Wpisy 2 193 870 – 2 193 969
21 listopada 2014 21:46 → 21 listopada 2014 23:57, 100 wpisów
1,8,15,24,27,35,47,48,53,66 ..... 4/10 ... 2 zł trzEba będzie dopłacic
I co ???
I co ???
Wygrał ktoś z was w MM ???
I co ???
Dopisano wyniki Jokera
Wylosowany Joker to: 11, natomiast pozostałe wylosowane liczby to: 16,26,35,41
Wylosowany Joker to: 11, natomiast pozostałe wylosowane liczby to: 16,26,35,41
I co ???
I co ???
Wygrał ktoś z was w MM , ???
I co ???
Wygrał ktoś z was w MM , ???
Jak zwinołeś zestaw to widzisz że z twoją 5 której nie ma byłoby 3/17 trójek
Dobranoc i powodzenia w kolejnych losowaniach.
fioła ...nic nie moja winaa brzydki słów nasz przyjacie 13maxa nauczył mnie na gg
A jutro a pro po ostatni wyścig F1 jak stawiacie kto zostanie mistrzem świata Rosberg który trafi do Hamiltona 17 punktów czy Hamilton ? Dla nie wtajemniczonych obaj jeżdżą w Mercedesie GP a ostatni wyścig jest podwójne punktowany ja nie wiem ale mam przeczucie że Rosberg jednak wygra bo niemiecka stajnia w końcu ?
zelka laska ,,,tez było dobre kontakty na FB ...to jest normalne gada zachowuje jak bracia siostra
krzysio dla joci cos tam pado i gg nie dzaLa, moe b naprawiL ...
RYCHFER ....gg ..ja nic nie interesuhe nowsza wersja programy na gg ...mam stare wersja gg 7,7 lepsze dobre ..i nic stało..niz nowsze oszustw
RYCHFER ..ja nie wiem ona Yota win7 ////ja ma xp zawsze działa normalne a skąd mam wiedzieC nie działa gg
bolek31, nie, tylko od dwóch tygodni systemowi robiłem stan wstrzymania... no ile można on też zgłupiał...
zresetowałem już już jest ok, ja też muszę się zresetować
zresetowałem już już jest ok, ja też muszę się zresetować
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Patrz co będzie kiedy pojawi się twoja 5 jak i następna.JEST TAM PEWIEN HACZYK JAK ROZWIĄŻESZ TEN PROBLEM DUŻA KASA.
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 1 x 194 985,30 zł
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 590 000 zł
Dopisano wygrane Jokera - brak głównej wygranej - kumulacja
test po resecie...wszystko działa...
gdyby ktoś miał problem musi się resetowć...
gdyby ktoś miał problem musi się resetowć...
Rychfer, nie ,nie musi, wystarczy wcisnąć klawisz ctrl i trzymając go wcisnąć shift, w ten sposób zamieniasz klawiaturę
ale ale ..system win7 albo xp to jest przerobione nLife programy ..wy ludzie ściągnął nie originalne programy torenty ..duupcia..
a teraz hm...
z suieci..
Jutro o 14 na protestujemy na wrocławskim Rynku!
Weźcie ***a zepnijcie swoje dupska, bo sprawa jest naprawdę poważna! Serio. Oni testują naszą wytrzymałość. Albo pokażemy, że to już kres naszej wytrzymałości, albo jesteśmy najbardziej wykastrowanym i z***nym narodem w Europie.
Bo ***a tak nie może być, że plują nam w twarz, mają w dupie, że nikt nie wierzy w te ***one wyniki, że widzimy skalę oszustw wyborczych, a my nic nie robimy. A każdego kto kwestionuje to, że mija prawie tydzień, a zamiast wyników wyborów mamy tylko kolejne przykłady nadużyć nie jest ***a w porządku, prezydent nazywa szaleńcem i oszołomem.
No ***a Panie i Panowie! Wyjdźmy na ulice! Pokażmy głos sprzeciwu! Zdajemy sobie sprawę, że mamy małe szanse na powtórzenie wyborów! Ale możemy doprowadzić do ich lepszej kontroli i bardziej uczciwego przebiegu w przyszłości!
Liczę, że każdy, kto nie ma naprawdę ważnego powodu, siedzi w pracy, ma pogrzeb, powinien przyjść!
