Wpisy 2 178 735 – 2 178 834
6 listopada 2014 18:21 → 6 listopada 2014 19:45, 100 wpisów
w DE cieńko w tamtym miesiącu 9,80 za cały miesiąc za trójkę,ja wysyłam zawsze na dziesięć losowań jeden zakład to koszt 10,80
żałuję że nie ma możliwości grania w EP przez neta bo bym spróbował
zabawną historie.
Mały chłopak zawsze musiał chodzić do WC z mamą, która trzymał mu siusiaka.Pewnego dnia zirytowana mama mówi do malca:
- Synuś nauczył byś się już sam sikać, jesteś już dużym chłopcem. A mały wyprostował się założył ręce za siebie i dumny jej odpowiedział:
- Ja lubię jak mi kobiety trzymają!
mała pociecha bardzo chciała powiedzieć coś tatusiowi, który akurat przechodził z pokoju do kuchni nie bardzo zwracając uwagę na malucha. Niezrażona niczym mała zagaduje tatę:
- Tato!
- Tato!
- Tatuś!
- Tatusiu!
- Mirek, ***a!
Mały chłopak zawsze musiał chodzić do WC z mamą, która trzymał mu siusiaka.Pewnego dnia zirytowana mama mówi do malca:
- Synuś nauczył byś się już sam sikać, jesteś już dużym chłopcem. A mały wyprostował się założył ręce za siebie i dumny jej odpowiedział:
- Ja lubię jak mi kobiety trzymają!
mała pociecha bardzo chciała powiedzieć coś tatusiowi, który akurat przechodził z pokoju do kuchni nie bardzo zwracając uwagę na malucha. Niezrażona niczym mała zagaduje tatę:
- Tato!
- Tato!
- Tatuś!
- Tatusiu!
- Mirek, ***a!
Rybak zławił złotą rybkę, która przemówiła ludzkim głosem:
- Dobry człowieku, wypuść mnie, a spełnię twoje trzy życzenia.
Rybak podrapał się po głowie i mówi:
- Mam dobrą łódź, ryby biorą, niczego mi nie brakuje do szczęścia... Dlatego nie mam żadnych życzeń.
I wypuścił rybkę do wody. Zdziwiona zachowaniem rybaka złota rybka pływa sobie po jeziorze i myśli:
- Dobry człowiek z tego rybaka. Dlatego spełnię pierwsze życzenie, które wypowie następnego dnia.
Rano rybak budzi się, otwiera okno i mówi:
- Niech mnie piorun strzeli, ale dziś piękna pogoda!
- Dobry człowieku, wypuść mnie, a spełnię twoje trzy życzenia.
Rybak podrapał się po głowie i mówi:
- Mam dobrą łódź, ryby biorą, niczego mi nie brakuje do szczęścia... Dlatego nie mam żadnych życzeń.
I wypuścił rybkę do wody. Zdziwiona zachowaniem rybaka złota rybka pływa sobie po jeziorze i myśli:
- Dobry człowiek z tego rybaka. Dlatego spełnię pierwsze życzenie, które wypowie następnego dnia.
Rano rybak budzi się, otwiera okno i mówi:
- Niech mnie piorun strzeli, ale dziś piękna pogoda!
Witam
Intensywne opady deszczu!!!
sobota 8-11 woj: Śląskie,Opolskie,Łodzkie,Mazowieckie
na poludniu,centrum i Pnc. wschodzie sobota z zachmurzeniem całkowitym
sobota 8-11 woj: Śląskie,Opolskie,Łodzkie,Mazowieckie
na poludniu,centrum i Pnc. wschodzie sobota z zachmurzeniem całkowitym
snopek
A ja moi kochani tuż przed 17.00 godzina odwiedziłem swój punkt lotto.Pani zachęciła mnie do kupna kalendarza..Po namowie zdecydowałem się na jeden los pośród 7 wyłożonych do wyboru wyciagnałem sobie 100 zł...skan widnieje w moim profilu...:-)...Pozdrawiam.
Przychodzi jasnowidz do jasnowidza:
- Wiesz co?
Drugi na to spokojnym głosem:
- Wiem.
- Wiesz co?
Drugi na to spokojnym głosem:
- Wiem.
