Wpisy 2 190 433 – 2 190 532
17 listopada 2014 23:44 → 18 listopada 2014 07:24, 100 wpisów
krzysztof c przestań się dołowć, ambicje masz, jeszcze kilka lekcji z języka polskiego ( no i to, że ze zrozumieniem,jest lepiej,to też ważne)na kolejne wybory startuj... jak przestało na przyszłego sołtysa. Od czegoś trzeba zaczynac. .Na konsoli poćwiczysz (tylko jak ją naprawisz)i możesz startować... na MP już jakieś poparcie masz...
Dobranoc i powodzenia w kolejnych losowaniach i szczęści a przy skreślaniu liczb. Powiem wam że moja ciocia która w mieście jest konduktorką z blisko 30 lat też pierwszy raz wystartowała z ramienia PIS do Rady Miasta el chyba też nie przeszła.
krzysztof c losowosć jest trudna do opanowania, moze następnym razem przejdzie ...
Dobranoc all... jutro na 6 do roboty;/
Pewniaczki muszę przemysleć.
Miłego dnia wszystkim, wysokich wygranych
Miłego dnia wszystkim, wysokich wygranych
i znowu nie mogę spać nic dziwnego chodzę spać o 6 wieczorem i czuję się na 100 % wyspany
chodzę z kurami bo telewizji się naoglądałem ta sama śpiewka co i kiedyś
lewy....czy uczciwie nie wiem, ale zawsze coś- praca z dziećmi trudna
krasnalka jeszcze chrapie nie do wiary pewnie wczoraj zrobiła libację
nie gram w keno i nie jestem zorientowany / puśćiłem mini i lotto za 80 zł; i nawet trójki nie miałem i włączyłem strajk nie wiem na jak długo
lewy
tego nie przewidzisz
tymczasem do wieczora
wysokich wygranych
tego nie przewidzisz
tymczasem do wieczora
wysokich wygranych
takie czasy robota na telefon/ o zgrozo ty moja do czego to dochodzi/
u na wszystko rozwalili mam na myśli Firmy
a prywaciarz ma wszystko gdzieś
a prywaciarz ma wszystko gdzieś
obywatel nie ma prawa i robią co chcą ? albo jest prawo tylko jest nie przestrzegane ?
tak człowiek ukradnie bułeczkę i pójdzie siedzieć oni kradną miliony i są bezkarni
mnie smakuje rozpuszczalna
dusia może słabe ciśnienie masz że bez kawy złe samopoczucie ?
dusia może słabe ciśnienie masz że bez kawy złe samopoczucie ?
dusia nie wiem dlaczego ludziom to ciśnienie tak skacze raz do góry raz w dół / całe szczęście ja mam w normie
Witam wszystkich
< z mleczkiem,słodzona...i z czymś jeszcze
..i kawa budzi mnie
< z mleczkiem,słodzona...i z czymś jeszcze
..i kawa budzi mnie
krasnalka nic nie idzie ugraćnawet nam prezentu nie chciał ts zrobić