Wpisy 2 189 292 – 2 189 391
16 listopada 2014 20:54 → 16 listopada 2014 21:24, 100 wpisów
Ja z Białegostoku zna takiego co chciał likwidować przed wyborami papierosy,alkohol i żeby nie było niczego
Krzysiu jeśli jest to PS3 Super Slim bo tylko takie nie mają dysków bądź jest to jakiekolwiek inne PS3 które miało mniejszy dysk to się nie dziwię iż wywala Tobie taki błąd. Dysk może być źle przygotowany do montowania w konsoli czyli ma powyżej jednej partycji bądź jest nie w tym formacie co być powinien. Jeśli posiadasz aktualizacje bazy danych to wychodzi na to że znalazł jakiś błąd bądź chce coś wczytać z dysku do czego nie ma dostępu polecam wejść w Recovery Menu w tym wypadku i zrobić totalny format oraz z poziomu Recovery postarać się o postawienie na nowo systemu. Jeśli jest to xBox 360 to nie mam pojęcia. Napisz dokładnie co się Tobie wyświetla i jaka jest to konsola...
krasnalku
pisałem kiedyś
2 Anie, Krystynę, Karolinę,
i jeszcze by się znalazło parę
ale te które podałem to utrzymują ze mną kontakt
pisałem kiedyś
2 Anie, Krystynę, Karolinę,
i jeszcze by się znalazło parę
ale te które podałem to utrzymują ze mną kontakt
Qrna coś mnie pod moherowym berecikiem dekiekl zaczyna swędzieć... marna frekfecja-może być cienko ..
Chodzi tak synu pani Iwony grałem na konsoli gdzie był 12 GB dokupiłem więcej 500 GB żeby gier się zmieściło bo tak trzeb a ciągle było jak coś stare odinstalowywać. Zainstalowałem dysk 500 Gb i przerzuciłem wszystkie elementy do twardego dysku. Później jeszcze chciałem wyczyścić zresetować bazę danych trwało to kilka godzin 98% i dupa jasna nic za nic ruszyć dalej się nie dało.
Nie byłeś/aś na wyborach,to o Polsce nie decyduj,bo nie masz takiego prawa
Gadał że nie głosowanie to grzech zaniedbania.A najlepiej palnał główny prymas podczas urny że wogóle jest łamane 4 przykazanie bo trzeba czcić i ojczyznę
Brajn>>> Ty głosowaleś to póżniej pochwalisz się w jakich tematach Ty możesz decydować? OK?
To po co czyścisz bazę danych z poziomu XMB a nie z Recovery Menu to po pierwsze po drugie po co w ogóle JĄ CZYŚCIŁEŚ?? Człowieku jeśli nie wiesz do czego to jest to nawet się za to nie bierz. Działało Ci bez tego to czyszczenie bazy nie jest wymagane. A jak tak bardzo zależało Tobie na wyczyszczeniu konsoli z jakiegoś badziewia to się robi przywracanie systemu do ustawień fabrycznych... Jak na osoba która próbuję zdać maturę to serio jesteś tępy. Pozdrawiam syn Pani Iwony.
emeryt: jak Ci odp., że nisko latasz... to zrobiłeś COŚ z tym (znaczy nie z sobą, tylko tym dowcipnym panem, bo to pewnie facet taki... dowcip miał) ??
A jak ma pan na imię jeżeli można wiedzieć ? Chodzi o to że jak teraz włączam konsolę to chcę ją resetować ale nie wiem dlaczego postęp nie idzie do przodu aha dzisiaj grałem w grę co istotne właśnie w F1 2013 którą mam na twardym dysku a instalowało ją znowu ? Moja konsola to PS3 Super Slim. Czyli co mam zrobić teraz przy jej uruchomieniu ?
Czyli co teraz mam zrobić proszę pomóż.
Mam identyczną konsolę i jeśli NIE robi Ci czyszczenia bazy danych to nawet tego nie rób jedynie PRZYWRACANIE SYSTEMU jest dobrym wyjściem. Jeśli masz teraz zablokowany ekran na czyszczeniu bazy danych to PRZYTRZYMUJESZ przycisk na konsoli odpowiadający za jej włączenie aż pipnie 3 razy jak pamiętam i później ponawiasz to po raz kolejny. Dopiero z tego menu co się Tobie wyświetli robisz tego typu zabaw.
Czyli nie zespołem konsoli ?
już kiedyś pisałem że nie będę miłował ojczyzny gdzie na stołkach urzęduja obcy obywatele
Po prostu chciałem dobrze bo kurde nie wiem dlaczego ale jak grałem to po tym dysku teraz podczas grania zdarzało się że zatrzymywał się obraz.
