Wpisy 2 185 839 – 2 185 938
13 listopada 2014 16:41 → 13 listopada 2014 19:16, 100 wpisów
2 185 841. jocia 2014-11-13 (16:46) Hańba temu,kto myśli o tym źle
8369 -- 45,55
8373 -- 45,55
8377 -- 45,55
Nie napisałam,że teraz... jest odstep między tymi parkami Aby było jasne
8369 -- 45,55
8373 -- 45,55
8377 -- 45,55
Nie napisałam,że teraz... jest odstep między tymi parkami Aby było jasne
czytam wlasnie
http://tech.wp.pl/kat,130036,wid,17028906,wiadomosc.html?title=Czy%20mo%BFna%20oszuka%E6%20Lotto%3F%20Zdradzamy%20sekrety%20najpopularniejszej%20polskiej%20loterii%21&ticaid=113cc1
http://tech.wp.pl/kat,130036,wid,17028906,wiadomosc.html?title=Czy%20mo%BFna%20oszuka%E6%20Lotto%3F%20Zdradzamy%20sekrety%20najpopularniejszej%20polskiej%20loterii%21&ticaid=113cc1
drapek właśnie wrócił od jolki i kupił 2 ostatnie kalendarze i wygrał 100złnr. 012; keno 6zł straty i szybkie 100-puste
Drapek.
A pisałam,że wygrane kalendarze są tylko w jżb.
A pisałam,że wygrane kalendarze są tylko w jżb.
http://tech.wp.pl/kat,130036,wid,17028906,wiadomosc.html?title=Czy%20mo%BFna%20oszuka%E6%20Lotto%3F%20Zdradzamy%20sekrety%20najpopularniejszej%20polskiej%20loterii%21
tzw REALIZM cytat tego linku
to czy sami wybierzemy liczby w danym zakładzie, czy wylosuje je dla nas terminal, w żaden sposób nie wpływa na szanse wygranej. To jest naprawdę li tylko kwestia szczęścia.
To jest naprawdę li tylko kwestia szczęścia
o czym mowa tu była 1199 razy
tzw REALIZM cytat tego linku
to czy sami wybierzemy liczby w danym zakładzie, czy wylosuje je dla nas terminal, w żaden sposób nie wpływa na szanse wygranej. To jest naprawdę li tylko kwestia szczęścia.
o czym mowa tu była 1199 razy
2 185 847. jocia 2014-11-13 (17:00) Hańba temu,kto myśli o tym źle
bez czytania napiszę - A co mieli napisać, ze oszukują
TS-czysty jak łza.
Juz my wiemy kto TU ściemnia...
bez czytania napiszę - A co mieli napisać, ze oszukują
TS-czysty jak łza.
Juz my wiemy kto TU ściemnia...
cytat
Lotto, podobnie jak inne analogiczne gry liczbowe, daje statystycznie minimalne szanse na trafienie głównej wygranej. Nie przeszkadza to jednak uczestnikom, którym nie udało się wygrać, na konstruowanie teorii spiskowych i traktowanie całego przedsięwzięcia jako jednego wielkiego oszustwa.
Lotto, podobnie jak inne analogiczne gry liczbowe, daje statystycznie minimalne szanse na trafienie głównej wygranej. Nie przeszkadza to jednak uczestnikom, którym nie udało się wygrać, na konstruowanie teorii spiskowych i traktowanie całego przedsięwzięcia jako jednego wielkiego oszustwa.
Kto inny zamyka sprzedaż w kolekturach
centrum technologiczne GTECH Poland
kto inny rządzi losowaniem - TS
czy to jest JASNE ????????????????????????????????????
centrum technologiczne GTECH Poland
kto inny rządzi losowaniem - TS
czy to jest JASNE ????????????????????????????????????
2 185 833. jocia 2014-11-13 (16:05) Hańba temu,kto myśli o tym źle
22....powinno <<< odwołuję i znikam
2 185 866
A gdyby wszystko robiła jedna firma -od ppczątku do końca - to znaczyłoby że je ma możliwości kantu?
Pomyśl.
A gdyby wszystko robiła jedna firma -od ppczątku do końca - to znaczyłoby że je ma możliwości kantu?
Pomyśl.
w końcu
Maszyna losująca wybiera zestaw liczb i dopiero po ich spisaniu przez specjalną kilkuosobową komisję wyniki trafiają
do operatorów z GTECH.
Pracownicy tego centrum operacyjnego wprowadzają te wyniki do systemu.
Po około 20 minutach wiadomo czy i ile padło wygranych. Znane jest także miejsce zakupu danego kuponu.
Maszyna losująca wybiera zestaw liczb i dopiero po ich spisaniu przez specjalną kilkuosobową komisję wyniki trafiają
do operatorów z GTECH.
Pracownicy tego centrum operacyjnego wprowadzają te wyniki do systemu.
Po około 20 minutach wiadomo czy i ile padło wygranych. Znane jest także miejsce zakupu danego kuponu.
