Wpisy 2 192 779 – 2 192 878
20 listopada 2014 15:08 → 20 listopada 2014 17:16, 100 wpisów
...CO WAS TAK ZATKAŁO =MÓJ WPIS NIEMOŻLIWE
JA CHOP NIE BABA-TY
CHYBA PRZYBIEDZONY PRZEZ PO jebusów PO

ONE IDĄ NA EKSPORT DO CHIN NA PRZECIER BO PUTIN NIE CHCIAŁ -TO BAYER FULL NAGRAŁ W CHINACH ZBYT JABŁEK PUTINOWSKICH

PEWNIE CHINCOLE BĘDĄ WALIĆ JABOLE

ALE ŻE NA PRZECIER TAKIE ŁADNE JABŁUSZKA Z POLSKI TO ROZRZUTNY JEST TEN WŁADCA CHINRYCHFER - koszt gry: 15,00 zł, wygrana: 380 zł = 25,33 x koszt gry
7/70 z puusem
7/70 z puusem
witam wszystkichmoje liczby na wieczór...1.4.7.10.14.20.21.22.24.78
Witam wszystkich kilka dni temu dołączyłam do Was.Ja miałam trochę szczęścia w zdrapki a w liczby marnie niestety.
Mam nadzieję ,że się tu podszkolę z Wami i wygram wkońcu coś
Mam nadzieję ,że się tu podszkolę z Wami i wygram wkońcu coś
Wygra wygra u mnie w rodzinie było sporo piątek w lotto więc kiedyś musi się udać
Agnieszka ..nie gniewaj sie na mnie że takie głupoty pisze am sorrty
Agnieszka jak masz szczęście to trafisz
jak takiego pecha jak ja to lepiej chyba nie grać
jak takiego pecha jak ja to lepiej chyba nie grać
No ja głównie drapie czasami w tym miesiącu wygrałam kalendarz 100 zł diamentowe 7 140zł diamentowe 7 70 zł
dziś multi puściłam z 5 liczb ale w zakłady to zawsze same straty
Witam wszystkich. Dzisiaj wydrapane na 3 wziete krzyż. 20zł. 5zł. 3zl
A ja w poniedziałek zaszaleje za wygrane z tego miesiąca kupie całą paczkę czarnej perły wychodzi w poniedziałek .
Siemanko !!!
Na 10 losowań dotychczas ekstra pensji 5 osób wygrało główną wygraną a wy w co teraz gracie i jak była wasza najwyższa w w tej grze ? A powiem wam że ja mam teraz jakiś czas przerwy od TS.
https://www.youtube.com/watch?v=f5_faccUI68&list=PL9D655BBEB4865FF5
O witam panią tak działa pani syn spisał się doskonale. Znaczy moim błędem było niepotrzebne resetowanie ale teraz powróciłem do stanu sprzed i jest dobrze grałem znowu sobie w F1 2013 i pierwszy wyścig na 2 miejscu ukończyłem w Sauberze jak tak będę jeździć bo potem lepszy zespół na bank zgłosi do mnie jakoś ofertę z Ferrari, Lotusa, Red Bulla czy nawet Mercedesa ?
Pani Iwono bo zrobiłem to dlatego że błąd gry wyskoczył a poza tym trochę byłem przewrażliwiony na szmery z dysku twardego.
Jak pani stawia na którym miejscu ukończę sezon ? Wspomnę że to mój 4 sezon w F1 w 1 byłem 15 10 punktów w 2 sezonie 17 4 punkty i 3 11 coś około 50 punktów ?
Ale pani synowi osobiście prze GG jeszcze podziękuje za to męczenie związane z konsolą. Ale jak obiecałem coś wyślę to państwa tylko na jaki adres ? W ramach podziękowania.
A u nas śnieg pada a u was ? Znaczy wigilia się zbliża i Święty Mikołaj niedługo wyruszy w rejs.
Pani Iwono jakieś słodkości czy coś na prawdę nalegam.
Zamierzam kilka gier sobie kupić w najbliższym czasie na razie mam 8. A jestem ciekawy co w tym roku przyniesie mi Św Mikołaj albo w przyszłym ten prezent może być ?
le takiego poważnego mrozu nie ma na dworze -1 to zaraz zasp nie będzie jakiś nie wiadomo spokojnie pani Iwono.
Nie le tylko Ale miało być.
http://allegro.pl/watch-dogs-ps3-pl-edycja-specjalna-bluegames-i4806470911.html