Wpisy 2 172 875 – 2 172 974
31 października 2014 11:15 → 31 października 2014 13:58, 100 wpisów
Monet.
Z lekkim opóźnieniem
Z lekkim opóźnieniem
Kondi
ja postawie test 26 i 66 ...teraz musze spadam ...nie mam wiecej siły gada
2 172 875. emerytka 46 2014-10-31 (11:15) Chorzów.
Monet.
Z lekkim opóźnieniem
Mogę zrozumieć. Zapewne dochodziłaś do siebie po 2 172 856.
Monet.
Z lekkim opóźnieniem
Mogę zrozumieć. Zapewne dochodziłaś do siebie po 2 172 856.
oj tak robota to glupota kto jest za skroceniem wieku emerytalnego do 50 no niech bedzie by mlodzi mogli pracowac kilku pewnie chetnych by sie znalazlo
eh jeszce troche by zus i elita mogli sie bardziej taplac w luksusie uchwala wiek emerytalny do 100 lat
>>>>>gryks76
Wiek emerytalny nie tylko,ze NIE bedzie obnizony,ale za 25-30 lat bedzie PODNIESIONY do +75.To bedzie skutek ujemnego przyrostu naturalnego.Malo dzieci=malo skladek dla ZUS=brak kasy dla aktualnych emerytow.Beda wiec podwyzszac ten wiek aby sie w ten sposob ratowac,majac nadzieje,ze wiele osob w ogole nie dozyje emerytury i skladki tych osob po prostu przepadna,a ZUS bedzie zadowolony bo je sobie przejmie za free.
Wiek emerytalny nie tylko,ze NIE bedzie obnizony,ale za 25-30 lat bedzie PODNIESIONY do +75.To bedzie skutek ujemnego przyrostu naturalnego.Malo dzieci=malo skladek dla ZUS=brak kasy dla aktualnych emerytow.Beda wiec podwyzszac ten wiek aby sie w ten sposob ratowac,majac nadzieje,ze wiele osob w ogole nie dozyje emerytury i skladki tych osob po prostu przepadna,a ZUS bedzie zadowolony bo je sobie przejmie za free.
Rum z lodem niszczy wątrobę. Whisky z lodem atakuje serce. Gin i lód szkodzi na mózg. Coca-cola z lodem niszczy zęby. Oznacza to, że ten parszywy lód szkodzi na wszystko
>>>>>>sorelka
Musze Cie zmartwic,dziedziczone sa,ale TYLKO te z OFE,czyli to beda groszowe sprawy http://wyborcza.pl/1,97654,16246005,Czy_skladki_emerytalne_mozna_dziedziczyc_.html
Musze Cie zmartwic,dziedziczone sa,ale TYLKO te z OFE,czyli to beda groszowe sprawy http://wyborcza.pl/1,97654,16246005,Czy_skladki_emerytalne_mozna_dziedziczyc_.html
69daro >> już to się dzieje ile ludzi odeszło co nie pobrali nawet złotówki co za idijota ustanowił takie prawo powinni odać pieniądze rodzinie a tak jest złodziejstwo w białych rękawiczkach ?
>>>>lewy
Bo my zyjemy w kraju ktory jest nieprzyjazny swoim obywatelom.Polska w momencie wejscia do UE stala sie krajem gdzie pracownicy sa po prostu parobkami Europy.Ostatnio AMAZON otworzyl pod Poznaniem i Wroclawiem swoje magazyny gdzie proponuje Polakom stawke godzinowa 13 PLN a w takich Niemczech zarabiaja 10 EURO/godz.I zeby bylo ciekawiej tam strajkuja,bo uwazaja,ze to za malo,a Polak zasuwa za drobne..........
Bo my zyjemy w kraju ktory jest nieprzyjazny swoim obywatelom.Polska w momencie wejscia do UE stala sie krajem gdzie pracownicy sa po prostu parobkami Europy.Ostatnio AMAZON otworzyl pod Poznaniem i Wroclawiem swoje magazyny gdzie proponuje Polakom stawke godzinowa 13 PLN a w takich Niemczech zarabiaja 10 EURO/godz.I zeby bylo ciekawiej tam strajkuja,bo uwazaja,ze to za malo,a Polak zasuwa za drobne..........
niewolnictwo się rozwija kiedyś były plany i obywatel musiał wykonać plan lub odać za friko dzisiaj są pany zapłaci grosze i obywatel ma być zadowolony , jak słyszę że płacą około 7 zł; to mnie ??
za 104 zł też ,bym popracowała,bo niektórzy proponują 4 lub 5zł na godzinę rozbój w biały dzień
wchodzę tu rzadko , bo mi się te pieprzone reklamy otwierają i szlag mnie trafia, Pasko goni za kasiorą
dotam
musisz usunąć pewne programy żeby reklamy nie wyskakiwały
musisz usunąć pewne programy żeby reklamy nie wyskakiwały