Wpisy 2 179 260 – 2 179 359
6 listopada 2014 22:24 → 6 listopada 2014 23:57, 100 wpisów
Noooo... a ostanio UWAGA osiem (słownie: osiem złotych polskich urobku)
ii... już wkrótce będziemy pytać za ile byście ten TS sprzedali
ii... już wkrótce będziemy pytać za ile byście ten TS sprzedali
Marek.Jestem
Marek.
Tak.Długo nie wytrzymałam.Czegoś mi brakowało.
Tak.Długo nie wytrzymałam.Czegoś mi brakowało.
(Zgrywus) mów do mnie, od dzisiaj, Mój Jasnowidzu. Ty będziesz.rozmawiał.z liczbami... a ja będę je oglądać
Dusia.i
przepraszam ale pisze jedna reka ,i nie mam jak dużych liter pisać
EstyMy
Dusia4/10 i 3/5
ide
Marek.
Nigdy nie mowiłam,że jestem mocna.
Nigdy nie mowiłam,że jestem mocna.
dusia ...nie jestem mistzzuniu prawie troche jestem upadłosc dawałem, test tylko 1/2
krzysztof 24
Alfabet , dobry wieczór!
Cóż tak wpadasz jak dzik (nie przymierzając) BEZ powitania... za to z połajanką ?
Cóż tak wpadasz jak dzik (nie przymierzając) BEZ powitania... za to z połajanką ?
Jak nie grałam,to powiedziałam,że nie gram.
A jak teraz zagrałam,to mogłabym skłamać i też powiedzieć,że nie gram.Ale po co ?
A jak teraz zagrałam,to mogłabym skłamać i też powiedzieć,że nie gram.Ale po co ?
emerytka
Marek.Racja.
marek jak się wkurzę,i kilka dni nic nie mam to też robie sobie przerwe w graniu
Marek.
Konfesjonał naszykowany ?
Konfesjonał naszykowany ?
Marek.
A ja nie jestem u spowiedzi.
A ja nie jestem u spowiedzi.
EstyMy ....nie jestem native ///zapytaj kto wie o mnie ...teraz dobranoc
Marek.
Ja też.
Ja też.
Idę sobie kontemplować swoją wygraną...
no i inne rzeczy... oczywiście też
Dobranoc
TymczSem!!
no i inne rzeczy... oczywiście też
Dobranoc
TymczSem!!
EstyMy Dobrej nocy
Marek.
Więcej grzechów nie pamiętam.
Czekam na pokutę.
Więcej grzechów nie pamiętam.
Czekam na pokutę.
emerytka ja wczoraj się wkurzyłam bo jak wpuszczałam to za mną stał taki znajomy i już chciał wiedzieć ile i za ile wpuszczam ,cholernie się wkurzyłam i mrugnełam do ekspedientki podałam pieniądze ,wziełam kupony i wyszłam,a on wszystko i o wszystkich chce wiedzieć...masakra
Krzysio, ależ ja nie pytałam czy jesteś native ( w znaczeniu: native sp.), TYLKO jaki język jest Twoim językiem ojczystym (czyli jezykiem native), czyli pierwszym... bo pl. chyba nie, chyba, że.się mylę..
Dobranoc Krzysio, śpij słodko
Dobranoc Krzysio, śpij słodko
Esty...krzysiu jest Mistrzu i nie drąż tematu...bo chyba robisz to specjalnie...tak czy siak pozdrawiam
Witam
Marek.
Ty też.
Ty też.
Gaja
Ale, że niby co robię.specjalnie Gaja ? ?
Wydaje mi, się po prostu, że polski nie jest jego pierwszym jezykiem - to wszystko.
Dlatego pytam.
Wydaje mi, się po prostu, że polski nie jest jego pierwszym jezykiem - to wszystko.
Dlatego pytam.
W istocie - idę, zanim wyjdę w.błogiej homeostazy z powodu podniesienia poziomu kortyzolu
Pa.
