Wpisy 2 178 834 – 2 178 933
6 listopada 2014 19:45 → 6 listopada 2014 20:24, 100 wpisów
Dobry wieczór.
A oto co proponują na dzisiaj efemerydy!!!
12,54,48,2,15,33,20,25,8,27,47,53,6,56,23,51,61,64
59,36,1,8,24,7,58,41,39,6,16,47,34,36,48,60,53,55
6,56,1,7,14,2,24,36,34,37,45,25,19,18,31,31,27,29,55.
A oto co proponują na dzisiaj efemerydy!!!
12,54,48,2,15,33,20,25,8,27,47,53,6,56,23,51,61,64
59,36,1,8,24,7,58,41,39,6,16,47,34,36,48,60,53,55
6,56,1,7,14,2,24,36,34,37,45,25,19,18,31,31,27,29,55.
Jak ja nawet nie wiem czy kupię te zdrapki tam czy czas będzie ? A wujek w przedszkolu dał mi dzisiaj druk do podpisania że odebrałem minimalną krajową a dupa bo nie dał. Powiedział że nie ma aż tak dla mnie pracy a 1 miesiącu jednak sporo robiłem i dupa kurde. Mówił że okazało się że te około 800 zł to na opłaty moje idzie emerytalne, rentowe, zdrowotne i takie tam i nic prawie nie zostaje. A wy co o tym sądzicie ? Znaczy ja się zgodziłem bo jest tylko taka korzyść że będę potem mieć kuroniówkę i staż pracy. Musze się upomnieć żeby dał trochę kasy jednak a co ? Wy co byście jemu powiedzieli na waszym miejscu do tego to mój chrzestny.
Coś mi tu kurna nie gra.
Ja znam świrów którzy kupuja całe paczki...Potem chodza po mieście i narzekaja na TS...
krzysztof......tak jest, 1/3 idzie z naszych zarobków na inne opłaty
minimalna krajowa to 1680zł po odjęciu wszystkiego to jest 1250zł czyli to powinieneś dostać na rękę
O co ci chodzi mariucha ?
http://www.infor.pl/kalkulatory/kalkulator-wynagrodzen-plac.html
Ale ja jestem na pracy interwencyjnej i z urzędu dają około 800 zł czyli ile z tego zostanie dla mnie jeszcze bo to że na czysto powinien dać tą minimalną to wiem sam mówił mi nawet ale ja az takiej pracy nie mam w tym rzecz właśnie.
Chodzi mi o to ile z tego co da urząd do wujka dla mnie z tych 800 zł idzie na składki i czy coś z tego dla mnie zostaje ?
2 178 854. fiolka 2014-11-06 (19:57) ,,non omnia possumus omnes''
krasnalko....
o 14- 2 zeta
No to nie zabalujemy..
krasnalko....
o 14- 2 zeta
No to nie zabalujemy..
krzysztof c jeżeli jest to praca z urzędu to no bierze na Ciebie kasę czyli dostaje dotację a Ciebie robi w balona
krasnalku ale mam umowę na 9 miesięcy no jeszcze niecałe 8 zostało. A kolega z tatą kilka lat na budowie robił pomagał mu bo tata murarz i chłopak zarabiał sobie na swoje potrzeby a teraz prawie miesiąc z urzędu pracy jest z zakładzie niedaleko mnie i jego około 500 m gdzie obuwie filcowe robią na akord 8 godzin 3 zmiany za sztukę 25 groszy to tak wychodzi mówi się około 70-80 zł na dzień. A ja byłem na stażu od 01.04-30.09 w gimnazjum na unijnym z woźnym, gdzie blisko 6 000 zł wpadło na konto jeszcze
5 523,20 jest około.
5 523,20 jest około.
Co mam powiedzieć wujkowi żeby dał trochę kasy ?
A mało tego jeszcze staruje na radnego do gminy i chcę żebym na niego i głosował no proszę a za poprzedni miesiąc nic nie dał. Ale robót to tysiąc zaraz najlepiej.
krzysztof c że nic mu nie podpiszesz i złożysz skargę w urzędzie pracy
matura 2015
Matura 2015 - arkusze
Kompletny materiał, 5 przedmiotów. Co cię czeka na egzaminie? Sprawdź!
zdasz.to/Matura_2015
Matura 2015 - arkusze
Kompletny materiał, 5 przedmiotów. Co cię czeka na egzaminie? Sprawdź!
zdasz.to/Matura_2015
Fiola...3 pogrzeby w tym babci...przeprowadzka plus zwiększenie obowiazków w pracy...o pozbieraniu psychicznym nie wspomnę ale dałemradę
fiolka nic bo nie zdałam przed 14 a miałam zdać 75 tylko tego pewniaczka a ztego co wczoraj zdałam
Fiola..już po wszystkim...mam mieszkanie, pracę,zdrowie..jestem szcześliwy ale trzeba było to wszystko przejść..dzisiaj już po wszystkim.jest ok
2 178 885. mariucha 2014-11-06 (20:08) Brzeg/Opolskie
Krzysztof tylko PIP cię ratuje.
