Wpisy 2 184 433 – 2 184 532
11 listopada 2014 22:12 → 12 listopada 2014 01:09, 100 wpisów
hej hej!a ja teraz gram bardzo rzadko i też nie mam szczęścia,myślałam,że jak spauzuję to coś się w tej materii zmieni,a tu nic
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
wczoraj wysłałam na 14-tą mój zestaw starych liczb i nic,a kilka razy dałyby po 8zł,dziś w wieczornym też
cóż takie trafne to moje wysyłanie
cóż takie trafne to moje wysyłanie
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
Nie ma co przyjmować zaproszenia na imprezę bo nawet jak wygrasz to z obietnic zostanie NIC ..ludzie ze swej natury sa bardzoooooo niesłowni
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Ja znam takich co deklarowali pomoc a jak wygrali to dzisiaj odwracaja głowę w druga stronę gdy ida chodnikiem..
Reniuszka graj na 8/8 kokosów z tego niema ale często zwraca się koszt zakupu i często w skakuje 5/8
http://image1.obrazki.org/dobranoc-kochani.JPEG
Dobranoc.
Dobranoc.
Troszę zaufania http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/f9670f449042f062.html
Witam
macio2521
macio ile wygrał
Piękny widok,jak się na pudle stoi:Lotto 1 miejsce,typowanie miesiąca:1 miejsce
zgrywus
i jak tam, znalazłeś kolekturę?
i od razu kolejne pytanie : jeżeli tak to czy są
i jak tam, znalazłeś kolekturę?
i od razu kolejne pytanie : jeżeli tak to czy są
Brajan
piękna szóstka Wielkie Brawa !
Na jutro coś się wymyśli ale podejrzewam,że będą liczby małe nieparzyste
to ile pkt. otrzymałeś za 6/12 ?
zgrywus
ja dziś świętowałem, kolektury nie szukałem i na tym
wygrałem
wiem że bym przegrał i to sporo
wygrałem
wiem że bym przegrał i to sporo
Idę spać,jestem pod małym wrażeniem,będę śnił o tych 5000000zł
Dobranoc
Dobranoc
Brajan
w realu ?
w realu ?
cześć Wszystkim!
Nie wiem jak Wy ale ja..0 zł wygrałam dnia dzisiejszego
Nie wiem jak Wy ale ja..0 zł wygrałam dnia dzisiejszego
taaa.... w lotto+ 5/12 szkoda ze w realu skreslilem zle cyferki z tych 12 i trafione 3/6
Ja jutro już zagram ale bez żadnego szaleństwa
Jocia
2 183 939. jocia 2014-11-11 (16:46) Hańba temu,kto myśli o tym źle
moze byc sporo powt.
moze byc sporo powt.
Jocia
Jocia
czy 70-tki będą szły ?
czy 70-tki będą szły ?
każdy chciałby wygrać a jakoś nie widać tych szczęśliwców którzy wygrali jakieś znaczące kwoty bo ja np. nie znam nikogo kto by wygrał więcej niż 5k
johno{{hej}
odp491 mój to 8/9 ale dawno
odp491 mój to 8/9 ale dawno
Jocia
492 - a ja się tym cieszę
492 - a ja się tym cieszę
no gdyby nie było chociaż tych drobniejszych wygranych to by się człowiek zniechęcił
Jocia co tam w mapkach
jocia
tak
tak
Zgrywus
co mówią mapki ?
co mówią mapki ?
zaczełam niedawno, goscia miałam, przemeblowanie komputera ..do innego pokoju..i duzo zamieszania
moim zdaniem trzeba grać konsekwentnie na jakieś swoje zestawy i czekać na swój dzień bo analizy sprawdzają się w historii ale na bieżąco nic z tego nie wychodzi
lewy
Ciebie nie ciebie
Ciebie nie ciebie
johno
504 czasami wychodzi
504 czasami wychodzi
z moich obserwacji wynika że są takie zestawy liczb które lubią się powtarzać co jakiś czas warto więc coś takiego wybrać i grać systematycznie czekając na kolejną powtórkę (mówię o MM)
jestem na etapie poszukiwań takiego zestawu który dawałby w miarę regularne i wysokie wygrane
jak się tylko obserwuje bez grania to można nie wstrzelić się ja gram regularnie bo chyba bym nie przeżył tego
ja mam sporo taki 10/10 z których mialam 7/10, 8/10 ..i nie tylko moje...i czekam ..jak wytypuje, to sprawdzam, która ma szansę . Jak mam np. pięć - szesć pokrywających się z moimi aktualymi typami- wtedy wysyłam .
Oczywiście to co napisałam rozbawi do łez niektóre osoby...ale niech Im idzie na zdrowie
Ja wiem swoje , Howgh !
Ja wiem swoje , Howgh !
Raz przeoczyłam moją 7/7 RAZ Już nie pamietam jak to było - dlaczego, ale napisałam o tym na czacie