Wpisy 2 185 033 – 2 185 132
12 listopada 2014 18:08 → 12 listopada 2014 19:48, 100 wpisów
Na początek... gdyby zrezygnował z tej mowy miłości (cudzysl.) w.stos. do TEJ partii bądź innej - wyszłoby mu na zdrowie... Krzysztof C.
Mam na myśli pana Woźnego, Krzysztof_c,.oczywiście...
żeby nie było...
żeby nie było...
Jasiu przychodzi ze szkoły i mama pyta się go:
- Jasiu jak było w szkole?
- A dobrze
Pani mnie wyróżniła, powiedziała że cała klasa to debile a ja największy.
- Jasiu jak było w szkole?
- A dobrze
Pani mnie wyróżniła, powiedziała że cała klasa to debile a ja największy.
Nauczyciel mowi:
- Kto wie z was czym się różni radio od bociana?
Jasiu odpowiada:
- Bocian ma dziub a radio Ma-ryja.
- Kto wie z was czym się różni radio od bociana?
Jasiu odpowiada:
- Bocian ma dziub a radio Ma-ryja.
Jasiu pyta się mamy:
- Mamo czy to prawda, że naszymi przodkami były małpy? Tatuś mi tak mówił.
- Nie wiem synku czy to prawda, bo Twój tato nigdy mi nie mówił o swojej rodzinie.
- Mamo czy to prawda, że naszymi przodkami były małpy? Tatuś mi tak mówił.
- Nie wiem synku czy to prawda, bo Twój tato nigdy mi nie mówił o swojej rodzinie.
Idealny mężczyzna nie pije, nie pali, nie sprzecza się, nie robi zakładów, po prostu nie istnieje.
Dlaczego tak trudno kobiecie znaleźć mężczyznę, który byłby wrażliwy, troskliwy i przystojny?
- Bo on przeważnie już ma chłopaka.
- Bo on przeważnie już ma chłopaka.
Eugeniusz Bodo śpiewa znaną pieśń "Ach te baby" w melodramacie "Zabawka" z 1933 roku.=14
krasnalek nie poznaję ciebie
krasnalek
j-23
i wszystkich witam tukej hej
krasnalek
j-23
i wszystkich witam tukej hej
2 185 019. EstyMy 2014-11-12 (17:57)
Moonet (nie będę jak niektórzy, przywitam się)
Witaj, mój.wrogu osobisty...
EstyMy też Cię przywitam
A ja jako wroga osobistego mnie sobie ustawiłaś to powinienem czuć się zaszczycony czy raczej i
A tak na boku>> ja Ciebie za wroga nie uważam. Ludzki facet jestem.
Moonet (nie będę jak niektórzy, przywitam się)
EstyMy też Cię przywitam
A ja jako wroga osobistego mnie sobie ustawiłaś to powinienem czuć się zaszczycony czy raczej i
A tak na boku>> ja Ciebie za wroga nie uważam. Ludzki facet jestem.
A jutro mam być na 9:30 w przedszkolu i z panią dyrektor będę się uczył do matury z języka polskiego.
Właśnie zaraz muszę trochę się przygotować żeby na durnia zaraz nie wyjść. A i nie chcę w formie lekcji bo zaraz by sobie pewnie policzyła pewnie z 20-30 zł tylko takie coś na po dobę lekcji korepetycji żeby mi wytłumaczyła jak napisać i odpowiadać na czytanie ze zrozumieniem zadania ona by sprawdzała i żeby napisał wypracowanie które sprawdzi i ciekawe za takie coś ile policzy. Albo powiem, że za to wujek zapłaci ciekawe co powie wtedy ?
J-23 co mam zrobić i przygotować się żeby całkiem na głupka nie wyjść przy niej jutro ?
Lewy>>>
Moonet
Od pczątku jej podpadłem i mnie "dopieszcza "
Moonet
Od pczątku jej podpadłem i mnie "dopieszcza "
j-23 u okulisty byłeś bo jak nie to się udaj
ja też ślepne zaglądam do jednej kieszeni i nie widzę nic i do drugiej kieszeni zaglądam i też nie widzę nic
ja też ślepne zaglądam do jednej kieszeni i nie widzę nic i do drugiej kieszeni zaglądam i też nie widzę nic
lewy>> jak nic w kieszeniach nie widzisz -to bieda ale jak już nawet nic "wymacać" nie można to dopiero naprawdę źle jest.