Jeżeli nie możecie, bo "macie kaca", nie chce Wam się czy ***a robicie ciasteczka to przysłowiowy*** Wam w dupę!
z suieci..
Jutro o 14 na protestujemy na wrocławskim Rynku!
Weźcie ***a zepnijcie swoje dupska, bo sprawa jest naprawdę poważna! Serio. Oni testują naszą wytrzymałość. Albo pokażemy, że to już kres naszej wytrzymałości, albo jesteśmy najbardziej wykastrowanym i z***nym narodem w Europie.
Bo ***a tak nie może być, że plują nam w twarz, mają w dupie, że nikt nie wierzy w te ***one wyniki, że widzimy skalę oszustw wyborczych, a my nic nie robimy. A każdego kto kwestionuje to, że mija prawie tydzień, a zamiast wyników wyborów mamy tylko kolejne przykłady nadużyć nie jest ***a w porządku, prezydent nazywa szaleńcem i oszołomem.
No ***a Panie i Panowie! Wyjdźmy na ulice! Pokażmy głos sprzeciwu! Zdajemy sobie sprawę, że mamy małe szanse na powtórzenie wyborów! Ale możemy doprowadzić do ich lepszej kontroli i bardziej uczciwego przebiegu w przyszłości!
Liczę, że każdy, kto nie ma naprawdę ważnego powodu, siedzi w pracy, ma pogrzeb, powinien przyjść!
Jeżeli nie możecie, bo "macie kaca", nie chce Wam się czy ***a robicie ciasteczka to przysłowiowy*** Wam w dupę!
RYCHFER...tak jest zycie oszustw wszystko wybory ..po to chce bogatom nie robiom i lezeć pod palmami tak jak były prezydent KwaCHa ..kraść kasa od naród ..nie pasuje sprawy
ok, wyniki sprawdzone więc można się udać w objęcia Morfeusza,
dobranoc
dobranoc
RYCHFER JAK IDZIESZ NA WOJNĘ MUSISZ SIĘ LICZYĆ ŻE ZGINIESZ JESTEŚ NA TO GOTOWY.?
wczoraj 5/8 o 14 nic a teraz 6/9 w ciagu tyg 2 raz 1 zakladzik nie ma co sie meczyc jak nie idie przerwa
Majpan...ja nie tylko przez internet poważnie, a ciebie nie rozumiem ...
Jakie pamiętasz pieniądze z dzieciństwa opisz wygląd banknotów to nie żart
różne pieniądze są do kupienia na allegro za pare złotych można opisać wygląd z internetu, ale komu się chce !
Witam, mam pytanie czy występują statystyki liczb które wypadły w KENO z podziałem na dni, bądź zwyczajnie na"sucho".
Pozdrawiam gorąco
Pozdrawiam gorąco
Majpan, to nie czas na rozmowę z tobą, musisz jeszcze dojrzewać
ale komu się chce ! ostatnie twoje słowa. Mam nadzieje że rozumiesz.
totalna zalamka dzis imieniny moje janusza
i byla cala data moich urodzin , plus dzien imienin plus cos dla diabelka 6,66, 1,12,19,75,21 strata 5400 za kazde 2,5
smiac sie czy plakac
i byla cala data moich urodzin , plus dzien imienin plus cos dla diabelka 6,66, 1,12,19,75,21 strata 5400 za kazde 2,5
smiac sie czy plakac
Majpan najprawdopodobniej ci cężko dupę ruszyć, mam nadzieję , że te ostatnie zrozumialeś...
jak zawsze ts pisze ..............
...........dopisano wygrane brak głównej wygranej .....
....jak zawsze .....obooki
.
.
.witam mp....
...........dopisano wygrane brak głównej wygranej .....
....jak zawsze .....obooki
.
.
.witam mp....
Tobie było ciężko zobaczyć na allegro banknoty, chcesz innych ruszyć na rynek.
gonzi
ale to mp- wymarło po 1.10.2014 po wszystkich swietych
dobra uciekam w kime dobranoc wszystkim ...
gonzi x100%
gonzi x100%
nie pić tyle hehe
2 193 958. Majpan 2014-11-21 (23:36)
RYCHFER zrozumiał jak będzie chciał to ci powie.
To co jeszcze masz to tez już makulatura w portfelu
RYCHFER zrozumiał jak będzie chciał to ci powie.
To co jeszcze masz to tez już makulatura w portfelu