Wpisy 2 178 679 – 2 178 778
6 listopada 2014 17:30 → 6 listopada 2014 19:01, 100 wpisów
jocia
albin ...nie grasz real chcesz lezeć w domu ...abo podaj twój parka test
Tak jeszcze kask muszę kupić do sparingów, dysk 500 GB do konsoli i blokady dać zdać ze skutera to tak z grubsza miał bym pozałatwiane.
J-23
Zdjęcie zmienione.
KrzysztoF C ....taki masz 500 gb do kosoli ..to jest 2.5 calowy talerzu ..
http://www.youtube.com/watch?v=QnN-zRrNj94
http://www.youtube.com/watch?v=QnN-zRrNj94
krzysio przyjdzie czas grania
krzysztof c specjalnie dla niedowiarkow ze nawet krzysztof potrafi co nieco wydrapac
krzysztof c
witam
2x 4/5 w keno, zobaczymy wieczorem czy dziś jest dobra passa
2x 4/5 w keno, zobaczymy wieczorem czy dziś jest dobra passa
Wcześnie kupiłem 7 zdrapek drzewka szczęścia to w jednej 2 zł było potem 5 Lotka to w jednej 4 zł było i dzisiaj 10 w tym drzewku szczęścia 16 zł w jednej i Lotku 1 zł. Czyli podsumować to można razem wychodzę na plusie 1 zł.
powinna powtórzyć 17.. o ile nie wyciachają siódemek > Monet , na wszelki wypadek, nie podglądaj
A jutro jadę z przedszkolakami do Torunia na wycieczkę i paniami do teatrzyku a potem na jedzenie McDonald's
O to się najem wtedy fast food. Bo tak ogólnie to nie jadam w takich miejscach dużo raz na jakiś czas dłuższy a wy ?
krzysztof c nie lubie McDonald's
dzieki .. bo zera mi nie leżą ..i nie wiem, ale przyjmuję 14 mam
w DE cieńko w tamtym miesiącu 9,80 za cały miesiąc za trójkę,ja wysyłam zawsze na dziesięć losowań jeden zakład to koszt 10,80
żałuję że nie ma możliwości grania w EP przez neta bo bym spróbował
zabawną historie.
Mały chłopak zawsze musiał chodzić do WC z mamą, która trzymał mu siusiaka.Pewnego dnia zirytowana mama mówi do malca:
- Synuś nauczył byś się już sam sikać, jesteś już dużym chłopcem. A mały wyprostował się założył ręce za siebie i dumny jej odpowiedział:
- Ja lubię jak mi kobiety trzymają!
mała pociecha bardzo chciała powiedzieć coś tatusiowi, który akurat przechodził z pokoju do kuchni nie bardzo zwracając uwagę na malucha. Niezrażona niczym mała zagaduje tatę:
- Tato!
- Tato!
- Tatuś!
- Tatusiu!
- Mirek, ***a!
Mały chłopak zawsze musiał chodzić do WC z mamą, która trzymał mu siusiaka.Pewnego dnia zirytowana mama mówi do malca:
- Synuś nauczył byś się już sam sikać, jesteś już dużym chłopcem. A mały wyprostował się założył ręce za siebie i dumny jej odpowiedział:
- Ja lubię jak mi kobiety trzymają!
mała pociecha bardzo chciała powiedzieć coś tatusiowi, który akurat przechodził z pokoju do kuchni nie bardzo zwracając uwagę na malucha. Niezrażona niczym mała zagaduje tatę:
- Tato!
- Tato!
- Tatuś!
- Tatusiu!
- Mirek, ***a!
Rybak zławił złotą rybkę, która przemówiła ludzkim głosem:
- Dobry człowieku, wypuść mnie, a spełnię twoje trzy życzenia.
Rybak podrapał się po głowie i mówi:
- Mam dobrą łódź, ryby biorą, niczego mi nie brakuje do szczęścia... Dlatego nie mam żadnych życzeń.
I wypuścił rybkę do wody. Zdziwiona zachowaniem rybaka złota rybka pływa sobie po jeziorze i myśli:
- Dobry człowiek z tego rybaka. Dlatego spełnię pierwsze życzenie, które wypowie następnego dnia.
Rano rybak budzi się, otwiera okno i mówi:
- Niech mnie piorun strzeli, ale dziś piękna pogoda!
- Dobry człowieku, wypuść mnie, a spełnię twoje trzy życzenia.
Rybak podrapał się po głowie i mówi:
- Mam dobrą łódź, ryby biorą, niczego mi nie brakuje do szczęścia... Dlatego nie mam żadnych życzeń.
I wypuścił rybkę do wody. Zdziwiona zachowaniem rybaka złota rybka pływa sobie po jeziorze i myśli:
- Dobry człowiek z tego rybaka. Dlatego spełnię pierwsze życzenie, które wypowie następnego dnia.
Rano rybak budzi się, otwiera okno i mówi:
- Niech mnie piorun strzeli, ale dziś piękna pogoda!
Witam
Intensywne opady deszczu!!!
sobota 8-11 woj: Śląskie,Opolskie,Łodzkie,Mazowieckie
na poludniu,centrum i Pnc. wschodzie sobota z zachmurzeniem całkowitym
sobota 8-11 woj: Śląskie,Opolskie,Łodzkie,Mazowieckie
na poludniu,centrum i Pnc. wschodzie sobota z zachmurzeniem całkowitym
snopek
A ja moi kochani tuż przed 17.00 godzina odwiedziłem swój punkt lotto.Pani zachęciła mnie do kupna kalendarza..Po namowie zdecydowałem się na jeden los pośród 7 wyłożonych do wyboru wyciagnałem sobie 100 zł...skan widnieje w moim profilu...:-)...Pozdrawiam.
Przychodzi jasnowidz do jasnowidza:
- Wiesz co?
Drugi na to spokojnym głosem:
- Wiem.
- Wiesz co?
Drugi na to spokojnym głosem:
- Wiem.
Lekcja biologii. Nauczycielka tłumaczy:
- Pręciki i słupki w kwiatkach to ich organy reprodukcyjne.
Głos Jasia z tyłu klasy:
- K*rwa! A ja je wąchałem!
- Pręciki i słupki w kwiatkach to ich organy reprodukcyjne.
Głos Jasia z tyłu klasy:
- K*rwa! A ja je wąchałem!