Wpisy 2 172 673 – 2 172 772
30 października 2014 23:43 → 31 października 2014 01:41, 100 wpisów
Gonzaga
multi ulka w klasycznym horoskopie punktem wspólnym daty urodzenia oraz 29 października było to, ze jednocześnie Saturn i Wenus były w koniunkcji a Słońce było w znaku wodnym Skorpiona.
Możesz podac jeszcze jedną datę wygranej to sprawdzę czy jeszcze czegos wspólnego nie ma
Możesz podac jeszcze jedną datę wygranej to sprawdzę czy jeszcze czegos wspólnego nie ma
Ja się nie smucę tylko wqrzam okropnie na siebie bo to zawsze powtórzony ten sam błąd. Ale wygram wiem w sumie mój cel to 10/10 x10 + najpierw jakieś mniejsze wygrane by szaleć po 50 złociszy za zakład a potem wujcia Tosia znokautować
wujcio tosio tak łatwo się nie da
Medea 12.06.2013 miałam 6/7
21,45,53,5758,59,77 - 53 pokrzyżowała mi szyki
ulka dziękuję i zaraz wrzucę by sprawdzic czy będą jakieś inne podobieństwa
medea to ja dziękuję
akurat 12 czerwca 2013 nie miał wskazań w horoskopie wróżących sukces tj. wspólnych z urodzeniowym, choc w tym dniu też były dwie koniunkcje
To już teraz mam wytłumaczenie dlaczego 53 zawiodło . Pamiętam że tych 50 tek byłam pewna jak żadnej innej liczby
12 czerwca to kin Żółtego Słońca czyli znak analogowy vel "przyjaciel" Twojego kinu urodzeniowego.
Twoja 7/7 z 12 czerwca 2013 miało wskazanie na dzień 29 X 2014 w kalendarzu spiralnym i było 3/7. Następne wskazanie na mozliwośc wygranej tym zestawem to niestety 15 marca 2015 a potem 6 września
O rety, ten 15 marca mnie cieszy, może się przesunie na 18 tego i będę miała ładny prezent urodzinowy muszę nadać kupon z tym zestawem. Pewnie będę nim grała większą część marca
To dobry pomysł, bo niejednokrotnie niestety jeśli kalendarz spiralny mojego autorstwa działa to zdarzają mu się poślizgi do nawet czterech -pięciu dni. Trzymam kciuki
Kalendarz spiralny wskazuje, że liczby z 29 października 2013 mają szansę na powtórkę 29 listopada br. a potem 17 marca 2015
O a 17 marca to wtorek, dzień w którym według cyganki z Krakowa mam wygrywać duże pieniądze. Mówiła jeszcze o piątku ale wygrana która ponoć zmieni moje życie wpadnie we wtorek.
Zdumiewająca osoba, nie chciałam wróżb, uparła się i nie chciała pieniędzy. Wszystko co powiedziała prawie się spełniło. Szczególnie na temat faceta z którym wówczas byłam w Krakowie. No mężem nie został - przynajmniej moim
Zdumiewająca osoba, nie chciałam wróżb, uparła się i nie chciała pieniędzy. Wszystko co powiedziała prawie się spełniło. Szczególnie na temat faceta z którym wówczas byłam w Krakowie. No mężem nie został - przynajmniej moim
Ulka no to życze powodzenia i trzymam kciuki
i znikam bo jutro trzeba wstac o 6-stej
Dobranoc
i znikam bo jutro trzeba wstac o 6-stej
Dobranoc
Dobrej nocki Medea76 , pięknych snów i dziękuję za wszystko
medeaPa
Gonzaga nie sam
siedzę i ostatecznie zaklepuję prognozę mm na piątek
Według MP jest nas tutaj jeszcze 50 ciu Staszek już zaklepujesz, a stale jeszcze w powijakach . Chyba pójdę spać i rankiem na świeżo coś zrobię. Zbyt wiele grup mi się pcha na jutro i mam dylemat
rodzynki ??
no i piątek mamy, ub. piątku weszło mi tyle cyferek że mialem 6/8
w zak. dziś czekam na powtorkę
w zak. dziś czekam na powtorkę
2 172 696. gonzaga 2014-10-31 (00:20) Scyzorykowo
StaszkuBo już myślałem,że sam siedzę w tym Genderowym cieście
Urodzinowe ciast --a cieście - dwa rodzynki :
Staszek i gonzaga
StaszkuBo już myślałem,że sam siedzę w tym Genderowym cieście
Urodzinowe ciast --a cieście - dwa rodzynki :
Staszek i gonzaga
Jocia chcesz nas zjeść
będzie trzy w jednym
co kto jeszcze
Ty, ja, Gonzaga
będą : Ich Troje
będą : Ich Troje
to może jeszcze Zgrywusa weż
Dobranoc
i no właśnie gdzie jest zgrywus .....lubi śmiać sam w domu ..tu tez smiac ..jeszcze tam kolekturzy tez śmiać
Gonzaga: Kto zagrał 10 z naszych 2 piątek na dwa losowania
miał w drugim 6/10. Nasze typy były dobre
miał w drugim 6/10. Nasze typy były dobre
Gonzaga: Twoja piątka 9,17,34 (nie grały 30,71)
moja piątka 21,26,45 (nie grały 36,60)
?????
moja piątka 21,26,45 (nie grały 36,60)
?????
Master -nasze typy zawsze są dobre,a już>1/10 można być pewnym na 100%