Wpisy 2 177 801 – 2 177 900
5 listopada 2014 18:48 → 5 listopada 2014 20:14, 100 wpisów
Cześć jak nauczyć się czytania ze zrozumieniem literackiego podejścia do matury ?
bylem aktywny przy poczęciu, pamiętam to jak dziś, polecam tą metodę na córeczke
Krzysiu my tu o poważnych rzeczach dyskutujemy a ty zawracasz tu głowę jakimiś pierdołami
Krasnalek możemy tą metodę spawdzić . Nie mówię że nam się uda zrobić corkę ale możemy popróbować
Krasnelek przypominałaś mi tym blatem o filmie 9 i 1/2 tygodnia i chyba sobie go dziś obejrze
Denis nie wiem na te 2 cm to ja nie mam chęci
ślepawa jestem nie wiem czy znajdę
ślepawa jestem nie wiem czy znajdę
18 jutro z ep bedzie 23 , chcoiaż miała to być to tylko przenośnia
po tylu latach praktyki co ja mam to nie wiem czy dasz radę z moją wątrobą
Jak najprościej zdać maturę z języka polskiego pisemną ?
Jest może jakiś prosty sposób Boże ja tylko chce 30% czy tak dużo wymagam a kurna te teksty no lektury wszystko się myśli kotłuje wręcz przecież znam no język polki posługuje się nim na co dzień komunikuje czytam gazety i inne wiem żale się ale taka jest prawda. A i mam do was zasadnicze pytanie czy na policjanta trzeba mieć maturę czy bez jak czytałem ze średnim wykształceniem to na testy i jak się je przejdzie wtedy na 5,5 roku szkolenia i 49 dni służby patoli ileś nie pamiętam dokładnie.
O dobry temat to mnie Monet uspokoiłeś 3 lata tak już mam i ni chu hu dupa blada zawsze paru punktów braknie karwa mać.
Oni w tym CKE tylko życie ludziom potrafią uprzykrzać nic więcej.
krzysztof_c Ty tu wypracowania pisujesz i Ty siĘ zastanawiasz nad sposobami zdania...NIEMOŻLIWE!
Witajcie Wszyscy
Jak będziesz ambitnie co roku podchodził to po 30stce już Ci te pare punktów jako bonusa dodadzą za wytrwałość.
krzysztof trzeba miec mature do szkoły policyjnej w Szczytnie innych nie przyjmują. i wiedz ze nie przyjmują tez tych z 30% z ego co wiem ostatnio minimum 50% trzeb było mieć więc sie musisz postarać
Ale ja nie chcę iść do Szczytna bo jest druga możliwość ze wykształcenie średnie czyli mam i testy trzeb przejść.
poza tym sama matura nie wystarczy trzeba zdac test z wiedzy znacznie badziej rozbudowany i skomplkowany nuiz matura
a co chcesz być kraweznikiem? wyksztalcenie średnie bez matury? chyba żart
http://praca.policja.pl/pwp/informacje/38758,dok.html
jakies propozycje na 5 skreśleń w MM
testu wiedzy wg mnie nie zdasz, sprawnościowego - nie wiem
ale moge Ci powiedziec ,ze moja kumpela juz 3 razy podchodzila do tetu wiedzy i sie wysypala są tam takie kruczki niuansiki. Skoro z matura nie dajesz rady tu też nie dasz
ale moge Ci powiedziec ,ze moja kumpela juz 3 razy podchodzila do tetu wiedzy i sie wysypala są tam takie kruczki niuansiki. Skoro z matura nie dajesz rady tu też nie dasz
sorelka trzeba miec mature jesli sie zdaje na studia wyzsze do policji do szkółki ( 5,5 miesiaca nauki ) nie trzeba miec
sorela ...a masz racja ..wszyssko nie nic nie daje rady ..i no tak jest ...człowiek nazywają wyłudzien
krzysztof c co chesz wiedziec to zapytaj poki jestem na czacie ?
krzysio nie gram nie typuje przyjdzie czas grania pożadnego grania na razie rozmyślam
krzysztof c da radę latał migami uprawia boks i wiele innych dziedzin ma znajome nauczycielki tak że będzie git
lewy...krzysztoF C ...troche za chudy mozliwe zlamie reka i noga nie przejmuj boks ...
krzysztof c
skoczył ze smiglowca podczas sztormu na morzu północnym
biegł 17 kilometrów do czynnego wulkanu
zdobył góre noszak w afganistanie
pracowalem na islandzkim kutrze
skoczył ze smiglowca podczas sztormu na morzu północnym
biegł 17 kilometrów do czynnego wulkanu
zdobył góre noszak w afganistanie
pracowalem na islandzkim kutrze
sprawnosciowy test krzysztof c zda gra w tenisa cwiczy boks to da rade