Lekcja biologii. Nauczycielka tłumaczy:
- Pręciki i słupki w kwiatkach to ich organy reprodukcyjne.
Głos Jasia z tyłu klasy:
- K*rwa! A ja je wąchałem!
- Pręciki i słupki w kwiatkach to ich organy reprodukcyjne.
Głos Jasia z tyłu klasy:
- K*rwa! A ja je wąchałem!
Międzynarodowa wycieczka nad Niagarę. O to jakie głosy słychać wśród wycieczkowiczów:
- Oh my god! It's wonderful!
- O Gott! Das ist wunderbar!
- Hospodar! Et priekriestroje!
- O ku**a! Ja pie**ole!
- Oh my god! It's wonderful!
- O Gott! Das ist wunderbar!
- Hospodar! Et priekriestroje!
- O ku**a! Ja pie**ole!
78 zł.pójdzie na rachunek za energie za następny miesiac...reszta na grę...
statystycznie rzecz biorąc jesteś jeszcze do przodu o jakie 22złocisze
Mam problem z tuszem zamiennikiem bo czarny dobry była błękitny pisze pojemniki na tusze nie mogą być zidentyfikowane co zrobić ?
Drukarka Epson Stylus SX125.
w filmie pt."Filip z konopi" jeden aktor powiedział że jak się bierze udział w konkursie to trzeba się także liczyć z wygrana ja jednak liczę na porażkę z nuta nadziei na sukces
snopek6 co mam zrobić żeby ruszyła ?
Co mam zrobić jak nie chce zidentyfikować tuszu ?
wyciągnij kardridż i załaduj ponownie
może uszkodziłeś coś wkładając go
może uszkodziłeś coś wkładając go
Z błękitnym jest problem.
No raczej nie snopek6 może kurna felę miał ?
No może teraz a czarny dobrze jest.
E tam gówno jutro do sklepu musi podjeść znowu co jest grane z tuszem ty to cholera wzięła a in coś lekki on jest.
one musze być zawsze zaklejone i w oryginale sa próżniowo pakowane bo szybko wysychają,załadowany nie używany maksymalnie 6 miesięcy i wyschnie
snopek6 dzisiaj w drzewku szczęścia 16 zł wydrapałem.
Jeszcze raz piszę czarny nowy tusz włożyłem wszystko w porządku a jak błękitny nie może być zidentyfikowany ale już w przeszłości podobne miałem historie z tym związane.
mariucha ogólnie to wtedy i dzisiaj 12 wygrane 2 zł i 16 zł. Lotka już przestanę kupować lipna zdrapka jest jak dla mnie Lotek gdzie słoń ma wąsy kojarzycie ją ale nie mogę jej znaleść ?
W zjęciu profilowym dałem zdrapkę z wygraną.
Jutro zaszaleję i 17 wezmę za wygraną kasę.
A może i 20 okrągłe bo jadę do Torunia z przedszkolakami i przedszkolankami to teatrzyku i McDonald's choć rzadko tam jadam bardzo ale od wielkiego dzwona można bo dobre jest a czy zdrowe to już inną drogą.
snopek6 wydrapię 6 000 zł ? Jak wydrapię do na pewno dam wam o tym znać.
Mało tego każdemu wyślę po jakimś upominku drobnym po drobnym ale zawsze oczywiście tych co znam w sensie tutaj na stronie. Prezent specjalny będzie wtedy dla Pasko i nie chcę się tu jakoś przypochlebiać nic z tych rzeczy.
mariucha nie przynoszą a 4 osoby jednak wygrały po 6 000 zł a i co ?
Tutaj była kiedyś taka jedna co wydrapał 20.tysi w aniołku i diabełku potem znikła na amen...też się zarzekała i obiecywała....do czasu
Dzisiaj o 21:00 Legia Warszawa gra z Metalistem Charków oglądacie stawiam że wygrają w Warszawie i przypieczętują wyjście z grupy.
Krzysio jak juz będziesz w Toruniu to odłącz się od wycieczkowiczów i wpadaj do Bydzi...
Do kogo ?
wygrali po 6000 tysi ale nie wiesz ile kupili nim wygrali...tego nie podaja