Wpisy 2 184 133 – 2 184 232
11 listopada 2014 19:11 → 11 listopada 2014 20:22, 100 wpisów
czy to taka firma lub podobna jak AmberGold ludzie sami przynoszą kasiurę
lewy on dopiero zaczyna ale mu się podoba i nie ściąga żadnej kasy od ludzi ani ich na nic nie namawia
A możne w przyszłym roku wystartuję do parlamentu co o tym myślcie z ramienia PIS ? Tylko jakie kroki maiłbym poczynić ? Aha pewnie byście mieli rozmowy i gadki na ten ten na forum tutaj co ? Nie martwcie się nie zapomniał by o was na wiejskiej. Powiem tak za małego chłopca chciałem być policjantem albo posłem.
Witajcie co tam u was oprocz tego ze Krzysiek kandyduje na radnego?
krzysztof c wszyscy mówią że nie zapomną a jak się dostanie do koryta całkiem co innego robią
Jak Wam podoba się pomysł Premiera Węgier Orbana. Od 1 stycznia 2016 roku z centrów dużych miast znikną dyskonty, supermarkety i hipermarkety. Dla dużych sieci ciosem będzie też planowany zakaz handlu w niedzielę. Zagraniczne sieci handlowe, w które uderzą te przepisy, są oburzone.
Pod koniec października pojawiły się informacje o wprowadzeniu tzw. podatku Tesco, czyli podatku od obrotów dla dużych sieci, którego wysokość byłaby zależna od ich wielkości. Podatek miałby w założeniu chronić małe węgierskie sklepy, których roczne obroty nie przekraczają 500 mln forintów (6,83 mln zł) - te nie zapłacą nic. Kolejne stawki ustalono na poziomie 0,1 proc., 1 proc. (obroty powyżej 50 mld forintów) i potem 1 pkt proc. za każde dodatkowe 50 mld forintów. Maksymalna stawka podatku miałaby wynieść 6 proc. obrotów dla firm, których obroty na Węgrzech przekraczają 300 mld forintów (4,1 mld zł)
Pod koniec października pojawiły się informacje o wprowadzeniu tzw. podatku Tesco, czyli podatku od obrotów dla dużych sieci, którego wysokość byłaby zależna od ich wielkości. Podatek miałby w założeniu chronić małe węgierskie sklepy, których roczne obroty nie przekraczają 500 mln forintów (6,83 mln zł) - te nie zapłacą nic. Kolejne stawki ustalono na poziomie 0,1 proc., 1 proc. (obroty powyżej 50 mld forintów) i potem 1 pkt proc. za każde dodatkowe 50 mld forintów. Maksymalna stawka podatku miałaby wynieść 6 proc. obrotów dla firm, których obroty na Węgrzech przekraczają 300 mld forintów (4,1 mld zł)
Krzysztof C nie myslales o wyjezdzie zagranice?Jestes mlody to masz droge otwartą?
jacunn co Ty POpierasz emigrację zarobkową sory emigrację szansy życia?.
jacekkowal,to dobry pomysl.Ale u nas nie realny do wprowadzenia.Wiesz dlaczego albo Ci powiedziec?
Witam
Czyli ile zarabia ogólnie zwykły poseł około na miesiąc. Aha i ja nie jestem jak wszyscy i o zwykłych w cudzysłowie osobach czyli was bym nie zapomniał ja nie z tym ludzi.
lewy ja nie z tych ludzi.
krzysztof c nie ważne ile zarabia poseł, Ty możesz za darmo jak u wujka
Denis nie wiem ? odpowieć tajemnica gdyby było cojsik takiego to nie tajemnica ? może pod kątem wstydu ta praca ? bo z tym proboszczem to prawdo podobnie kłamie / podejrzewam że szyje damskie majtochy
Hartge --troszkę pomaszerowali chłopaki...
Spokojniej ....szkoda.
krasnalek awantur nie będzie jak zniknie twór żydopolaka ,który łupie nasz kraj.Ponadto lepiej mają ciapaci,chinole i inne żółte nacje w Polsce niż autochton!!!!!!!!!!!!!!!
fiolka
Krasnalka coś Ty musiałbym być nienormalny by niszczyć swoje podwórko przecież to zadymiacze z różnych części Polski przyjechali by się powyżywać na policji
HARTGE to w wawie jest tak dużo policji to może czas najwyższy by zrobili porządek
jedni ich łapią a drudzy wypuszczają jak by ukarali tak porządnie to drugi by dwa razy się zastanowił czy mu to się opłaca
jedni ich łapią a drudzy wypuszczają jak by ukarali tak porządnie to drugi by dwa razy się zastanowił czy mu to się opłaca
a pieniądze zamiast na leczenie dzieci idą na odbudowę tego co debile niszczą
za 5 zł ; to nie jest żadne granie / granie to się nazywa jak się wysyła minimum 100 zakładów
Koń trojański mnie zaatakował.
kransnalek