Wpisy 2 184 833 – 2 184 932
12 listopada 2014 16:09 → 12 listopada 2014 17:16, 100 wpisów
o matko nie wiedziałam ze jak sie nie gra to nie wolno si eiczbami pasjonowac... tak pewnie jak pis wygra to tak bedzie....
poki co wono mi wchodzic na takie strony na jakie mi sie podoba i korzystac z tego co na tych stronach jest
poki co wono mi wchodzic na takie strony na jakie mi sie podoba i korzystac z tego co na tych stronach jest
Gaju , kiedy nie mam sie kim przejmować , to akurat mnie nie boli- przeciwnie
krasnalko
krasnalko
sorelko ale ty tu wchodzisz i krytykujesz ludzi..wylewasz swoje żale...zmien troche nastawienie...
tu z 90% ludzi gra...więc sama rozumiesz (mam nadzieje)..a zresztą załoze się ze grywasz co nieco.. czyz nie...
dzieczyno wyluzuj..zycie nie jest idealne..wszyscy maja problemy...będzie dobrze
gaja jocia krasnalek
krzysztof 24
krasnalko- jaka awantura - to tylko wymiana zdań- kulturalna
krasnalko- jaka awantura - to tylko wymiana zdań- kulturalna
krasnalek tobie rowniez wielkiej wygranej
heh ja mam takie numerki ale sie zastanawiam 7,10,11,24,33,42,60,68,77
krasnalek
ponoć wszyscy Polacy, to po trosze - lekarze, p o l i t y c y i policjanci, żeby nie powiedzieć - ormowcy, to śmiało - strzelaj
ponoć wszyscy Polacy, to po trosze - lekarze, p o l i t y c y i policjanci, żeby nie powiedzieć - ormowcy, to śmiało - strzelaj
Gotuję pyszny żurek po staropolsku..Jakbyście mieszkali bliżej zaprosiłbym bym was na talerzyk
ok
będą sprawdzać wszystkie wyjazdy posłów z PIS
a inne partie są nie do ruszenia ?
będą sprawdzać wszystkie wyjazdy posłów z PIS
a inne partie są nie do ruszenia ?
mariucha
Ale ja mam blisko
Ale ja mam blisko
Ale jeżeli kiedyś przez przypadek będziesz w okolicach Brzegu..Zapraszam..zreszta każdy człowiek ma u mnie drzwi otwarte..
8 zł w słoniku.EP na ch/tr.Dodatkowa 2
mariucha powiadasz w Brzegu ja tam czasami do kauflandu jezdze a wysylasz tam moze kupony do gier TS
J-23
krasnalek
emerytka 46
Robal_36
jocia
krasnalek
emerytka 46
Robal_36
jocia
emi
"a reszta" ? I nie pisz mi tylko : "a reszta musi poczekać..."
"a reszta" ? I nie pisz mi tylko : "a reszta musi poczekać..."
mariucha tam taki kiosk z gazetami jest i maja kolektore w niej
Robal_36 no niestety nie
W Brzegu to jest taki cyrk że po mniejszych kolekturach nigdy nie maja wypłacić większych sum jak ktoś wygra i większość jak jeden maż wysyłaja po odbiór do kauflanda twierdzac że oni maja większy obrót...Kupony wysyłam na ul.chocimskiej u mega uprzejmej i życzliwej pani...Ale z chęcia podejdę pod kaufland jak będziesz
dziś jest mój dzień chyba będę znowu szukać pracy jak nie sraczka to urok
jocia
mariucha w kauflandzie duzy ruch a podrodze jest kolektora to pewnie maja przyzwoite obroty tam , ja tam zadko bywam ale bywam
mariucha tam u was w Brzegu nidgy nie padla milionowa wygrana jakies pechowe miasto
mariucha ja mam obok cztery kolektury i jak się trafi 7/10 to muszę iść dalej żeby odebrać kasę bo też nie mają
Na chocimskiej były swego czasu 2 piatki w mini ok.120 tysięcy..sprawdż w historii wygranych na lotto.pl poza tym Brzeg to nie metropolia
krasnalek
będą brać pod lupę ?
to Ty może z tą swoją bajsykul trip jeszcze moment się powstrzymaj
hihi
będą brać pod lupę ?
to Ty może z tą swoją bajsykul trip jeszcze moment się powstrzymaj
hihi
mariucha ale nie milionowe wygrane a 120k na tyle kolektor to malo ( czasmi wies kilka set osob mieszka jedna kolektora i miliony wygrane ) miasto bedzie liczyc z 40 tys mieszkancow co najmniej
Robal ja mam teraz dużo czasu mogę ich sprawdzać
pewnie tam dobrze płacą
pewnie tam dobrze płacą
piątusie mam śliczniusie, może sobie ktos wybierze
25,45
25,65
45,55
5
5,75
5
5
45.55
25,45
25,65
45,55
5
5,75
5
5
45.55
mariucha wiekszosc kolektor to masz takie ze jak sie spyta czy maja 1 tys zl na wyplate to oczy wybałamusza jak by sie zapytal o niewiadomo co
ano, zapewne - nieźle
a ile specjalne/dodatkowe wyjaśnienia mogą kosztować
hu huuuu
a ile specjalne/dodatkowe wyjaśnienia mogą kosztować
hu huuuu
albinlotto
jocia
Robal_36
Reszta ? Przeszła już wcześniej przez lottomat.
Reszta ? Przeszła już wcześniej przez lottomat.