Wpisy 2 192 233 – 2 192 332
19 listopada 2014 21:52 → 19 listopada 2014 23:26, 100 wpisów
na osłodę po raz pierwszy na sucho coś dobrze zatypowałam w Extra Pensji .... 2/5 ale postęp jest
nie martwcie się że nic nie wygraliście. Jutro też jest dzień i kolejne losowania.
jocia
jocia własnie wybieram się bo skończyło sie dobrze (niczego jak sie wydaje nie znaleźli) ale padnieta jestem totalnie
ja tez dwa zakłady i 4/10 oraz koszt
a teraz ostatecznie dobranoc wszystkim
ja tez dwa zakłady i 4/10 oraz koszt
a teraz ostatecznie dobranoc wszystkim
medea76
jocia to przez te skrzydełka tak je lubisz
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
ts zrobił sobie wieczór oszczędności
no to TS ma dzisiaj luzny dzien liczy zyzski
ts liczy głosy
Ponownie...
...i po hebatce-została łyżeczka do oblizania>4[10]
...i po hebatce-została łyżeczka do oblizania>4[10]
cześć gonzaga
a no tyle sie ostało
a no tyle sie ostało
trzeba poczekać aż ts zamiast długopisów,notesów itp zacznie lizaki rozdawać
Przyjemności nie ma- trzeba głowę posypywac popiołem i codziennie się biczować
jocia
U mnie dzis 3/5
Dobry wieczór wszystkim. Jest może Krasnalek na czacie ?
Aha chcę powiedzieć że gry działają z powrotem i moja F1 2013 też tylko że teraz jeżdżę nie w Ferrari tylko Saubeze ponieważ miałem dalej już w Ferrari wyścigi ale nie zapisało chyba więc od początku Sauberem rozpocząłem pełny 4 sezon kariery.
W pierwszym wyścigu rewelacyjny wynik jak na średniaka w stawce 3 miejsce !!!
goldKasprowy albo goldRysy tez fajnie brzmi
krzysztof c w Ferrari i na sołtysa... startuj , i sam licz głosy, bo na leśnych dziatków niemaco liczyc
Czesc pasko
Niestety nie przeszedł a my nasz rejon nie mógł głosować na niego gdzie był tylko ludzi z obok wioski z mojej i jego wioski 35 głosów chyba zdobył ?
Pewnie zacznie grac za pieniądze należne Krzysztofowi w EP... to bedzie Jego posadka ..jak trafi oczywiśćie
z kart historii: 2 lata temu w listopadzie 2012 mieliśmy kumulację 50 000 000 zł
A o wójta jeden kandydat to leśny znajomy wujka od któregoś startował z ramienia człowiek bezpartyjny 38 lat którego nie znam a i drugi z PSL również 38 lat zamieszkuje moją miejscowość a to właśnie on pracuje już około 12 lat w urzędzie gminy i z poprzednim wójtem dużo jemu prac zlecał i dawał co ważne radę sobie. On załatwił mi staż w gimnazjum jak miałem z funduszu Unii Europejskiej na te 6 miesięcy z panią dyrektor gimnazjum gdzie pani dyrektor i wicedyrektor były zadowolone ze mnie i dostałem bardzo dobrą opinię. I za to na niego oddam głos choć w pierwszej turze na innego kandydata oddałem który twierdził że jak zostanie wójtem pracę mi da w urzędzie nawet. I tak się zastanawiam że czy jak zostanie ten z PSL załatwi mi pracę jakoś może właśnie jakiś staż w urzędzie w końcu po Administracji jestem i Technikiem Agrobiznesu tylko jak mam się o to go spytać ? Bo poprzedni wójt o którym wcześnie wspomnieniem był 23 lata na stanowisku i umarł.
[*] Bardzo dużo zrobił dla gminy wiele wiele inwestycji itp.
krzysztof_c: a tak szczerze, to masz jakąś wiedzę po tym technikum agrobiznesu w porównaniu do tego jakbyś nie poszedł do tego technikum?
ale dali ciała z tym systemem.... za pół miliona złotych to bym im w 3 miesiące wyczesał system do liczenia głosów że hoho
Wiedza na sołtysa jeszcze do opanowania, a jak nie to w trakcie....;
)
)
Panie Januszu jak zrobił pan taką dobrą stronę to i jestem przekonany że z systemem liczenia głosów i przekazywania by poradził sobie.
RYCHFER a co na sołtysa trzeba znać u ns sołtyska prawie no można powiedzieć nie angażuje się a jest od kilku kadencji sołtysowania tylko co ogranicza się do tego co trzeba a ja na pewno bym maił jakieś pomysły na rozwój jeszcze bardziej wsi jakiś może imprez na świetlicy no nie wiem słuchał bym czego potrzebują mieszkańcy miejscowości no ja tak to widzę.