Wpisy 217 578 – 217 677
31 stycznia 2011 14:44 → 31 stycznia 2011 17:26, 100 wpisów
albinlotto dziękuje
Pasko zdaje sobie sprawę że nic nie trwa wiecznie
Pasko zdaje sobie sprawę że nic nie trwa wiecznie

kto ma wygrac to i 1 zakladem wygra

miliony oczywiscie

HARTAGE>> tego nie wiem czy slusznie

kosmaty ja na 22 puszczam taka oto 6: 19 27 36 42 57 i 78.... i 19 to mój pewniak w typowaniach
HARTGE >>> a tobie jak tam poszlo bo pewnie grales cos?
HARTGE >>> to nie ma co bic braw. a na wieczor grasz?
Albin słusznie że nie grałeś bo nie było zbytnio takich skupisk liczb 

no nie bylo w kupie

Albin to nie mój dzień ale może coś o 22 wpadnie bo zagrac to napewno cos zagram 

Ojciec.
A Ty co?Zrobiłeś test na ojcostwo i się cieszysz?
A Ty co?Zrobiłeś test na ojcostwo i się cieszysz?
HARTGE >>> a jutro o te 15 w lotto grasz?

Albin a jak prosta sprawa nie ma to tamto 15 baniek piechotą nie chodzi 

Albin a tak poważnie chyba pociągną kumulacje dalej nie ma tak łatwo ale zagrac zagram 

HARTGE >>> jak by mogli to by ja ciagli w nieskonczonos

Albin tak apropo jeden zakład już mam zagrany więc tak jakbym już zagrałem 

HARTGE >>>> a moze ten jeden ci jusz starczy juz takie cuda sie zdarzaly
Chciałem ostrzec wszystkich przed braniem udziału w konkursie smsowym organizowanym przez TS, ale dotyczy to też innych firm.
W sobotę wysłałem smsa w konkursie o mercedesa.
Od tamtego czasu otrzymałem już 7 (siedem) sms-ów zachęcających do gry w stylu "Odbierz tysiąc punktów do losowania mercedesa!" itp.
Nie liczyłem nawet na tego merca, ale miałem nadzieję, że TS nie będzie się pogrążał takim wyciąganiem pieniędzy z portfeli graczy... Przecież oni nie zachęcają do gry, tylko błagają, proszą na kolanach o kolejnego sms-ka.
W sobotę wysłałem smsa w konkursie o mercedesa.
Od tamtego czasu otrzymałem już 7 (siedem) sms-ów zachęcających do gry w stylu "Odbierz tysiąc punktów do losowania mercedesa!" itp.
Nie liczyłem nawet na tego merca, ale miałem nadzieję, że TS nie będzie się pogrążał takim wyciąganiem pieniędzy z portfeli graczy... Przecież oni nie zachęcają do gry, tylko błagają, proszą na kolanach o kolejnego sms-ka.
Widocznie dopłacają do tych mercedesów. Muszą otrzymać około 100 000 smsów, żeby taki jeden mercedes się ładnie spłacił i coś jeszcze zarobili...
esy z namawianiem do wzięcia udziału, w tym konkursie, przychodziły nawet do ludzi, którzy nie biorą i nie brali nigdy żadnego udziału w loteriach esowych !
Informacja dla tych którzy mają komórki w sieci ERA niech sprawdzą swój stan konta na stronie. Ja dziś sprawdziłem i dowalili mi sms-y z konkursu po 3,66 zł za jeden dzień uczestnictwa w nim ale oczywiście nie brałem w nim udziału. Zadzwoniłem i zablokowali mi tego typu otrzymywanie sms-ów. To jest mój drugi przypadek z pierwszym razem nawalili mi sms- y po 4,88 zł i zapewnili mi ze mam juz zablokowane tego typu usługę i widocznie mnie olali. To dziś napisałem reklamację, przedstawiłem całą sprawę, wspomniałem o poprzednim konkursie i napisałem że jak tym razem nie uznają mi reklamacji to rezygnuje z waszych usług. Teraz czekam na odp. Ciekawe co mi napiszą czy uznają czy wolą stracić klienta. Mam u nich 2 numery telefonów zarejestrowane. Kwota którą mi nabili głupimi sms-ami 22.14 zł. Sprwdzcie swoje konta. Pozdrawiam
mala1438 musze cosik trafi. Pewnie bede musial zaplacic za te durne sms-y ale poczekam na odp.

