Wpisy 2 177 709 – 2 177 808
5 listopada 2014 18:12 → 5 listopada 2014 18:51, 100 wpisów
Ja zauważyłem że jak wychodzę gdzieś z moim 3 letnim chrześniakiem to laski strasznie na mnie lecą tzn. tylko te bezdzietne . Nawet podpuszczam małego żeby je zaczepiał
RYCHFER to masz blisko na Modlińską może po dzisiejszym losowaniu od razu i tam zajdziesz
RYCHFER
zapytał bym cie jak ty córeczkę zrobił ale to pewno zbyt osobiste pytanie wiec mi pewno nie odpowiesz .
zapytał bym cie jak ty córeczkę zrobił ale to pewno zbyt osobiste pytanie wiec mi pewno nie odpowiesz .
Denis , nie wiem czy za kazdym razem wychodzi coreczka, bo mam tylko jedną, a teraz nie mam z kim wyprobowac metody
od razu mi sie przypomniał film 9 i 1/23 tygodnia i scena w kuchni z owoacami i warzywami
http://sklep-detektywa.pl/23-kamery-z-nagrywaniem?gclid=CKCGrrWA5MECFaMIwwodzWQAEg
mięsa nie pamiętam , pamiętam jakieś owoce i opaske na oczach Kim Besinger
Wybierać, obstawiać i wygrywać z zestawu: 17, 15, 24, 25, 26, 27, 33, 35, 47, 49, 50, 51, 75, 76. Powodzenia
RYCHFER >> wypróbuj na desce do prasowania podgrzej i przeprasuj żelazkiem na parę jak wystrzeli w górę to jest okej
Oj tam . Jak go nie byłó przy poczęciu to może chcociaż przy narodzinach był
lewy , to moje dzieło, bo podobna do mnie, więc DNA nie będę robił
Cześć jak nauczyć się czytania ze zrozumieniem literackiego podejścia do matury ?
bylem aktywny przy poczęciu, pamiętam to jak dziś, polecam tą metodę na córeczke
Krzysiu my tu o poważnych rzeczach dyskutujemy a ty zawracasz tu głowę jakimiś pierdołami