Wpisy 2 193 488 – 2 193 587
21 listopada 2014 14:10 → 21 listopada 2014 16:52, 100 wpisów
Wyhaczyłem 7/15 trójek na które dzisiaj psotawiłem. na szczęście DYNAMO wrzucił 18 do bębna.
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 580 000 zł
Niestety trochę straciłem wcześniej przez 18-stkę nie ma tak łatwo.
Zamit podaj mi jedną pewną liczbę od 1-9 to podam ci zestaw trójek do tej liczby.
To jak w końcu będą powtórzone wybory czy nie ?
Wcale nie musi grać może je zapisać i patrzeć co się będzie działo.
Majpan to i tak 361,50 ba plusie jesteś jak to zrobiłeś że trafiłeś 7 trójek ty luju jeden ?
krzysztof c na konsoli zobacz podają czy będzie powtórka czy nie ?
Oj..tam przetrzepać skóre trzeba, bo mole się zagnieżdzą i do łepka uderzy sodowa
no tak jak się czaruje numerki do 3 rano to muszą wchodzić co będziesz robić z tą kasiurą
Witam i żegnam
Dziś kończę wcześniej bo idziemy na imprezę z racji branżowego święta pracowników socjalny a do tego kolega TS prezencik zrobił czyli 6/10. Dobrze, że nie uwierzyłam wczorajszemu niepowodzeniu i twardo stałam przy wysypie 1-10
Powodzenia i
Dziś kończę wcześniej bo idziemy na imprezę z racji branżowego święta pracowników socjalny a do tego kolega TS prezencik zrobił czyli 6/10. Dobrze, że nie uwierzyłam wczorajszemu niepowodzeniu i twardo stałam przy wysypie 1-10
Powodzenia i
http://www.youtube.com/watch?v=ebWFyOnP7VQ co ludzie mają i ile oprócz pomocy innym graczom i filmy które dodali na YouTube pieniędzy czyli im wejść wejść tym więcej kasy tak ? A po za tym kto temu komuś płaci za to ?
http://www.youtube.com/watch?v=ebWFyOnP7VQ co ludzie mają i ile oprócz pomocy innym graczom i filmy które dodali na YouTube pieniędzy czyli im wejść wejść tym więcej kasy tak ? A po za tym kto temu komuś płaci za to ? Jak na tym można zarabiać ?
tak!!!!!!!!!!!! wartość - 12zł
Po 16:00 a jak już ciemno nie lubię tej pory roku a wy ?
minus 12 zł
krzychu, ciemno to przyjemno mawiają chłopy do bab
jocia, co Cię trafi?
ale krzysztof musi studia skończyć żeby wiedzieć to i owo ?
krzysztof nie martw się dyplom można kupić tak jak hamburgera
krzysztof nie martw się dyplom można kupić tak jak hamburgera
A moi rodzice teraz śpią bo sobie wczoraj wieczorem spirytus pociągali a mama mówi że więcej tego nie wypije bo źle się czuła. Dostali od mojego wujka który od kogoś kupił 5 L ? A wy piliście kiedyś spirytus ? Ja bym, tego za nic nie wypij no ewentualnie piwo, wódkę nie szajs jakiś, wino, szampan lub na sróbowanie koniak jakiegoś ?
Spróbowanie.
Chyba że źle zrozumiałem a może wódka ?
jocia piłaś kiedyś bimber ?