Wpisy 2 184 792 – 2 184 891
12 listopada 2014 15:41 → 12 listopada 2014 16:51, 100 wpisów
oj na chwilke na pewno tak.. zaraz go jaruś przyjmie z pocałowaniem rączki
jocia masz racje z wielbicielka pis nie ma co dyskutowac bo to bez sensu.. zreszta ja z toba juz dawno skonczyłam dyskutowac jak jestes ty nie ma mnie adios
Gracz z miejscowości Strzyżów wydrapał wysoką wygraną w zdrapce Drzewko szczęścia
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
sorelko..widzisz ja pisząc o byłym premierze nie uzywam obraźliwych, pogardliwych zdrobień pomimo tego, ze go nie popieram...a ty piszesz o Kaczyńskim per "jaruś"...nie ładnie...dorosłej osobie to nie przystoi...
WSZYSTKIE PARTIE ROZWALIĆ -OKRĘGI JEDNOMANDATOWE-POSŁÓW OSŁÓW WYRZUCIĆ ZE ŻŁOBU
nie jestem bezkrytyczna wobec PIS ale PO jest duzo gorszą partią ludzi pazernych ogólnie rzecz ujmując...interesownych i BAJ
yyyyyyyyyyyyyy ten pan jak go nazywasz były premier ma na imię Jarosław- zdrobniae jaruś nie ma w tym nic obrażiwego
nie dyskutuje o poityce na żadnym czacie i tobie też mówie żegnaj
nie dyskutuje o poityce na żadnym czacie i tobie też mówie żegnaj
ja pisałam "były premier" o Tusku...
dla ciebie ew. Pan Jarosław..
dla ciebie ew. Pan Jarosław..
u przejełam sie strasznie twoj pan jarosaw tez jest byym premierem a sie narzadził ze hoho
PRZEGNAĆ BYKÓW DO ROBOTY -LUDZIE CIĘŻKO ZAPIEPRZAJĄ ZA 1000 Z OCHŁAPEM A TE KRAWACIARZE BĄKI ZBIJAJĄ I SIĘ TAM WYGŁUPIAJĄ TO SAMO TA TELEWIZJA RZĄDOWA I KOKOSY MAJĄ
sorelko z twiich wpisów juz dawno wynikało, ze jestes zgorzkniałą osobą...ja mysle ze kazda zdrowo mysląca osoba uczy szacunku do osób starszych a ty mówiąc "jarus" dajesz zły przykład...ale moze zmądrzejesz jeszcze...
gaju masz mi cos jeszcze do powiedzxenie bo chce sie zajac ukadaniem pasjansa... takie pasjonujace to co piszesz
widze ze ty i jocia macie bardzo interesujace zycie poza mp ciage na stronce zadnego zycia realnego - współczuje
bawcie siei dobrze moze was komputerowe potwory nie zezra
bawcie siei dobrze moze was komputerowe potwory nie zezra
Brawo za wnioski .. podobne ktoś tu wyciąga i są również mocno odchylone
Gracz z miejscowości Miastko wydrapał wysoką wygraną w zdrapce Mega Pensja
jociu jestes na czacie o kazdej pozre dnia i nocy .... coż....
ale baw sie dobrze.... graj sobie w gierki ts- bądz muza da wieu dla mnie jestes nikim i znikam
ale baw sie dobrze.... graj sobie w gierki ts- bądz muza da wieu dla mnie jestes nikim i znikam
a try wiesz kto kiedy co napisa..... znaczy prowadzisz notatki- wspólczuje hobby
no nic baw sie dalej dobrze z TWA..
no nic baw sie dalej dobrze z TWA..
odczep sie od czyjegos zycia sorelko..a tak na marginesie jak ty trafiłas na tę stronę skoro nie grasz..to trochę dziwne...krytykujesz granie.."ślęczysz" na tym chacie...
widzisz jocia cie rozszyfrowała..
widzisz jocia cie rozszyfrowała..
Dlaczego w Warszawie panuje zima?
Bo w Sejmie urzędują bałwany!
Bo w Sejmie urzędują bałwany!
o matko nie wiedziałam ze jak sie nie gra to nie wolno si eiczbami pasjonowac... tak pewnie jak pis wygra to tak bedzie....
poki co wono mi wchodzic na takie strony na jakie mi sie podoba i korzystac z tego co na tych stronach jest
poki co wono mi wchodzic na takie strony na jakie mi sie podoba i korzystac z tego co na tych stronach jest
Gaju , kiedy nie mam sie kim przejmować , to akurat mnie nie boli- przeciwnie
krasnalko
krasnalko
sorelko ale ty tu wchodzisz i krytykujesz ludzi..wylewasz swoje żale...zmien troche nastawienie...
tu z 90% ludzi gra...więc sama rozumiesz (mam nadzieje)..a zresztą załoze się ze grywasz co nieco.. czyz nie...
dzieczyno wyluzuj..zycie nie jest idealne..wszyscy maja problemy...będzie dobrze
gaja jocia krasnalek
krzysztof 24
krasnalko- jaka awantura - to tylko wymiana zdań- kulturalna
krasnalko- jaka awantura - to tylko wymiana zdań- kulturalna
krasnalek tobie rowniez wielkiej wygranej
heh ja mam takie numerki ale sie zastanawiam 7,10,11,24,33,42,60,68,77
krasnalek
ponoć wszyscy Polacy, to po trosze - lekarze, p o l i t y c y i policjanci, żeby nie powiedzieć - ormowcy, to śmiało - strzelaj
ponoć wszyscy Polacy, to po trosze - lekarze, p o l i t y c y i policjanci, żeby nie powiedzieć - ormowcy, to śmiało - strzelaj
Gotuję pyszny żurek po staropolsku..Jakbyście mieszkali bliżej zaprosiłbym bym was na talerzyk
ok
będą sprawdzać wszystkie wyjazdy posłów z PIS
a inne partie są nie do ruszenia ?
będą sprawdzać wszystkie wyjazdy posłów z PIS
a inne partie są nie do ruszenia ?
mariucha
Ale ja mam blisko
Ale ja mam blisko
Ale jeżeli kiedyś przez przypadek będziesz w okolicach Brzegu..Zapraszam..zreszta każdy człowiek ma u mnie drzwi otwarte..
8 zł w słoniku.EP na ch/tr.Dodatkowa 2