Wpisy 2 173 775 – 2 173 874
1 listopada 2014 14:01 → 1 listopada 2014 15:41, 100 wpisów
Dopisano wyniki multi multi
07,09,11,12,15,19,24,27,32,39,48,49,53,56,58,63,66,67,68,71
Plusem jest liczba: 67
07,09,11,12,15,19,24,27,32,39,48,49,53,56,58,63,66,67,68,71
Plusem jest liczba: 67
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 4612 zestawów od 592 typujących.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 14 690 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 58 882 zł
TOP 5 typujących:
- Ziomalowa - koszt gry: 100,00 zł, wygrana: 50 026 zł = 500,26 x koszt gry
- lenuna - koszt gry: 5,00 zł, wygrana: 702 zł = 140,40 x koszt gry
- adolf - koszt gry: 50,00 zł, wygrana: 754 zł = 15,08 x koszt gry
- teampro - koszt gry: 100,00 zł, wygrana: 510 zł = 5,10 x koszt gry
- węta - koszt gry: 2,50 zł, wygrana: 12 zł = 4,80 x koszt gry
nie wiem jak dla was ale dla mnie liczby w życiu codziennym maja znaczenie
0 punktów na razie. A ma zakład ekstra pensji na jutro też macie ? A dotychas trafiłem na 3 zkałdy bo 4 dałem zanjomemu i nie wiem ile trafił ? 1/5 + 0/1 1/5 + 0/1 2/5 + 0/1 a wy mielisćie coś ? A i w zdrapki ostanio się bawię raz kupiłem 7 zdrapek w dwie dałem kuzynom 7,5 lat nic nie mieli a w mojej jedenj dwa drzewka wygrana 2 zł 5 zł w plecy w drzewku szczęścia a wczoraj 5 zdrapek Lotka i w jednej dwa słonie razem wygrana 2 zł razem 4. A wy jakie zdrapki kupujecie najczęściej ?
Za co w języku polskim najlepiej się wsiąść aby być pewny zdania jej ?
0 punktów na razie. A ma zakład ekstra pensji na jutro też macie ? A dotychas trafiłem na 3 zkałdy bo 4 dałem zanjomemu i nie wiem ile trafił ? 1/5 + 0/1 1/5 + 0/1 2/5 + 0/1 a wy mielisćie coś ? A i w zdrapki ostanio się bawię raz kupiłem 7 zdrapek w dwie dałem kuzynom 7,5 lat nic nie mieli a w mojej jedenj dwa drzewka wygrana 2 zł 5 zł w plecy w drzewku szczęścia a wczoraj 5 zdrapek Lotka i w jednej dwa słonie razem wygrana 2 zł razem 4. A wy jakie zdrapki kupujecie najczęściej ?
Aleee... w koleturze wyszło na jaw, że wczoraj min. nie miałam 4/8 tylko 5/8..zaskoczenie..szkoda, mogłam Kornowi przesłać {mysliciel}}. Źle sprawdziłam
jociaja też czasami tak mam,idę wysłać a na kuponie jest 20 zł,a nie 4
wygrałem 4zł ale z taką kwotą jak na nich uderzę to krzywdy im raczej nie zrobię
No i po obiedzie mmmmmm dobry był ziemniaki, buraczki z papryką wymieszane czerwoną i pól udka kurczaka.
0 punktów na razie. A ma zakład ekstra pensji na jutro też macie ? A dotychas trafiłem na 3 zkałdy bo 4 dałem zanjomemu i nie wiem ile trafił ? 1/5 + 0/1 1/5 + 0/1 2/5 + 0/1 a wy mielisćie coś ? A i w zdrapki ostanio się bawię raz kupiłem 7 zdrapek w dwie dałem kuzynom 7,5 lat nic nie mieli a w mojej jedenj dwa drzewka wygrana 2 zł 5 zł w plecy w drzewku szczęścia a wczoraj 5 zdrapek Lotka i w jednej dwa słonie razem wygrana 2 zł razem 4. A wy jakie zdrapki kupujecie najczęściej ? A na zdrowie wam teraz pewnie po obiadku to piwko by się łyknęło co ?
ile najwięcej wygraliście w zdrapkach ?
witam
Ja chyba 6 zł.
ja w pensyjke trafila 2/5 i 1/1
Ja miałam 200zł. Ale kilka lat temu. ostatnio 30zł. Nic nie łykasz teraz krzysztof???