Pa.
Dusia.Dobrej nocy
Czas Dobranoc.
Esty nie wzbudzasz widocznie zaufania wiec musisz zniknąć w błogiej niewiedzy...obys nie cierpiała na nadmiar testosteronu ..i pa
Dusia
EstyMy
witam wszystkich
adamski
marek
napisali mi jakiś koszyk Lottoland.pl
Napisali mi coś takiego.
KUMULACJA w lotto do wygrania aż 2 mln zł!
Tylko w Lottoland niepowtarzalna okazja, żeby zawalczyć o KUMULACJE w lotto, o 50% TANIEJ. Wyrzystaj tę szansę i zagraj teraz, klikając w przycisk "Skorzystaj teraz".
Zawierając 12 zakładów na lotto, 6 z nich otrzymasz absolutnie ZA DARMO.
Napisali mi coś takiego.
KUMULACJA w lotto do wygrania aż 2 mln zł!
Tylko w Lottoland niepowtarzalna okazja, żeby zawalczyć o KUMULACJE w lotto, o 50% TANIEJ. Wyrzystaj tę szansę i zagraj teraz, klikając w przycisk "Skorzystaj teraz".
Zawierając 12 zakładów na lotto, 6 z nich otrzymasz absolutnie ZA DARMO.
jest to prawdziwe że w lotto można grać przez internet czy to ściema?
odpowie mi ktoś na to pytanie?
czesc
czyli wychodzi na to że ktoś chce mnie oszukać?
czyli wychodzi na to że ktoś chce mnie oszukać?
nie, że chce Cię oszukać. To jest biznes.
Oni nawet nie wysyłają tych kuponów... po prostu sami wypłacają wygrane jeśli wygrasz i są ubezpieczeni od głównej wygranej.
Oni nawet nie wysyłają tych kuponów... po prostu sami wypłacają wygrane jeśli wygrasz i są ubezpieczeni od głównej wygranej.
no można się domyśleć. zapłacę za kupony a ich w ręku nie mam
hehe
W Polsce są też usługi kurierskie wysyłania kuponów. Wiele jest takich serwisów jak 3gry.pl, system12.pl, elotek.pl, https://lottomania.com.pl/
Te serwisy już niby normalnie zawierają kupony w Lottomacie i pobierają prowizję za usługę wysłania. A jak się trafi główna wygrana to nie wiem
Te serwisy już niby normalnie zawierają kupony w Lottomacie i pobierają prowizję za usługę wysłania. A jak się trafi główna wygrana to nie wiem
http://www.cda.pl/video/136211ca/Bogowie-ulicy2012-Lektor-PL-720p-HD dobry film
normalnie jak trafisz "szóstkę" w Lotto to pewnie podskakujesz z radości z kuponem w ręce... tutaj łapiesz za słuchawkę i dzwonisz w stresie do właściciela serwisu, który być może też skacze po drugiej stronie, a za chwilę może kupi bilet na samolot
Pasko
ale jesli komus sie serio nie chce ruszyc z fotela to przeciez 5/5 w MM zagra
bo o wieksze stawki jak wspomniales, jest ryzyko
ale jesli komus sie serio nie chce ruszyc z fotela to przeciez 5/5 w MM zagra
bo o wieksze stawki jak wspomniales, jest ryzyko
ale w serwisie 3gry.pl udostepniaja wygrane
http://www.3gry.pl/pub/skan-kuponu-20140917-wygrana-multi-multi-9-na-10.png
ale jesli padnie glowna to nie wiem co dalej...
http://www.3gry.pl/pub/skan-kuponu-20140917-wygrana-multi-multi-9-na-10.png
ale jesli padnie glowna to nie wiem co dalej...
pasko ..zauwaz 8257;13.09.2014 ...i ten foto QweTT kupon ...nie rozumiem co takiego wygrane 9/10
ok uciekam
dzieki za komentarz
dzieki za komentarz
dobranoc wszystkim