Emeryt, toś łaskawy ... jak by to nie taki tonem jeszcze powiedział, który można by uznać za fajny żart - to bym to inaczej załatwiła
Masz gg bądź skype jeśli tak to podaj nazwę bo jakoś pisanie tutaj mnie wcale nie bawi i łatwiej może Tobie pomogę... Konsoli nie co najwyżej dysk może rozwaliłeś jeśli co włączenie konsoli wyświetla się Tobie takowa informacja. A gg bądź skype podja w kometnarzach na shoutboxie...
Syn Iwony: To jestem chętny na te 100milionów kiedy zgłaszać się po odbiór oraz gdzie??
Czyli co mam teraz zrobić aha i czy moje zapisy na dysku twardym są jeszcze bo miałem tam dużo zapisów z gier.
Marucha ? A gdzie Ty w Brzegu masz Obcych (obywateli) na stołkach ??
Z historii regionalnych gier losowych w PRL:
http://nowosci.com.pl/185890,Jak-system-pokonal-Luczniczke.html
http://nowosci.com.pl/185890,Jak-system-pokonal-Luczniczke.html
Jaki dysk twardy ten co kupiłem ?
A po ci numer telefonu ?
A może być Facebook ?
EstyMy
zawsze twierdziłem
że uśmiechem więcej zdziałam niż złością stawianiem się szczególnie władzy
zawsze twierdziłem
że uśmiechem więcej zdziałam niż złością stawianiem się szczególnie władzy
Walić numer wysyłaj numer GG bądź SKYPE inaczej baw się sam a najlepiej wykorzystaj konsolę jako tłuczek do mięsa.
Chyba będą musiał do serwisu oddać ?
Daje Tobie 3 wybory: Numer TEL, GG, SKYPE wybieraj co podajesz albo Twoja konsola to jeden wielki tłuczek do mięsa...
Ale ja nie mam ani GG ani SKYPE może być Facebook ?
Synu Iwony:idz do wałęsy on obiecał niech da.Myśla przewodnia niech bedzie piosnka która na podstawie tych obietnic powstala
witam
14 pewniak w pensyjce jak tak bedzie wiem jak obstawiac pewniaki ;p
a dodatkowa 1
pozdrawiam i powodzonka w grach
14 pewniak w pensyjce jak tak bedzie wiem jak obstawiac pewniaki ;p
a dodatkowa 1
pozdrawiam i powodzonka w grach
Dobra dawaj faceshita tylko nie martw się tam mogę długo odpisywać. Czyżby rodzice zabronili rozmawiać Tobie przez internet na skype bądź gg z nieznajomymi??
Zraz GG podam.
Cisza wyborcza minęła to teraz mogę powiedzieć co obiecał kandydat na stołek w moim mieście..Otóż swoim wyborcom obiecał........metro
A Kto mówi o złości, emeryt
Po prostu trzeba ich, czasami, poważnie potraktować
A Ty jeżeli nie jesTeś uroczą Kobietą ( a nie jesteś), dlugonoga - to uśmiech Ci nie na wiele się zda, chyba że w kolejce na Poczcie.
Po prostu trzeba ich, czasami, poważnie potraktować
A Ty jeżeli nie jesTeś uroczą Kobietą ( a nie jesteś), dlugonoga - to uśmiech Ci nie na wiele się zda, chyba że w kolejce na Poczcie.
jak można tak puszczać bujdę...macie przykład po tym co to sa wybory
A może Ci się wydawało emeryt
A oni pomyśleli: opłacało się polecieć takim tekstem....
A oni pomyśleli: opłacało się polecieć takim tekstem....
Mam GG.
Mariucha??
A kto obiecał taki cud, bo aż to sprawdzę...
Możesz nazwisko podać ??
Swoja drogą METRO to taki bryk-zajawka Gazety Wyb., rozdawany za darmo (ale nie w Brzegu, z tego co wIem, najbliżej we Wrocławiu)
Może o to chodziło
A kto obiecał taki cud, bo aż to sprawdzę...
Możesz nazwisko podać ??
Swoja drogą METRO to taki bryk-zajawka Gazety Wyb., rozdawany za darmo (ale nie w Brzegu, z tego co wIem, najbliżej we Wrocławiu)
Może o to chodziło
52083538
No jestem gdzie jesteś ?
Za chwilę polecą 38,18,23,33,7,58,29 bo łażą za mną a nie skreśliłam
emeryt, ad 370.
No właśnie, ale skąd wiesz jakie miałeś zasługi, skoro...nie sprawdziłeś ?? np.
Tak na słowo uwierzyłeś ?
No właśnie, ale skąd wiesz jakie miałeś zasługi, skoro...nie sprawdziłeś ?? np.
Tak na słowo uwierzyłeś ?
2 189 385. Brjan 2014-11-16 (21:21) Częstochowa
EstMymariuchy nie czytaj,bo bredzi
d e m o - k r a c j a
EstMymariuchy nie czytaj,bo bredzi
d e m o - k r a c j a
Policjant to nie Mama.
Policjantowi i adwokatowi się na słowo nie wierzy
Policjantowi i adwokatowi się na słowo nie wierzy