Wpisy 2 184 492 – 2 184 591
12 listopada 2014 00:02 → 12 listopada 2014 07:34, 100 wpisów
każdy chciałby wygrać a jakoś nie widać tych szczęśliwców którzy wygrali jakieś znaczące kwoty bo ja np. nie znam nikogo kto by wygrał więcej niż 5k
johno{{hej}
odp491 mój to 8/9 ale dawno
odp491 mój to 8/9 ale dawno
Jocia
492 - a ja się tym cieszę
492 - a ja się tym cieszę
no gdyby nie było chociaż tych drobniejszych wygranych to by się człowiek zniechęcił
Jocia co tam w mapkach
jocia
tak
tak
Zgrywus
co mówią mapki ?
co mówią mapki ?
zaczełam niedawno, goscia miałam, przemeblowanie komputera ..do innego pokoju..i duzo zamieszania
moim zdaniem trzeba grać konsekwentnie na jakieś swoje zestawy i czekać na swój dzień bo analizy sprawdzają się w historii ale na bieżąco nic z tego nie wychodzi
lewy
Ciebie nie ciebie
Ciebie nie ciebie
johno
504 czasami wychodzi
504 czasami wychodzi
z moich obserwacji wynika że są takie zestawy liczb które lubią się powtarzać co jakiś czas warto więc coś takiego wybrać i grać systematycznie czekając na kolejną powtórkę (mówię o MM)
jestem na etapie poszukiwań takiego zestawu który dawałby w miarę regularne i wysokie wygrane
jak się tylko obserwuje bez grania to można nie wstrzelić się ja gram regularnie bo chyba bym nie przeżył tego
ja mam sporo taki 10/10 z których mialam 7/10, 8/10 ..i nie tylko moje...i czekam ..jak wytypuje, to sprawdzam, która ma szansę . Jak mam np. pięć - szesć pokrywających się z moimi aktualymi typami- wtedy wysyłam .
Oczywiście to co napisałam rozbawi do łez niektóre osoby...ale niech Im idzie na zdrowie
Ja wiem swoje , Howgh !
Ja wiem swoje , Howgh !
Raz przeoczyłam moją 7/7 RAZ Już nie pamietam jak to było - dlaczego, ale napisałam o tym na czacie
Czy w Koziegłowach dalej jest kostka brukowa Taka dłuuuuuuuuuuuuuuuuga ulica przelotowa
ja mieszkam w 2 co do ilości mieszkańców wsi w Polsce - ponad 11k
johno > nie mów że te numery wysłałeś i trafiłeś /3x9 z 10 i 6x8 z 10 i zgarnąłeś kasiure / data trafne ; pierwsza 9 rok 1999, r,04 miesiąc - druga 9 - 2007, r,04 mie, trzecia 9 - 2011, rok , 12 , miesiąc i powiesz że ten okres grałeś ??
lewy przecież johno tak nie napisał
Napisał,że szuka takich 10/10 , które dały duże wygrane .Przecztaj uważnie !!
Napisał,że szuka takich 10/10 , które dały duże wygrane .Przecztaj uważnie !!
2 184 515. johno 2014-11-12 (00:43) Koziegłowy k/Poznania
jestem na etapie poszukiwań takiego zestawu który dawałby w miarę regularne i wysokie wygrane .
jestem na etapie poszukiwań takiego zestawu który dawałby w miarę regularne i wysokie wygrane .
gdyby były regularne trafienia z datą to może by wychodziło ? ale to jest nie możliwe
Nie ma nic gorszego jak stałe liczby
Szkoda pieniędzy, tez kiedys mialam..teraz tylko sprawdzam, czy mam choc polowe liczb w aktualnie typowanych
Szkoda pieniędzy, tez kiedys mialam..teraz tylko sprawdzam, czy mam choc polowe liczb w aktualnie typowanych
w grze losowej wszystko jest możliwe początkowo miałem trochę inne liczby(4 7 13 25 37 38 41 53 62 69) i jakiś czas temu trochę je zmodyfikowałem jako ciekawostkę dodam że gram od początku MM i opuściłem może 3 losowania
niestety ciągle na - ale nie gram za wielkie pieniądze za to regularnie i czekam aż TS zwróci co moje
tak trochę masz rację bo ludzie grają tak jak by chcieli dośćignąć numerki a tak też się nie da jedynie opracować i małe modyfikacje zrobić ale to też będzie trudne
ja ścigam i wracam do starych- moich i nie tylko moich wygranych
http://www.youtube.com/watch?v=1bGOgY1CmiU&list=RDPouzWAGiCp0&index=28