Wpisy 217 546 – 217 645
31 stycznia 2011 14:26 → 31 stycznia 2011 16:15, 100 wpisów
Robal 36.
0/10 to też sztuka.

0/10 to też sztuka.

paulxyz

Dzięki i powodzenia dla wszystkich grajacych na 22;15 wpadło 200 zta zainwestowane 35zl
216802. status hosia 2011-01-30 (14:07)home warsiafka 
obstawiałam 44,77,55 a wpadło 33,44,77

obstawiałam 44,77,55 a wpadło 33,44,77

robalku w tej sekundzie dopiero co odpaliłam kompa.... no i oczywiście nic nie puszczałam dzisiaj 

Lestek.
Może jakby jeszcze jedna pusta "halba"była na profilu
poszłoby lepiej??

Może jakby jeszcze jedna pusta "halba"była na profilu
poszłoby lepiej??

ok na stronce zatypowane cyferki skreślone na kuponie i czas iść wysłaś na wieczór
HARTGE>>>> jak zwykle z reszta

mala1438 >>> o jak ładnie

emerytka_45, vódki nie pijam
Ale podobno na rauszy wychodzą ludziom dobre liczby.
Ale podobno na rauszy wychodzą ludziom dobre liczby.@mala1438: w pewniakach szalejesz. Nic nie trwa wiecznie, ale póki co spadek z pozycji lidera Ci nie zagraża. Gratulacje! W TOP100 również się zapiszesz na ładnej pozycji.
wzięłam dwie liczby od kogoś i dobrałam swoje pewwniaki
na wieczorne losowanie liczę że wpadnie 5/6 albo i 6/6
na wieczorne losowanie liczę że wpadnie 5/6 albo i 6/6
HARTGE >>>
nie gralem dzisiaj w lutym nadrobie to 
nie gralem dzisiaj w lutym nadrobie to 
Ja nikogo nie chcę wkurzać, a zwłaszcza twórców tego typu programów
, ale słowo - mam nieodparte wrażenie, że najlepiej jest, posłuchać przeczucia, i kreślić nie kierując się statystykami, a "na pałę"...
I jak to mówią - co ma być to będzie...
, ale słowo - mam nieodparte wrażenie, że najlepiej jest, posłuchać przeczucia, i kreślić nie kierując się statystykami, a "na pałę"...I jak to mówią - co ma być to będzie...
Lestek.
Otóż to.czas zacząć.Nie ma czego sobie żałować.
Otóż to.czas zacząć.Nie ma czego sobie żałować.
albinlotto dziękuje
Pasko zdaje sobie sprawę że nic nie trwa wiecznie
Pasko zdaje sobie sprawę że nic nie trwa wiecznie

kto ma wygrac to i 1 zakladem wygra

miliony oczywiscie

HARTAGE>> tego nie wiem czy slusznie

kosmaty ja na 22 puszczam taka oto 6: 19 27 36 42 57 i 78.... i 19 to mój pewniak w typowaniach
HARTGE >>> a tobie jak tam poszlo bo pewnie grales cos?
HARTGE >>> to nie ma co bic braw. a na wieczor grasz?
Albin słusznie że nie grałeś bo nie było zbytnio takich skupisk liczb 

no nie bylo w kupie

Albin to nie mój dzień ale może coś o 22 wpadnie bo zagrac to napewno cos zagram 

Ojciec.
A Ty co?Zrobiłeś test na ojcostwo i się cieszysz?
A Ty co?Zrobiłeś test na ojcostwo i się cieszysz?
HARTGE >>> a jutro o te 15 w lotto grasz?

Albin a jak prosta sprawa nie ma to tamto 15 baniek piechotą nie chodzi 

Albin a tak poważnie chyba pociągną kumulacje dalej nie ma tak łatwo ale zagrac zagram 

