Wpisy 2 176 033 – 2 176 132
3 listopada 2014 21:12 → 3 listopada 2014 21:40, 100 wpisów
Te durne liczby to po prostu kompilacja najczęściej losowanych ostatnio no i wyszedł mi >>bełkot<< cyfrowy
Mieszkam w mieście ok 60000 mieszkańców, kolektur jest chyba z 10 (o tylu wiem) i tylko jedna jest w miarę wypłacalna
przecież jak trafisz 7/7 to i tak musisz jechać do oddziału bo w kolekturze takiej kasy nie wypłacą
tak, ale 7 plus trafiłem (na 10) już kilka razy, 8 raz a więcej nigdy, więc się nie nastawiam
co słychać w świecie lotto
Niektóre sklepy,które mają kolektury,płacą towar za pieniądze z gier
zwykle gram na 10 skreśleń, niemal zawsze z plusem i przeważnie za stawkę 2 (dlatego wrzucam kopon 2 razy zamiast zaznaczać stawkę 2)
ale czasem zakreślam tą dwójkę przy stawce- zależnie od humoru
dobry??? Nieeeee ... ostatnio trafiam guano, ale od czasu do czasu zdaży się coś fajnego
jaki jest na to czas? to się robi w zeznaniu podatkowym tym corocznym?
kwota wolna od podatku to do 2280, ale jak wygląda sytuacja powyżej tej kwoty?
powyżej /2280/ potrącane jest 10%, dają zaświadczenie i nic nie trzeba robić-zgłaszać
powo prawie i
powo prawie i
Jak nie trzeba zgłaszać co Wy pitolicie i tak się druga połowa dowie
Dżonny - miał bliskie spotkania trzeciego stopnia - widać zostawiło ślad
siemasz panoramix
mariolka i i .
siemasz panoramix
mariolka i i .
panoramix
krasnalek
ferajna się zbiera bo to raźniej wspólnie przełknąć gorycz porażki
zgrywus do skarbówki nie zgłaszasz TS sama to robi w picie też nie wykazujesz
krasnalek wygrałaś kwotę powyżej tej wolnej, że wiesz jak to się odbywa?
Dobry Wieczór
Wszystkich obecnych i za ich typy i zakłady.
Ja z racji urlopu robię sobie odwyk od kompa i świrowania z cyferkami , więc tylko sportowo jakiś chybik popełniłam na wieczór
Wszystkich obecnych i za ich typy i zakłady.
Ja z racji urlopu robię sobie odwyk od kompa i świrowania z cyferkami , więc tylko sportowo jakiś chybik popełniłam na wieczór
nie nigdy ale mam koleżankę w skarbówce i o ile prawo się nie zmieniło to tak jest
zgrywys- jak sobie zażyczysz, ale 25 milionów trochę ciężko zabrać w gotówce
W kolekturze jesteś anonimowy odbierając drobniaki natomiast jak pobierasz dużą kwotę to pobierają dane osobowe w kwaterze