Dobry motyw.
A jak z tą laską Z tesco kolego Krzysztofie jeśli już w temacie?
Krzysztof tylko PIP cię ratuje.
Dobry motyw.
A jak z tą laską Z tesco kolego Krzysztofie jeśli już w temacie?
Po zakończeniu refundacji wynagrodzeń i składek na ubezpieczenia społeczne. Czegoś jednego nie rozumiem czyli ile wujek na mnie kasy dostaje wtedy nie 800 tylko więcej mam za to rozumieć ? Czyli gdzie jest ta kasa ?
Jak ja nawet nie wiem czy kupię te zdrapki tam czy czas będzie ? A wujek w przedszkolu dał mi dzisiaj druk do podpisania że odebrałem minimalną krajową a dupa bo nie dał. Powiedział że nie ma aż tak dla mnie pracy a 1 miesiącu jednak sporo robiłem i dupa kurde. Mówił że okazało się że te około 800 zł to na opłaty moje idzie emerytalne, rentowe, zdrowotne i takie tam i nic prawie nie zostaje. A wy co o tym sądzicie ? Znaczy ja się zgodziłem bo jest tylko taka korzyść że będę potem mieć kuroniówkę i staż pracy. Musze się upomnieć żeby dał trochę kasy jednak a co ? Wy co byście jemu powiedzieli na waszym miejscu do tego to mój chrzestny.
Czyli ma rozumieć że w***a mnie robi ?
O nie niech ja go dorwę w swoje łapy.
Ile ogólnie dostanie na mnie z pracy interwencyjnej bo według niego tal mi powiedział że o prawie wszystko na składki wezmą i nic nie zostanie to jak mam się go zapytać ale tak żeby sam się zdradził ? Za pomoc dziękuje.
Fiola...najważniejsze w życiu jest szczęscie a nie zdrowie...Bo ci co poginęli w wypadkach to zdrowie mieli tylko szczęścia nie mieli ...więc szczęscie jest ważniejsze od zdrowia...mam rację?
Dobry Wieczór
Jutro ostatni dzień urlopu, bo poniedziałek mamy wolny za pierwszego. Puściłam chybika no i w czwartek czyli dzień mojego urodzenia los byl laskawy 4/8 czyli biorąc pod uwagę że puściłam na dwa losowania oraz jednego mini to o mało co jestem na zero
Jutro ostatni dzień urlopu, bo poniedziałek mamy wolny za pierwszego. Puściłam chybika no i w czwartek czyli dzień mojego urodzenia los byl laskawy 4/8 czyli biorąc pod uwagę że puściłam na dwa losowania oraz jednego mini to o mało co jestem na zero
Witam Wszystkich
Witajcie
medea76 cześć i Tobie wróżko
Noc
opady deszczu w Polsce Północno-zachodniej i zachodniej
jutro w piątek mokro na Północy.
opady deszczu w Polsce Północno-zachodniej i zachodniej
jutro w piątek mokro na Północy.
ja dziś wydrapałam 4 zł i 2 zł w słoniku...kobietka przede mna znowu szczęsliwiej....w kalendarzu czy tam krzyżówce gruby banknocik wydrapałą
krasnalek
Uwaga:
Deszczowa sobota na Śląsku, Opolszczyżnie,Małopolsce zachodniej
Mazowszu.
Miejscami na Śląsku może spaść 15-20 mm. deszczu.
Deszczowa sobota na Śląsku, Opolszczyżnie,Małopolsce zachodniej
Mazowszu.
Miejscami na Śląsku może spaść 15-20 mm. deszczu.
krasnalek
fiolka dziś mój syn poniósł SV i dostał pracę tylko badania musi zrobić
krasnalek ....nie dziękuję... bo także i straciłam..jestem w zakupie zdrapek o 10 zł do tyłu, pochciwiłam się na droższą i chyba niepotrzebnie...w tych po 1zł, 2zł często się zwraca chociaż