Wpisy 2 189 535 – 2 189 634
16 listopada 2014 22:07 → 17 listopada 2014 02:26, 100 wpisów
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 510 000 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
dawno nie byłem w kinie czas się wybrać dzisiaj byłem na meczu kosza
mariucha nie do Brzegu ma z 70-km
http://tech.wp.pl/kat,1009781,title,Zarabiaj-ze-smartfonem-3-proste-aplikacje-pozwalajace-dorobic,wid,17031610,wiadomosc.html?ticaid=113d0f&_ticrsn=5
Witajcie Wszyscy!
Jak wypadło dla Was losowanie? Zadowoleni czy rozczarowani?
Ja dziś zaliczyłam 5/7 , 4/10 i 2/10
a było tak blisko 7/7
Jak wypadło dla Was losowanie? Zadowoleni czy rozczarowani?
Ja dziś zaliczyłam 5/7 , 4/10 i 2/10
a było tak blisko 7/7
mariucha jeszcze kawałek dalej a mecz fajny też jakis relaks
KS Pogoń Prudnik-Legia Warszawa 70-81
KS Pogoń Prudnik-Legia Warszawa 70-81
to ja we wtorek do kina
Przemyśl też ładny często tam bywałem znam to miasto jak własną kieszeń
Jak na miasto co ma 35-40 tyś. mieszkańców to nie ma co narzekać
PIS wygrało wybory !!!
Ciekawe czy mój wujek się dostał do Rady Gminy jutro się okaże. Ale i tak nie dostałem listy z jego sobą bo u nas jakoś podzielone dziadosko jest.
Torsan cały mecz oglądałem na necie
Poziom sędziowania jak zawsze na 5+
Poziom sędziowania jak zawsze na 5+
Ile kandydatów z jednego okręgu do Rady Gminy się dostaje jak brane były dwie miejscowości ?
Dobranoc
no i jak zawsze powodzenia życzę
cześć
no i jak zawsze powodzenia życzę
cześć
Najlepszy dzisiaj mój traf to w ekstra pensji tyle że typując ogólnie grając też tylko miałem tyle czyli 2/5 + 0/1 a wy ?
Dobranoc i życzę wysokich wygranych.
Gonzaga oczywiście nie, Jocia się wstydzić powinnaś, tak jak byście sie miesiąc nie widzieli..... hejka, cześć to mnie bieź i cisza, az mnie ekran drży? od tego nic nie pisania
tak informacyjnie i ciekawostkowo włąsnie skończyłem obrabiac 25 kg dynię
poprosiłem kuzyna o dynie na zupke, i mnie uraczył takom małom i jeszcze miniaturką 12 kg, ele tej sie pozbyłem
ale slinka leci
warzywo nie pozorne ( nie uwzględniając gabarytów) ze względu na poprzednie pokolenie) z resztą tak jak szpinak.
A zupa Jocia tak jak piszesz na miesiąc ale dzień w dzień. Do lata sie nada na pewno
warzywo nie pozorne ( nie uwzględniając gabarytów) ze względu na poprzednie pokolenie) z resztą tak jak szpinak.
A zupa Jocia tak jak piszesz na miesiąc ale dzień w dzień. Do lata sie nada na pewno
Neko z dyni nie tylko zupa, warzywko to czy tez owoc EU nadaje sie do wielu dobrych potraw, placuszki racuszki i ten smak podobny troszku do słonecznika..
linoqe : http://www.youtube.com/watch?v=JSA3tXdnDZ0
Nie musisz sie skazywac ...na tyle zupek
Nie musisz sie skazywac ...na tyle zupek
Neko tego który robi Fajka (zona moja) poprosił bys o dokładkę, tak jak mój teściu, bo był przekonany że to jarmuż
Jaermuż to bogate w żelazo zwłaszcza warzywo - podobny jest do salaty strzepiastej, tylko cieno- zielony i ma grubsze liście. Może przetrwać pod sniegiem
ten szpinak który jadłem w PRL kojarzył mi sie, z resztą do tej pory , jakby Popeie był synem Jaruzelskiego - nie wiem czemu?!
z reszta dynia w śród przekwitniętych tez nie ma dobrej opinii, a najbardziej wartościowym warzywkiem jest