Wpisy 2 190 335 – 2 190 434
17 listopada 2014 21:48 → 17 listopada 2014 23:50, 100 wpisów
zgrywus Wyczułeś,tylko,że mało było parzystych 70ek nie typowałem i nie brałem pod uwagę
jak zawsze po losowaniu nastaje cisza bo wszyscy uciekli wypłakać się w poduszkę
Dopisano wygrane Kaskady - padła główna wygrana w wysokości 250 000 zł !
Witam
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Brat cześć
14 ??????
Dopisano wygrane Jokera - brak głównej wygranej - kumulacja
baxter8
wszystkim obecnym
wszystkim obecnym
Skandal z tym systemem informatycznym- PKW ... ciekawe, ze akurat.... nie wierzę im
a u mnie jeszcze nie wiadomo kto burmistrzem ma być jeszcze jedno głosowanie dogrywka
Cińczykiem
Jocia
Baxter
Baxter
Jocia
skandal ! PKW
Będą tak długo liczyć aż wyniki będą " odpowiednie"
skandal ! PKW
Będą tak długo liczyć aż wyniki będą " odpowiednie"
ależ ja się wcale nie irytuje
2 190 384. baxter8 2014-11-17 (22:23)
jocia, szkoda zdrowia na irytacje
jocia, szkoda zdrowia na irytacje
a 14- to zahamuje ?
..tak wstępnie,to jutro możliwe że, zagrają grupy
>> 1,2,5 i 8-ki
>> 1,2,5 i 8-ki
PIS wygrało wybory oby za 11 miesięcy była powtórka w parlamentarnych kto z was oprócz mnie za PIS ręka w górę a kto z PO ?
Teraz dopiero mój znajomy gospodarz który też na wójta startował i nie przeszedł się obudził że mógł mnie wkręcić za stół wyborczy to był sobie 600 zł zarobić ale szybko się obudził co za koleś. A zresztą nie dostał się do drugiej tury a mój wujek nie został Radnym Gminy miał 35 głosów.
Jeden kandydat jest bezpartyjny 38 lat właśnie z jego komitety wujo był i z KWW PSL znam go też trochę również 38 lat i to on w panią dyrektor gimnazjum załatwili mi ten staż co byłem z funduszu unijnego i chyba muszę się odwdzięczyć głosem za to.
Jak byście wujka pocieszyli że nie dostał się do Rady Gminy ale jeszcze bardzo dużą szansę ma na zostanie jego jakby taki przewodniczący ich komitetu na wójta gminy.
Ja w styczniu chyba na sołtysa wybory wystartuję i za 4 lata na Radnego Gminy a wójta to nie wiem zastanowię się ?
Ograbia Cię z kasy, a Ty jeszcze chcesz pocieszać
Idę w mapki, tak bedzie zdrowiej dla mnie
Idę w mapki, tak bedzie zdrowiej dla mnie
2 190 418. Twój wujek- to człowiek nieuczciwy i dobrze,że sie nie dostał
Nie mam zdrowia..już
Nie mam zdrowia..już
Tylko żeby najpierw się wsiąść na poważnie na urzędnicze salony muszę trochę sobie to i owo poczytać. W końcu choć mój kandydat nie przeszedł jest jeszcze drugi który może też przedzie będzie dobrze dla mnie. Jestem Technikiem Agrobiznesu bez matury i po Policealnym Studium Zawodowym o kierunku Technika Administracji ciekawe czy nowy wójt by mnie wziął na staż do urzędu gminy jakieś podstawy mam jednak.
krzysztof-c weż się zabierz z tym tematem na forum gospodyń domowych, ja Ci odpowiem że 34
Ale co ja mam powiedzieć nowemu wójtowi w sprawie pracy stażu czy żebym miał gdzie pracować po tej nieszczęsnej pracy interwencyjnej za darmo u wujka 9 miesięcy. A mało tego jest ta pani dyrektor u której już jedną lekcję miałem w języka polskiego coś już napisałem na czytanie ze zrozumieniem i powiedziała że całkiem dobrze mi poszło a teraz dała nawet za zadanie opisania za 20 zdań zdjęcia z mojego nowego repetytorium. Ale okazało się że muszę jej zapłacić za lekcję 25 zł podobno i za każdą godzinę tyle chce brać a wujek miał mi chociaż tą stówkę na miesiąc dawać co ja mam zrobić ? Na koncie mam pieniądze ale one są odłożone na samochód. Nawet powiem wam małego tego u wujka robi murarz choć teraz podobno chory jest przeziębiony znaczy i kotłownię robią jak się zapytałem może bym pomógł to wujek na razie nie wiesz potem może.
krzysztof c przestań się dołowć, ambicje masz, jeszcze kilka lekcji z języka polskiego ( no i to, że ze zrozumieniem,jest lepiej,to też ważne)na kolejne wybory startuj... jak przestało na przyszłego sołtysa. Od czegoś trzeba zaczynac. .Na konsoli poćwiczysz (tylko jak ją naprawisz)i możesz startować... na MP już jakieś poparcie masz...