Wpisy 2 187 633 – 2 187 732
15 listopada 2014 09:58 → 15 listopada 2014 13:47, 100 wpisów
Użytkownik Pasko dodał nowy komentarz w temacie:
Nowa gra liczbowa - Ekstra Pensja - już od 19 października !
co za cholerny ts pisze na smartfoniie bo komp mi siadl to moga byc bledy otoz mialem 3puszczona w multi 11,35 trafionei 72 mialem patrze. az6siedemdziesiatek to bedzie. a gu qurwa nie bylo rozsierdzili mnie tees pies
qulwa kolekcjonowalem. 4/5. to teraz zdajsie. 2/3 pokolekcjonuje bo BURAKI Z TS 50 ZL sepia gowniarze
a wg Was na chybił trafił ? bo ja w to jakoś nie wierze ze mozna coś większego wygrać (mi sie wydaje ze mozna zaprogramowac taka maszyne aby nie wylosowała konkretnych liczb któe beda wylosowane w losowaniu
d4 Oczywiście że nie wygramy nic większego ,100 zł trafić to duży sukces na 1 rok grania .Cała gra.
dokladnie jak zagralem za wygrana 40 zl to wygralem 6zl
qurwica komp zepsuty smartfon ledwo zipie a tu qurwa 6 zl wygrana
pafty/za to co przewaliłeś na granie w tym roku był by nowy laptop
W przenośni .Za 600 zł masz nowy z gwarancja,warto poszukać i w czym problem
Użytkownik multilotek dodał nowy komentarz w temacie:
dzisiaj po tych wszystkich latach upokorzeń nastał dzień chwały w walce z gigantem jakim jest TS
komp coS z windowsem odpala ale od polowy cyklu potem pare minut by co porobil na necie potem scina go na amen co mozna samemu naprawic zns ktos jakis program czy windows cza od nowa wgrac?
a laptek lenovo to spoko jest czy mnie moi w bambuko robią
wie ktoś, zna się
wie ktoś, zna się
xp
przy xp zrób faktycznie przywracanie systemu powinno pomóc , jak nie to nowy system wgrać trzeba
fiolka ja juz sie nie boje..gorzej byc nie moze jesli chodzi o walkę z TS-em...
Witajcie
fiolka lenovo to bardzo dobre lapki ...miałam i lenovo i asusa i hp i dwa jeszcze inne...lenovo w aluminium z dobrymi parametrami to jest to czego potrzeba...a ja korzystam na calego z mozliwosci oczywiscie, wszystko robi dany model wiec patrz na parametry bezwzgledu na to jaki....ale np po 2 doswiadczeniach z HP<--tego nie polece....! Dell jeszcze miałam i był ok...obecnie asus
fiolka lenovo to bardzo dobre lapki ...miałam i lenovo i asusa i hp i dwa jeszcze inne...lenovo w aluminium z dobrymi parametrami to jest to czego potrzeba...a ja korzystam na calego z mozliwosci oczywiscie, wszystko robi dany model wiec patrz na parametry bezwzgledu na to jaki....ale np po 2 doswiadczeniach z HP<--tego nie polece....! Dell jeszcze miałam i był ok...obecnie asus
gaja ściskamy kupony z numerkami
dobra muszę jeszcze jakis obiad sklecić..życzę wszystkim wysokich wygranych
z tvn24- terroryści, którzy zajęli fabrykę wódek i likierów piąty dzień nie mogą sformułować żądań....nie dziwie się
fiolka ...tak się zastanawiam czy przegrzewać się za mocno nie będzie...ale jak już to z i7....a dlatego ze tu pewnie już o giercowanie chodzi? ....pamiętam, że był skierowany do sektora dla graczy choć dla mnie to mały żart no bo tak lapek dla graczy to troszkę...ostry giercomaniak wolałby inny sprzęt a z drugiej strony na czym i ostry giercomaniak to nie zagra? <---żart ...na potrzeby kogoś kto niedużo gra w sieci przesiaduje i buszuje normalnie po stronach jak najbardziej ok....nie pamiętam dobrze sektora cenowego...ale popatrz na konkurencyjne modele i rozwiązania w danej cenie, może dostaniesz lepsze parametry(choć tu wcale nie są złe)
nowatelka
wiszę, planuję co za fortunę, którą wygram zrobię ....
fiolka...to powinien być jak najbardziej wporządku...bo tak jak napisałam to już lapek , który znajdował się w sektorze dla tych bardziej wymagających celów i parametrów złych nie miał....ale ja jestem i tak przezorna więc obiegłabym wszystkie dostępne konkurencyjne modele i porównała parametry z danej grupy cenowej jeśli idzie o sama firme nie widzę powodów by jej nie ufać ...nie jestem ignorantką i nie wybieram rzeczy po kolorach...biorąc swojego sama się zastanawiałam czy aby nie brać lenovo..ale ja już mam z rok.
wzajemnie nowatelko
fiolka...radości z użytku nowego sprzętu tylko córci życzyć
krasnalek dusia