Wpisy 2 191 279 – 2 191 378
18 listopada 2014 22:48 → 19 listopada 2014 00:05, 100 wpisów
jocia proponujesz abym coś przekąsił żeby mieć siłę przy kreśleniu?
Nic dzisiaj nie wygrałem, ale za to jestem szcęśliwym tatą od ponad 6 lat...mój daję mi sił...
zgrywus , masz coś na skruty.. bo ja jakoś po koleji krzyż na garbie niosę...ale jeszcze nogi się nie uginają...
trudno znaleźć patent jak oni ciągle wodę przelewają z jednych kulek w inne
To jeszcze nie szczeście, tylko liczby,kulki, albo wygrana , tylko może wspomóc...
teraz mówimy o liczbach, a nie o codziennym życiu bo szczęście można rozumieć na wiele sposobów
garb odpowiedzialności i odpowiedzialność spoczywa na tych co przekazali życie innym, i tyu nie ma co liczyc na jakiegoś farta...
Oki, więc liczby , z przypaku, ze statystyk?, grałem na wiele sposobów, w mm. i codziennie od ponad 18 lat, najwięcej na sys 1600 zł. a ile zostaóo do odzyskania ?...
wygrano
A kto powiedział,że jestem człowiekiem
Zgrywus, w takim razie typuj, zapodaj, a ja pójdę spać.Masz sumie brać ode mnie liczby? hę ?
Zgrywus, w takim razie typuj, zapodaj, a ja pójdę spać.Masz sumie brać ode mnie liczby? hę ?
#@ jocia Ty nie tylko jesteś człoewiekiem, ale z opserwacjji to jesteś altruistką...
Takich jest mało...
Takich jest mało...
witam wszystkich jestem tu nowy dlaczego zdrapki po jakims czasie zmieniaja kolor
Ryszardzie, kiedy mówią ,ze kobieta jest przyjacielem człowieka , altruizm mam we krwi , dziekuję .
czy warto je kupowac
starzeją się
zgrywus , nie badaj, bo to szczęście albo przypadek... mam doświadcenie ponad 18 lat codziennego grania ... za które sporo zapłaciłem...
dusia 1,5 tygodnia temu 5 losowań pod rząd byłem na plusie i dobre czasy się skończyły
rychfer potrafiłem wysyłać liczby te które mi wyszły jako ostatnie, a nie te co czułem, aby zaskoczyć naszego wspólnego wroga
to, że mi wychodzi jakaś liczba i Tobie również czy to oznacza już , że wypadnie?
zawsze myślę pozytywnie, a tak gram żeby jak najmniejszym wkładem był zwrot
nocna pora , to niech się pokrywają... oby na 14 coś z tego wyszło
do spania
dzis losowania juz nie ma
na ch mi ten kaktus
Vondeoff pewniaka to ty możesz zrobić jak się postarasz. /.... może nie podawaj
długie wstrzymanie na 6 min
gdzie te liczby
Witam 19-11-2014 we środę
Jocia
2,3,4,5
Ojejejejeju !!! ale urodzaj na środę mi sie zapowiada