Wpisy 2 183 933 – 2 184 032
11 listopada 2014 16:41 → 11 listopada 2014 17:54, 100 wpisów
2 183 925. Monet 2014-11-11 (16:35) Gród Gryfa
Się tak nie rozkręca.. bo waćPan wpadnie wieczorem -poczyta i scyzorykiem potraktuje.
Ja się rozkręcam przecież - Y to niewiadoma albo + albo -
>>>>>>>dragon
Wygrane w Lotto,Mini,Ekstra Pensje czy Multi to polaczenie czystego przypadku i modlitwy o cud
Realna kasa TYLKO u bukmachera..........
Wygrane w Lotto,Mini,Ekstra Pensje czy Multi to polaczenie czystego przypadku i modlitwy o cud
Brajanku....przez przypadek, nawet nie wiedziałam, że wczoraj wpadł
69daro
Też bywją wzloty i upadki-czasem bolsne. Ale jak ktoś mądrą metodę i trochę szczęścia to można coś bukowi podebrać.
Oczywiście nie myślę tutaj o jednym z kolegów mającego i kasę i wiedzę i farta niebywałego.
Też bywją wzloty i upadki-czasem bolsne. Ale jak ktoś mądrą metodę i trochę szczęścia to można coś bukowi podebrać.
Oczywiście nie myślę tutaj o jednym z kolegów mającego i kasę i wiedzę i farta niebywałego.
2 183 960. fiolka 2014-11-11 (16:56) ,,non omnia possumus omnes''
Monet...Wy ludzie z wyższych sfer jesteście
fifi... zaczepki szukasz? he?
Monet...Wy ludzie z wyższych sfer jesteście
fifi... zaczepki szukasz? he?
to co mi tu z "wyższymi sferami"?
Dziadek i owszem ale ja już prosty chłopak jestem
Dziadek i owszem ale ja już prosty chłopak jestem
Ups... sorry fifi..
To co wypisuje ten złamas kutany to mi akurat zwisa.
To co wypisuje ten złamas kutany to mi akurat zwisa.
lecę do buka obstawkę zrobiłem hokej
yugra-lada podzieliłem kase na 2 części dałem na 1 i x
yugra-lada podzieliłem kase na 2 części dałem na 1 i x
widzieliscie jaka zadyma w Warszawie.....ja śledze wypadki na Info....
http://img5.demotywatoryfb.pl//uploads/201411/1415660800_aoutnw_600.jpg
Kto by nie chciał.
Kto by nie chciał.
>>>>>>>>Monet
Dobra metoda jest granie rozpisem blokowym.Domyslam sie ,ze piszac o znawcy i szczesciarzu u bukmachera miales na mysli "emeryta"?Tak sobie sledze tutaj Wasze "przepychanki",ale moje podejscie do tematu grania po niskich kursach typu=1,25 AKO jest takie:mozemy wziac mecze z 2-3 dni[pilka nozna,hokej,siatkowka,tenis,koszykowka],wybrac najbardziej prawdopodobne opcje,ze wejda[1x,x2,over 1,5 under 3,5 punkty w kosza itp.]pogrupowac je w 13 blokach,gdzie w jednym bloku mamy 3-4 mecze ktore robia AKO na bloku 2,2=>2,3.Wysylamy rozpis 10 z 13 i najnizsza wygrana to 7-miokrotnosc wkladu wlasnego.Ale na ulozenie takiego kuponu nalezy poswiecic polowe dnia...........
Dobra metoda jest granie rozpisem blokowym.Domyslam sie ,ze piszac o znawcy i szczesciarzu u bukmachera miales na mysli "emeryta"?Tak sobie sledze tutaj Wasze "przepychanki",ale moje podejscie do tematu grania po niskich kursach typu=1,25 AKO jest takie:mozemy wziac mecze z 2-3 dni[pilka nozna,hokej,siatkowka,tenis,koszykowka],wybrac najbardziej prawdopodobne opcje,ze wejda[1x,x2,over 1,5 under 3,5 punkty w kosza itp.]pogrupowac je w 13 blokach,gdzie w jednym bloku mamy 3-4 mecze ktore robia AKO na bloku 2,2=>2,3.Wysylamy rozpis 10 z 13 i najnizsza wygrana to 7-miokrotnosc wkladu wlasnego.Ale na ulozenie takiego kuponu nalezy poswiecic polowe dnia...........
prędzej w lotto wygram niż trafię ponad 30-40 spotkań nawet z takim mały kursem bo ZAWSZE coś ucieknie więc garnie takiego czegoś uważam jako bez sensu
Jocia
Marek
Marek
69daroPopieram jest,to ciężki kawałek kasy,grałem w Polsce,CzechachAnglii i czapa,kasy poszło,obecnie gram sporadycznie i jst ,jak było raz wygrasz 10 nie
zgrywus wpisy:2183861,864,875 wybieraj i nie spiesz się masz czas
wybrać jak najmniej meczów, ale kurs żeby był w okolicach 3-4 i to za większą stawkę, a tak grając ostatnio wchodzi mi 40-50% kuponów
Zgrywus>> jak gram dwa max trzy z takim kursem
nawet jak dwa razy wtopię to trzeci raz odgrywam i plusuje.
nawet jak dwa razy wtopię to trzeci raz odgrywam i plusuje.
zgrywus- dwa pewniaki proszę
Monet dwa pewniaki proszę
Urszula Ciebie nie proszę , bo mam dwa z Twoich trzech
Monet dwa pewniaki proszę
Urszula Ciebie nie proszę , bo mam dwa z Twoich trzech
daro,ostatnio zagrałem na ligę Polską,Czeską,Angielską na 13 zdarzeń mecze 1/2 12 weszło 13 dałem Swensea-Arsenal 1 a było 0:0
>>>>>>>zgrywus
Pewnie,ze zawsze cos ucieknie,dlatego wlasnie jest opcja z bledami,ale jest szansa,ze wejdzie chociaz ta najmniejsza prognozowana wygranaCaly problem polega na tym aby dobrze pogrupowac spotkania.Np.jak ktos zna sie na obstawianiu na punkty w kosza to jeden z tych meczy w bloku robi mu juz 1,85 AKO i do tego dobiera pilke z podporka remisowa 1x i juz mamy w jednym bloku wymarzone 2,2 AKO.I tak w kazdym bloku jeden z meczy z najwyzszym AKO jest najwazniejszy,pozostale moga byc nawet z kursem 1,15 np.tenis albo siatkowka.........
Pewnie,ze zawsze cos ucieknie,dlatego wlasnie jest opcja z bledami,ale jest szansa,ze wejdzie chociaz ta najmniejsza prognozowana wygranaCaly problem polega na tym aby dobrze pogrupowac spotkania.Np.jak ktos zna sie na obstawianiu na punkty w kosza to jeden z tych meczy w bloku robi mu juz 1,85 AKO i do tego dobiera pilke z podporka remisowa 1x i juz mamy w jednym bloku wymarzone 2,2 AKO.I tak w kazdym bloku jeden z meczy z najwyzszym AKO jest najwazniejszy,pozostale moga byc nawet z kursem 1,15 np.tenis albo siatkowka.........
daro wszystko to wiem bo tak grałem i przegrywałem bo tych meczów jest za dużo!!! wolę mniej, a przy tym to jest pewniejsze, że wejdzie