Wpisy 2 174 162 – 2 174 261
1 listopada 2014 20:35 → 1 listopada 2014 21:14, 100 wpisów
2 174 150. snopek6 2014-11-01 (20:28)
Brad Pitt ma krótkie,
Schwarzenegger długie,
Madonna nie ma,
a papież nie używa?
co to? Penos k.
Brad Pitt ma krótkie,
Schwarzenegger długie,
Madonna nie ma,
a papież nie używa?
co to? Penos k.
Za pieniądze możesz sobie kupić piękny dom,
ale nie ciepło rodzinne ani uczucie życzliwosci.
Za pieniadze możesz sobie kupić wygodne i miękkie łóżko,
ale nie zdrowy sen.
Za pieniadze możesz sobie kupić powiązania i układy,
ale nieprzyjaźń.
Pieniądz otworzy ci każde drzwi, ale nie drzwi do serca.
Dobry tekst Krasnalko
ale nie ciepło rodzinne ani uczucie życzliwosci.
Za pieniadze możesz sobie kupić wygodne i miękkie łóżko,
ale nie zdrowy sen.
Za pieniadze możesz sobie kupić powiązania i układy,
ale nieprzyjaźń.
Pieniądz otworzy ci każde drzwi, ale nie drzwi do serca.
Dobry tekst Krasnalko
Dziś mam ostatnie losowanie- jak nie wyjdę na plus- robię przerwę
Ostatnio za dużo przepuściłem na rzecz TS
Ostatnio za dużo przepuściłem na rzecz TS
Gdybyś mnie znała, to byś wiedziała, że ta opcja jest u mnie zupełnie nieaktywna
znikam i powoooooooooooo.......
http://www.youtube.com/watch?v=FGayq3syyco
http://www.youtube.com/watch?v=FGayq3syyco
majwója ...ty za duzo dawałem wuwuwu miuza i no ..ale ciocia nie lubi tanczyc i nie chce kreci tyłeczka
Ta ciocia to niby ja?
Lubię śpiewac, lubię tańczyć
http://www.youtube.com/watch?v=DVd9t8372cs
Lubię śpiewac, lubię tańczyć
http://www.youtube.com/watch?v=DVd9t8372cs
To dobrze mi znana piosenka ,często nigdyś wykonywana ot taka.. towarzyska
Witam
Uwaga: w nocy mgły i zamglenia !
szczególnie na zachodzie !!!
szczególnie na zachodzie !!!
Cześć wam jaką byście otworzyli działalność i z czym w miejscowości około 700 mieszkańców a razem jest z obok wsiami z 1500. Znaczy sklepów spożywczych jest kilka nawet w naszym budynku na dole wydzierżawiamy jednym już ładnych kilka lat a na przeciwko był sklep spożywczy z gazetami a potem roczne interesy ludzi co chcieli tylko kasę pewnie wyciągnąć znając życie na otwarcie taniego ciuszka używanych rzeczy a i kwiaty plus znicze i jakieś pierdoły. Aha i będzie to musiał bym się zgłosić o takie świadczenie pewnie w PUP tylko że nie teraz bo aktualnie jestem na pracach interwencyjnych u wujka o którym pisałem wcześniej że urząd pracy płaci około 800 zł tylko że pewnie jest na składki a pracodawca powinien dać mi pensję a nie da pewnie bo myślą że inaczej to z kasą jest i nie wiem ile mi da teraz ? Umowę mam na 9 miesięcy a zgodziłem się tylko dlatego na to żeby mieć staż pracy do późniejszej ewentualnej kuroniówki.
Mgly na zachodzie? Będą?
A miałem zamiar helikopterem nad Zalew śmignąć..
A miałem zamiar helikopterem nad Zalew śmignąć..
A mi jak mówił da kwitek że odebrałem minimalną krajową co za szajs mówię wam a wy co byście zrobili na moim miejscu jak by dał wam to do podpisania ?
Przed nami ciepła noc w zachodniej połowie temp. 7-9*
chłodniej na wschodzie 2-3*
Niedziela 2-11
wszędzie sucho bez opadu. Bardzo ciepło na zachodzie 15* i powyżej 15*C
Wiosna w listopadzie
chłodniej na wschodzie 2-3*
Niedziela 2-11
wszędzie sucho bez opadu. Bardzo ciepło na zachodzie 15* i powyżej 15*C
Wiosna w listopadzie
hej ferajna
jak tam wygrane???
jak tam wygrane???
no z tą pogodą to jest nie tak ciekawe co to z tego wyniknie...
dla wszystkich
Jocia
fiolka
fiolka
Jaką byście otworzyli działalność i z czym w miejscowości około 700 mieszkańców a razem jest z obok wsiami z 1500. Znaczy sklepów spożywczych jest kilka nawet w naszym budynku na dole wydzierżawiamy jednym już ładnych kilka lat a na przeciwko był sklep spożywczy z gazetami a potem roczne interesy ludzi co chcieli tylko kasę pewnie wyciągnąć znając życie na otwarcie taniego ciuszka używanych rzeczy a i kwiaty plus znicze i jakieś pierdoły. Aha i będzie to musiał bym się zgłosić o takie świadczenie pewnie w PUP tylko że nie teraz bo aktualnie jestem na pracach interwencyjnych u wujka o którym pisałem wcześniej że urząd pracy płaci około 800 zł tylko że pewnie jest na składki a pracodawca powinien dać mi pensję a nie da pewnie bo myślą że inaczej to z kasą jest i nie wiem ile mi da teraz ? Umowę mam na 9 miesięcy a zgodziłem się tylko dlatego na to żeby mieć staż pracy do późniejszej ewentualnej kuroniówki.
A mi jak mówił da kwitek że odebrałem minimalną krajową co za szajs mówię wam a wy co byście zrobili na moim miejscu jak by dał wam to do podpisania ?
Proszę o jakieś dobre pomysły.
fiola krasnalka jocia monet multimeteo
krzysztof c jak zwykle totalnie rozbraja ...
islandorka