Mam 6 zakładów Mini Lotto może trafię piąteczkę i matura nie będzie mi potrzebna ?
Co mam przypomnieć żeby jutro na durnia całkowitego przed panią dyrektor przedszkola nie wyjść z polskiego ?
krzysztof c jak chcesz wygrać to musisz wysłać 100 zakładów bo inaczej nie masz szans
krzysztof c
jednak masz łeb na karku chłopie
powiedz tej Pani że wujek zapłaci za wszystkie godziny
lewy i też wtedy nie nie jest pewne w 100% że się trafi pełną pulę a można nawet 1 zakład kupić i się trafi.
krasnalek jak ćwiczyć jak to jest zabudowane skorupą kotną ? młotkiem to się pokruszy
No a co toć sam mi przygadywał to kiedy lekcje mam z panią to chociaż niech tak spłaci mi ta pracę. Ja będę pomagać owszem ale nie za darmo powiem jutro. A jak wujek chcę to niech na fakturze napiszę że tam na jakieś cel potrzebuje fundusze do przedszkola i będzie git.
Dlaczego pani Iwono tak pani myśli ? Jak nie lubię skąd to przyszło do głowy ?
A pani co by wujowi na moim miejscu powiedziała aby postawić go przed faktem dokonanym ze względu na te opłacanie nauki może pani dyrektor tak powiem ?
dla pani Iwony.
2 185 078. krasnalek 2014-11-12 (19:09) Białystok
krzysztof c
krzysztof c
No przeczytałem już sporo streszczeń.
No a co toć sam mi przygadywał to kiedy lekcje mam z panią to chociaż niech tak spłaci mi ta pracę. Ja będę pomagać owszem ale nie za darmo powiem jutro. A jak wujek chcę to niech na fakturze napiszę że tam na jakieś cel potrzebuje fundusze do przedszkola i będzie git. Tylko jak będzie się wykręcać to co zrobić ?
nic nie mów dla wujka tylko dla Pani dyrektor że to wujek płaci
Jetem i zdałem egzamin praktyczny za 3 razem 77% i jestem Technikiem Agrobiznesu i co mogę tutaj kasowego robić pani Iwono ? A i muszę poprawić z ostatniej szkoły egzamin pisemny i praktyczny z Policealnego Studium Zawodowego o kierunku Technika Administracji pisemny 36% a praktyczny 54% tylko że by byliośmy w tej złej sytuacji że nowy egzamin był i podstawa programowa i dlatego tak wyszło.
O dziękuje że tak dba pani o moją maturę.
Mam a co ?
A może mikro słuchawkę sobie kupię ?
Ale o 20:00 nowy odcinek Świata Według Kiepskich trzeba obejrzeć co znowu Kiepski Ferek wymyśli ?
krasnalek > robi wszystko jednocześnie w jednym czasie
a komórkę ma teraz tam koza zimuje
a komórkę ma teraz tam koza zimuje
to jak będziesz widział wujka to go nagraj jak nie chce ci kasy wypłacić
jak Ci powie że masz mu podpisać odbiór kasy ,której on Ci nie wypłaci to masz go w kieszeni
jak Ci powie że masz mu podpisać odbiór kasy ,której on Ci nie wypłaci to masz go w kieszeni
krzysztof c a masz konto bankowe
to zanieś do kadr nr konta i Ci kasę przeleją
to zanieś do kadr nr konta i Ci kasę przeleją
No a co toć sam mi przygadywał to kiedy lekcje mam z panią to chociaż niech tak spłaci mi ta pracę. Ja będę pomagać owszem ale nie za darmo powiem jutro. A jak wujek chcę to niech na fakturze napiszę że tam na jakieś cel potrzebuje fundusze do przedszkola i będzie git.
http://allegro.pl/mikrosluchawka-duzy-zestaw-na-wlasnosc-gwarancja-i4756483208.html
Poprzedni tekst niechcący jeszcze raz dałem.
krasnalka dlaczego taką zadymę zrobiłaś w niedzielę widziałem w dzienniku
oni poszli stadion narodowy obejrzeć ale duża kolejka na moście była
oni mieli tylko porównać który stadion ładniejszy ten w warszawie czy u nas w białym