Nie niestety.
mimam
hi mirnam
Moje najwyżej wygrane to dwa razy 4/5 w Multi Multi i ileś razy 3.5 cyzli 4 zł a te 4/5 po 20 zł a ile ja tych zkałdó wpuściłem w życiu ło ho ho sporo i jeszcze nie udało mi się upolować 5/5 czyli tych 700 zł ale będę cały czas próbować oczywiście. I dużo jeszcze w Mini Lotto wysyłałem leczy najwięcej ileś tam razy X 2/5 zaledwie mnie Lotto i Lotto Plus lecz sytuacja wygranych podobna do Mini Lotto a i kilka razy kaskadę najwięcej trafiłem 8/12 i teraz za ekstra pensję się trochę zabrałem i zdrapki. I sam już nie wiem ale chyba do Mini Lotto wrócę jednak teraz bo ta ekstra pensja dosyć droga jest i bym miał o wiele więcej szans w Mini Lotto właśnie. Żałuję trochę że zgrałem w jednorękiego bandytę w którego grałem może kilka razy w życiu choć teraz najwięcej przegrałem za jedną razom 40 zł było 40 zdrapek drzewka szczęścia.
Bo ja nie wiem grałem tak włożyłem dychę i grałem stawką 0.10 lub trochę wyższymi a jakim cudem niektórzy mówili mi nawet znajomi że nawet za piątkę zagrali i 100 200 dostali od maszyny czy to też ma znaczenie aby monety lepiej wrzucać ?
Wy jak gracie lub graliście w jednorękiego bandytę to jak zaczynacie ?
Dopisano wygrane multi multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 280 000 zł
krzysztof c...ja chyba wróce Keno ..ale MM ..wiele razy łatwo przegra ...nic otrzymuja zarabiac zagrosze minus czy do przodu mało kasa zostało
Wysyłając paczkę,poproś o specjalny druczek,na nim wpisujesz dane swoje czyli nadawcy,dane osoby do której paczkę wysyłasz czyli odbiorcy.Musisz też podać kwotę,którą zapłaci adresat(odbiorca) przy otrzymaniu przesyłki.Kwota ta, to przeważnie suma kosztów przesyłki(najlepiej zapytać pani w okienku ile Cię będzie kosztowało nadanie tej paczki za pobraniem)+ cena rzeczy ,którą wysyłasz.Np sprzedawałeś coś na Allegro za 200,-,więc pobranie jest 200+ koszt wysyłki.Pieniądze prześle Ci poczta,po odebraniu paczki przez kupującego.Koszt nadania jest zależny od wagi paczki.
Krzysiek ja wiem jak wysylac za pobraniem,chcialem Tobie pomoc ale jak juz wiesz to
Ja w dalszym ciągu w MM wielkie NIC trafiłem.
Gdzie te czasy (ok 8-9 mcy temu), gdy nie było losowania które by mi przynajmniej włożonych pieniędzy nie wróciło...
Nie wiem co się porobiło, że teraz tak pudłuję...
Mamm jeszcze na dziś wieczór dwa zakłady MMplus i 5 razy lotto z plusem i jak nie wyjdzie z tego żaden zysk, to porzucam marzenia (na jakiś czas)
Pozdrawiam wszystkich
Dla pań ślę całusy (piszę bo mi wyświetliło, żebym nie nadużywał emotów)
Gdzie te czasy (ok 8-9 mcy temu), gdy nie było losowania które by mi przynajmniej włożonych pieniędzy nie wróciło...
Nie wiem co się porobiło, że teraz tak pudłuję...
Mamm jeszcze na dziś wieczór dwa zakłady MMplus i 5 razy lotto z plusem i jak nie wyjdzie z tego żaden zysk, to porzucam marzenia (na jakiś czas)
Pozdrawiam wszystkich
Dla pań ślę całusy (piszę bo mi wyświetliło, żebym nie nadużywał emotów)
http://allegro.pl/honda-accord-vi-1-8-vtec-z-niemiec-igielka-25foto-i4719652599.html fajne autko co z takim to laskę pewnie bym wyrwał tą z TESCO o której kiedyś wam pisałem. Byłem z tatą w mieście akurat i tam zaszliśmy a ona sprzedawała dwie kasy obok blondyna z trochę z tyłu ciemniejszymi włosami, około 1,60 wzrostu, szczupła ale nie chuda, ładna twarz takie nastolatki, około 18 lat mówię wam chyba zajadę tam kiedy do niej tylko nie wiem jak mam jej powiedzieć że mi się podoba i czy nie pójdzie ze mną na kawę i ciasto ?