Jasne jest to żę wystarczy zadbać o tzw "losowość" i wystarczy.
A to nie jest oszustwo.
A to nie jest oszustwo.
ponieważ robią to 2 niezależne FIRMY
nie ma możliwości żadnego kantu
nie ma możliwości żadnego kantu
2 185 867. jocia 2014-11-13 (17:26) Hańba temu,kto myśli o tym źle
Jocia.. dlaczego ? 22 śliczniutkie jest.
Jocia.. dlaczego ? 22 śliczniutkie jest.
tylko rożżąleni marzyciele o WYSOKICH wygranych
widzą kanty
jako usprawiedliwienie na brak szczęścia w danym dniu losowań
widzą kanty
jako usprawiedliwienie na brak szczęścia w danym dniu losowań
a dzięki
a u jolki naprawdę dobre kalendarze mają,ale i ja nosa miałem że jest stówa; z paczki która była dziś rano otwarta zostały 2 zdrapki, a te co były pełne i wypłacone na miejscu było 2x20 i 2x10- więc 50ka lub stówka była na mur beton
a u jolki naprawdę dobre kalendarze mają,ale i ja nosa miałem że jest stówa; z paczki która była dziś rano otwarta zostały 2 zdrapki, a te co były pełne i wypłacone na miejscu było 2x20 i 2x10- więc 50ka lub stówka była na mur beton
Loterie losowe zarabiają na tym, że wiele osób gra, a tylko pewna grupa z nich wygrywa.
Żeby to wiele osób chciało grać, to loteria musi cieszyć się zaufaniem społecznym.
a takie mają jak widać w MP wszyscy uczestnicy czatu grający w REALU
nie mylić z typującymi na sucho, czyli palcami po wodzie
i TYLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Jakiekolwiek nieprawidłowości w jej działaniu mogą spowodować koniec biznesu danej firmy organizującej loterie
Żeby to wiele osób chciało grać, to loteria musi cieszyć się zaufaniem społecznym.
a takie mają jak widać w MP wszyscy uczestnicy czatu grający w REALU
nie mylić z typującymi na sucho, czyli palcami po wodzie
i TYLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Jakiekolwiek nieprawidłowości w jej działaniu mogą spowodować koniec biznesu danej firmy organizującej loterie
a na marginesie w paczce w której trafiłem 150zł, równocześnie była nagroda 100zł- ale z tej paczki nic już nie kupowałem
spadam i powodzonka
spadam i powodzonka
J-23
ostatnio Radeberger, który ma na nalepce 4,3 % i te %%%% ma
a na żywcu pisze 5,5 % ale nie wiem czy ma 1,5 % ??????????
jakoś tych peocentów w żywcu oststnio nie czuję
ostatnio Radeberger, który ma na nalepce 4,3 % i te %%%% ma
a na żywcu pisze 5,5 % ale nie wiem czy ma 1,5 % ??????????
jakoś tych peocentów w żywcu oststnio nie czuję
Browar w Okocimiu został założony przez Józefa Neumanna i Jana Ewangelistę Goetza w 1845 roku, a pierwszy war piwa powstał 23 lutego 1846 r.[1] Do 1852 roku miał dwóch właścicieli. Po śmierci Józefa Neumanna i sprzedaży udziałów w spółce przez jego rodzinę jedynym właścicielem zakładu został Goetz. Mając pełną kontrolę nad przedsiębiorstwem rozpoczął jego rozbudowę oraz unowocześniał metody produkcyjne. W 1875 roku browar okocimski został rozbudowany o słodownię.
Użytkownik dragon dodał nowy komentarz w temacie:
Nowa gra liczbowa - Ekstra Pensja - już od 19 października !
Nowa gra liczbowa - Ekstra Pensja - już od 19 października !
cześć
Ta maszyna jest jak gender : bez płci ale dmucha....
Ta maszyna jest jak gender : bez płci ale dmucha....
małe ,maleńkie, bardzo małe , maciupkie
od 1 do 9
od trzech nocnych losowań cyferki z "mojego" przedziału od 1-34 faktycznie słabo wchodzą. Wiec czas na ten przedział.... w nocnych losowaniach nie pojawiają się lub raz zaszczycili swoją obecnością :3,5,8,10,17,20,21,22,33. Zatem z pozostałych coś trza ułożyć
Brjan sorki, że tak przy konsumpcji
witam owady Egiptu
http://www.lolmania.pl/lol/3423/praca-ma-swoje-trzy-zalety.html
Dla tych co kochają pracę
Dla tych co kochają pracę
e tam wino... to dobre w Kanie Galilejskiej ja łaskoczę podniebienie bimberkiem z colą, klękajcie narody
jacek,najlepszy jest od rdzennych górali sam smak,a kopa jakiego ma:hoho
a potem górale rzeczą że ich tyłek boli strasznie tyle,że nie wiedza czy od swojaka czy od turysty