Wpisy 218 715 – 218 814
1 lutego 2011 22:42 → 1 lutego 2011 23:50, 100 wpisów
Oj mag.. . nie zrozumiałaś mnie. Ja Tobie nie zazdroszczę i życzę żebyś wygrywała jak najwięcej.
korn748 dobrze, że chociaż Ty nie robisz tajemnicy z Twojej wygranej jak co niektórzy tutaj...

korn748>>
7,9,10... pewnie nie będzie 5/5
pewnie będzie > 40
- gratki
7,9,10... pewnie nie będzie 5/5
pewnie będzie > 40
- gratki
mala557
moje wygrane jak wiesz są na stronie i typy które wysyłam również nie robiłem i nie mam zamiaru robić z tego tajemnicy bede sie nawet cieszyl jak ktos z moich typów skorzysta i wygra to chetnie umieszcze jego kupon na swojej stronie z jego nickiem. Dzieki mala557 za gratki a jak u ciebie dzis?
moje wygrane jak wiesz są na stronie i typy które wysyłam również nie robiłem i nie mam zamiaru robić z tego tajemnicy bede sie nawet cieszyl jak ktos z moich typów skorzysta i wygra to chetnie umieszcze jego kupon na swojej stronie z jego nickiem. Dzieki mala557 za gratki a jak u ciebie dzis?
mag..właśnie sprawdzałem w mapach jest dobrze,na 20 losowań powinno wpaść kilka:7/8,po cichu liczę na 8/8

korn748 super, że w takim krótkim czasie masz kolejne 3/5 w Mini. Czuję, że już niedługo będzie 4/5 albo i 5/5
czego Ci życzę. Stronkę masz super, często z niej korzystam - sam wiesz
U mnie kiepsko, w Mini 2/5 i oboki niestety, może czwartkowe losowanie przyniesie więcej szczęścia... 
czego Ci życzę. Stronkę masz super, często z niej korzystam - sam wiesz
U mnie kiepsko, w Mini 2/5 i oboki niestety, może czwartkowe losowanie przyniesie więcej szczęścia... 
mala557
dwie trójki w krotkim czasie i bez zmiany numerów do dzis bo trafiłem parkę i jedną liczbę z drugij parki dlatego wyszło 3/5
19,28 wywalam i bedzie nowa jutro
dwie trójki w krotkim czasie i bez zmiany numerów do dzis bo trafiłem parkę i jedną liczbę z drugij parki dlatego wyszło 3/5 19,28 wywalam i bedzie nowa jutro

Testowane Lotto nie przyniosło nic dobrego,na 03.02 ruszam z 13-oma liczbami w rozpisie siódemek

korn748 życzę powodzenia no i nie zawiedź mnie w czwartek, co najmniej ma być 4/5

korn748 a pareczkę na czwartek bierzesz pod uwagę? czy nadal odpuszczasz?
rav444 prawie i by było... niestety ale na czwartek musimy dobrze pokombinować

pierwszy raz w życiu zagrałam na chybił trafił w lotto. Zobaczcie co z tego wyszło.Zapraszam na nick.

gonia1, gratuluje jak nie będzie 6-tki to z 500zł twoje

właśnie dotarłam do domku od 12
niestety nic nie wygrałam,ale widzę że mamy wygranych

duże
dla goni1

mag i sam9
korn super trzymam kciuki za to żeby nie było 5

niestety nic nie wygrałam,ale widzę że mamy wygranych

duże

dla goni1
mag i sam9
korn super trzymam kciuki za to żeby nie było 5
Dopisano wygrane multi multi
Dopisano wygrane lotto
Dopisano wygrane mini lotto
Brak kumulacji Lotto
no to pojechali po bandzie
za trójkę w mini-15 zeta
kpiny
a w lotto ktoś pieknie zaczął luty
za trójkę w mini-15 zeta
kpinya w lotto ktoś pieknie zaczął luty
mala557>>>>

Brak kumulacji Lotto
mala557>>> jak tam losowania dzisiejsze?
Bonus Multi Multi: 70 000
Brak kumulacji Lotto
mala557 >>>badz cierpliwa

szkoda ze 1 padla 6 moglo tak z 6 chcoiaz
nowa emotka heheBrak kumulacji Lotto
mala557>>> cierpliwi zostana nagrodzeni

sam9