Wpisy 2 177 774 – 2 177 873
5 listopada 2014 18:39 → 5 listopada 2014 19:50, 100 wpisów
Wybierać, obstawiać i wygrywać z zestawu: 17, 15, 24, 25, 26, 27, 33, 35, 47, 49, 50, 51, 75, 76. Powodzenia
RYCHFER >> wypróbuj na desce do prasowania podgrzej i przeprasuj żelazkiem na parę jak wystrzeli w górę to jest okej
Oj tam . Jak go nie byłó przy poczęciu to może chcociaż przy narodzinach był
lewy , to moje dzieło, bo podobna do mnie, więc DNA nie będę robił
Cześć jak nauczyć się czytania ze zrozumieniem literackiego podejścia do matury ?
bylem aktywny przy poczęciu, pamiętam to jak dziś, polecam tą metodę na córeczke
Krzysiu my tu o poważnych rzeczach dyskutujemy a ty zawracasz tu głowę jakimiś pierdołami
Krasnalek możemy tą metodę spawdzić . Nie mówię że nam się uda zrobić corkę ale możemy popróbować
Krasnelek przypominałaś mi tym blatem o filmie 9 i 1/2 tygodnia i chyba sobie go dziś obejrze
Denis nie wiem na te 2 cm to ja nie mam chęci
ślepawa jestem nie wiem czy znajdę
ślepawa jestem nie wiem czy znajdę
18 jutro z ep bedzie 23 , chcoiaż miała to być to tylko przenośnia
po tylu latach praktyki co ja mam to nie wiem czy dasz radę z moją wątrobą
Jak najprościej zdać maturę z języka polskiego pisemną ?
Jest może jakiś prosty sposób Boże ja tylko chce 30% czy tak dużo wymagam a kurna te teksty no lektury wszystko się myśli kotłuje wręcz przecież znam no język polki posługuje się nim na co dzień komunikuje czytam gazety i inne wiem żale się ale taka jest prawda. A i mam do was zasadnicze pytanie czy na policjanta trzeba mieć maturę czy bez jak czytałem ze średnim wykształceniem to na testy i jak się je przejdzie wtedy na 5,5 roku szkolenia i 49 dni służby patoli ileś nie pamiętam dokładnie.
O dobry temat to mnie Monet uspokoiłeś 3 lata tak już mam i ni chu hu dupa blada zawsze paru punktów braknie karwa mać.
Oni w tym CKE tylko życie ludziom potrafią uprzykrzać nic więcej.
krzysztof_c Ty tu wypracowania pisujesz i Ty siĘ zastanawiasz nad sposobami zdania...NIEMOŻLIWE!
Witajcie Wszyscy