Wpisy 2 188 292 – 2 188 391
15 listopada 2014 22:51 → 16 listopada 2014 00:05, 100 wpisów
Dlaczego jak włączam na HDI w TV nie włącza się konsola ?
krasnalko wczoraj miałas moja odpowiedz 176 dzisiaj znowu zrób sobie z tego jakiegos pewniaka
ja już dziś wybrałam sobie liczby po losowaniu tylko słabo widzę
kiedy się kończy znajoma twarz czy twoja twarz czy co tam leci w tv
Marcinku- jest taki wspaniały przycisk czerwony ( najczesciej) na pilocie
2 188 317. Denis 2014-11-15 (23:00)
69 to mi ise z niczym nie kojarzy
69 to mi ise z niczym nie kojarzy
No widzisz skłamałem że mi sie z niczym nie kojarzy i od razu sie pomyliłem
jocia to powiedz to mojej miłej koleżance fance tego programu mam inne plany chcę obejrzeć coś innego
film na przykład
film na przykład
jocia dzięki za wsparcie
qjaster - tego dotyczyło..chciałam pomóc Marcinkowi.Napisał kiedys,że mieszka blisko zamku
2 188 331. marcinek36 2014-11-15 (23:05) miejsce które omija em....yt
jocia to powiedz to mojej miłej koleżance fance tego programu mam inne plany chcę obejrzeć coś innego
film na przykład
2 188 331. marcinek36 2014-11-15 (23:05) miejsce które omija em....yt
film na przykład
jocia e tam rzuć warkoczem
zapomniałem masz tylko mysie ogonki
no i mistrz boksu dalej mistrzem ko w 5-tej rundzie
marcinek gdzie można o tym przeczytać co gościowi nie chcą wypłacić pieniędzy?
zgrywus ja to czytałem w gazecie fakt w poniedziałek czy wtorek juz nie wiem w Katowicach chłopak postawił dośc dużą kase i miał farta a tu okazało sie że na kuponie kurs taki i wypisana suma w razie wygranej a buk miał inny kurs no i się sadza jak było w fakcie to pewno w necie można gdzieś poszperać
Pasko a gdzie ikonka z torcikiem
pogladowe tylko
niedzielna i do 16- {23}
i to co pare dni temu mialo byc 1-2 -3
niedzielna i do 16- {23}
i to co pare dni temu mialo byc 1-2 -3
Witam
Od 2 dni nie narzekam na TS
marcinek o tych katowicach to już słyszałem parę miesięcy temu, że się sądzą tylko nie wiadomo czy to jest ta sama sprawa. dobrze studiując ofertę można takie okazy wyłapać bo też to mi się zdarzało, że kursy mieli w odwrotną stronę. ostatni taki numer miałem gdy na faworyta był kurs 4 przy 1.15 dla drugiego zespołu, a powinno być na odwrót i wówczas postawiłem 200zł bo więcej przy sobie nie miałem. zaraz po tym mecz został zablokowany. dla pewności można również wysłać kontrę w drugą stronę. mają w swoim regulaminie zapis o tzw. pomyłce bukmachera co jest dla mnie absurdem
Jocia
zgrywus
gonzaga
zgrywus
gonzaga
no własnie znalazłem i czytam o ich wałkach totol..... Sa