korn i jak efekty typowania dzis??

w GW był artykuł na ten temat, ale..
żeby naliczali, podobno musiałeś /choć raz/ IM się odezwać...
Z automatu podobno zakładali, że chcesz grać codziennie...
żeby naliczali, podobno musiałeś /choć raz/ IM się odezwać...
Z automatu podobno zakładali, że chcesz grać codziennie...
a jak spr moje typy ile weszło?

ja na 22 puszczam taka oto 6: 19 27 36 42 57 i 78.... i 19 to mój pewniak w typowaniach i liczę na wygraną
malutka na 6 liczb grasz ^^??
Robal_36 nie odzywalem sie i pisalem ze juz mialem taki przypadek wczesniej i zapewniali mnie ze mam zablokowane konto na wysylanie takich sms-ów a jak gadalem z gosciem to mowil ze nie jestem pierwszym z tego typu sprwawą, A ciekawe skąd lotto ma moj numer i od nich rez dostalem raz sms-a o te mercedesy
Korn748 co do ery to masz racie ja jestem ich klijentem 8 lat 3 komurki i internet blukonet doili mnie ładnie teraz kacza mi sie umowy i juz wszystko zrezygnowałam uciekam odnich wtamtym miesiacu 200zl i wtym 200zla internet osobno49zl,a było tak ze płaciłam 400zlinternet bardzo słaby,
eryka1 do tej pory nie miałem nic do ery bylem zadowolony niski abonament i duzo minut darmowych do teraz przez te głupie konkursy sobie nagrabili, ale poczekam i zobacze co mi odpiszą
'5/10 u mnie...czarodziejka jak zagrałaś moją partią" liczb to też powinnaś mieć 5/10 a przy odrobinie szczescia 6/10 pozdr
Chippi no widziałam właśnie i znow wybrałąm ne te liczby a było 7 Twoich cyfr z drugiego zestawu
Chippi w drugim zestawie było 7 liczb aa na teraz na 22:15 dalej grasz tym drugim zestawem czy odpuszczasz sobie go?
korn nieraz chciałam cos wygrac i do radia zet wysłałam esm to do telewizi ale to wszystko jest sciema aby tylko naciagac kogos i obiecywac,oni za wszystkie telefony daja mi rachunek jeden a puzniej od tej sumy doliczaja wat ostatnio mam 2 waty w grudniu inny a w styczniu inny na karte by tego nie byłoa abonament to sobie pozwalałam .ile ja obnich dostawałam esm z obietnicami.
torsan narazie nie moge na gg być
andrre>>> teraz maja twoj numer komorki w bazie danych i beda ci wysylac takie sms o wygranych zeby naciagac jak najwiecej cwaniaczki licza na łatwa kase
czarodziejka gram tymi samymi....akurat na 22 idealnie pasują...podwoję stawke..

chippi 2 zestaw tak?
mala1438 >

19 27 36 42 57 i 78 podawała wcześniej, ale jak każdy nie obiecuje wygranej tymi liczbami
Czytałem w necie ostrzeżenie żeby przed graniem w smsy zapoznać się z regulaminem bo są konkursy w których pobierają opłatę za smsy otrzymywane od nich.
Witam
64,16,10,48,24,15,55,23,30,71
61,24,20,6,50,36,29,34,31,7
52,28,62,38,31,37,27,3,61,56
64,16,10,48,24,15,55,23,30,71
61,24,20,6,50,36,29,34,31,7
52,28,62,38,31,37,27,3,61,56
hosia

hosia małą 1438 korn748

hej mag

ULA ULA ULA