Wpisy 2 175 997 – 2 176 096
3 listopada 2014 20:36 → 3 listopada 2014 21:33, 100 wpisów
tak ale trochę wychodziło 7/10 duży 4/6 było git ale teraz mi się pofajtało i przerwa
witam ponownie po wieczornej eskapadzie rowerem po ulicach swojej wioski
może coś z tego wejdzie
ale bardziej mi się to widzi na multi
ale bardziej mi się to widzi na multi
ja dziś wysłałem 4 zakłady z plusem i kazałem je wrzycić w maszynę dwa razy żeby mieć za podwójną stawę ale na oddzielnych koponach. Pani tak się zdiwiła, że zapytała czy moę też dla siebie te moje kupony wysłać
Pozwoliłem
Ale liczby takie durne obstawiłem, że jak wpadną to będzie cud
Pozwoliłem
Ale liczby takie durne obstawiłem, że jak wpadną to będzie cud
Artykuł o Stefanie Mandel, pochodzącym z Rumunii matematyku, który po wygraniu 6z49 w rumuńskim lotku (obstawiając wszystkie kombinacje gwarantujące 5z49) wyemigrował z ojczyzny do Australii, a następnie 13 razy wygrał główną wygraną w USA, w Virginia State Lottery, począwszy od 28 mln U$:
http://lifethroughamathematicianseyes.wordpress.com/2013/09/08/stefan-mandel/
P.s: inny Stefan - Klincewicz, wygrał kiedyś w Irlandii łącznie z wygranymi niższego rzędu 2,2 mln
http://lifethroughamathematicianseyes.wordpress.com/2013/09/08/stefan-mandel/
P.s: inny Stefan - Klincewicz, wygrał kiedyś w Irlandii łącznie z wygranymi niższego rzędu 2,2 mln
http://www.independent.co.uk/news/how-to-make-a-killing-on-the-lottery-1322272.html
wiem ze wystarczylo, ale wole tak bo za siódemkę z plusem lub ósemkę ciężko odebrać wygraną a tak mam podzieloną na dwa kupony. Miałem już taki >>problem<< kilka razy
W budkach lotto bywam raczej tylko rano, a tam wtedy nie mają utargu, żeby wypłacić np 760 zł- tak jak dziś wypłacałem...
Te durne liczby to po prostu kompilacja najczęściej losowanych ostatnio no i wyszedł mi >>bełkot<< cyfrowy
Mieszkam w mieście ok 60000 mieszkańców, kolektur jest chyba z 10 (o tylu wiem) i tylko jedna jest w miarę wypłacalna
przecież jak trafisz 7/7 to i tak musisz jechać do oddziału bo w kolekturze takiej kasy nie wypłacą
tak, ale 7 plus trafiłem (na 10) już kilka razy, 8 raz a więcej nigdy, więc się nie nastawiam
co słychać w świecie lotto
Niektóre sklepy,które mają kolektury,płacą towar za pieniądze z gier
zwykle gram na 10 skreśleń, niemal zawsze z plusem i przeważnie za stawkę 2 (dlatego wrzucam kopon 2 razy zamiast zaznaczać stawkę 2)
ale czasem zakreślam tą dwójkę przy stawce- zależnie od humoru
dobry??? Nieeeee ... ostatnio trafiam guano, ale od czasu do czasu zdaży się coś fajnego
jaki jest na to czas? to się robi w zeznaniu podatkowym tym corocznym?
kwota wolna od podatku to do 2280, ale jak wygląda sytuacja powyżej tej kwoty?
powyżej /2280/ potrącane jest 10%, dają zaświadczenie i nic nie trzeba robić-zgłaszać
powo prawie i
powo prawie i
Jak nie trzeba zgłaszać co Wy pitolicie i tak się druga połowa dowie
Dżonny - miał bliskie spotkania trzeciego stopnia - widać zostawiło ślad
siemasz panoramix
mariolka i i .
siemasz panoramix
mariolka i i .
panoramix
krasnalek
ferajna się zbiera bo to raźniej wspólnie przełknąć gorycz porażki
zgrywus do skarbówki nie zgłaszasz TS sama to robi w picie też nie wykazujesz