HARTGE >>> jak by mogli to by ja ciagli w nieskonczonos

Albin tak apropo jeden zakład już mam zagrany więc tak jakbym już zagrałem 

HARTGE >>>> a moze ten jeden ci jusz starczy juz takie cuda sie zdarzaly
Chciałem ostrzec wszystkich przed braniem udziału w konkursie smsowym organizowanym przez TS, ale dotyczy to też innych firm.
W sobotę wysłałem smsa w konkursie o mercedesa.
Od tamtego czasu otrzymałem już 7 (siedem) sms-ów zachęcających do gry w stylu "Odbierz tysiąc punktów do losowania mercedesa!" itp.
Nie liczyłem nawet na tego merca, ale miałem nadzieję, że TS nie będzie się pogrążał takim wyciąganiem pieniędzy z portfeli graczy... Przecież oni nie zachęcają do gry, tylko błagają, proszą na kolanach o kolejnego sms-ka.
W sobotę wysłałem smsa w konkursie o mercedesa.
Od tamtego czasu otrzymałem już 7 (siedem) sms-ów zachęcających do gry w stylu "Odbierz tysiąc punktów do losowania mercedesa!" itp.
Nie liczyłem nawet na tego merca, ale miałem nadzieję, że TS nie będzie się pogrążał takim wyciąganiem pieniędzy z portfeli graczy... Przecież oni nie zachęcają do gry, tylko błagają, proszą na kolanach o kolejnego sms-ka.
Widocznie dopłacają do tych mercedesów. Muszą otrzymać około 100 000 smsów, żeby taki jeden mercedes się ładnie spłacił i coś jeszcze zarobili...
esy z namawianiem do wzięcia udziału, w tym konkursie, przychodziły nawet do ludzi, którzy nie biorą i nie brali nigdy żadnego udziału w loteriach esowych !
Informacja dla tych którzy mają komórki w sieci ERA niech sprawdzą swój stan konta na stronie. Ja dziś sprawdziłem i dowalili mi sms-y z konkursu po 3,66 zł za jeden dzień uczestnictwa w nim ale oczywiście nie brałem w nim udziału. Zadzwoniłem i zablokowali mi tego typu otrzymywanie sms-ów. To jest mój drugi przypadek z pierwszym razem nawalili mi sms- y po 4,88 zł i zapewnili mi ze mam juz zablokowane tego typu usługę i widocznie mnie olali. To dziś napisałem reklamację, przedstawiłem całą sprawę, wspomniałem o poprzednim konkursie i napisałem że jak tym razem nie uznają mi reklamacji to rezygnuje z waszych usług. Teraz czekam na odp. Ciekawe co mi napiszą czy uznają czy wolą stracić klienta. Mam u nich 2 numery telefonów zarejestrowane. Kwota którą mi nabili głupimi sms-ami 22.14 zł. Sprwdzcie swoje konta. Pozdrawiam
mala1438 musze cosik trafi. Pewnie bede musial zaplacic za te durne sms-y ale poczekam na odp.

korn i jak efekty typowania dzis??

w GW był artykuł na ten temat, ale..
żeby naliczali, podobno musiałeś /choć raz/ IM się odezwać...
Z automatu podobno zakładali, że chcesz grać codziennie...
żeby naliczali, podobno musiałeś /choć raz/ IM się odezwać...
Z automatu podobno zakładali, że chcesz grać codziennie...
a jak spr moje typy ile weszło?

ja na 22 puszczam taka oto 6: 19 27 36 42 57 i 78.... i 19 to mój pewniak w typowaniach i liczę na wygraną
malutka na 6 liczb grasz ^^??
Robal_36 nie odzywalem sie i pisalem ze juz mialem taki przypadek wczesniej i zapewniali mnie ze mam zablokowane konto na wysylanie takich sms-ów a jak gadalem z gosciem to mowil ze nie jestem pierwszym z tego typu sprwawą, A ciekawe skąd lotto ma moj numer i od nich rez dostalem raz sms-a o te mercedesy
Korn748 co do ery to masz racie ja jestem ich klijentem 8 lat 3 komurki i internet blukonet doili mnie ładnie teraz kacza mi sie umowy i juz wszystko zrezygnowałam uciekam odnich wtamtym miesiacu 200zl i wtym 200zla internet osobno49zl,a było tak ze płaciłam 400zlinternet bardzo słaby,
eryka1 do tej pory nie miałem nic do ery bylem zadowolony niski abonament i duzo minut darmowych do teraz przez te głupie konkursy sobie nagrabili, ale poczekam i zobacze co mi odpiszą
'5/10 u mnie...czarodziejka jak zagrałaś moją partią" liczb to też powinnaś mieć 5/10 a przy odrobinie szczescia 6/10 pozdr
Chippi no widziałam właśnie i znow wybrałąm ne te liczby a było 7 Twoich cyfr z drugiego zestawu
44,55,77 

bella 78 
co na 22

ULA ULA ULA