Wpisy 2 172 588 – 2 172 687
30 października 2014 22:46 → 30 października 2014 23:57, 100 wpisów
multi_ulka trzymać się intuicji
A dla Ciebie Jociu wielkie za namiary na obróbkę snu, bo choć podchodziłam sceptycznie, coraz częściej widzę że to dobry kierunek
albin...jak kobieta szuka mapka liczbbowy i daje ..a pan grasz na jutro
albinlotto dokładnie tak, tym bardziej że mam tak zwariowaną konstrukcję i zbyt wiele metod zamiast pomagać daje mi " szum informacyjny" i wówczas głupieje totalnie, nic nie wiem i wtapiam
Witam
Witaj Staszku
multi ulka wiem o czym mówisz, ale ciężko intuicji i jej namolnie podsuwanym typom zaufac bo u mnie potrafi dawac mi sygnały nawet do pięciu dni przed dniem gdy liczby lecą więc najczęsciej jest tak, że jak już lecą to wtedy gdy po dwóch-trzech dniach prób daję sobie spokój
Najgorsze, ze są okresy gdy bierze sobie wolne
Najgorsze, ze są okresy gdy bierze sobie wolne
Oj tak medea76, ja też nie lubię sezonu urlopowego mojej intuicji
multi ulka
medea
medea
a ja Wam powiem tak: już w połowie paŻdziernika " coś " mi mówiło
we mnie : 24-10 wleci -80-
i co? wleciała
we mnie : 24-10 wleci -80-
i co? wleciała
A jak w mini ? 5/5 to Twoje?
staszek2012 jedna liczba to troszke skromnie
multi ulka to sprawdź gdzie masz w horoskopie urodzinowym Jowisza bo intuicja cyferkowa podobno najmocniej na nas działa w czasie znaków z trygonu tego, w którym cżłowiek ma Jowisza.
U mnie to Byk więc miesiące Byka, Koziorożca, Panny intuicja jest na posterunku, choc na kolana nie powalaja jej wyniki pracy
U mnie to Byk więc miesiące Byka, Koziorożca, Panny intuicja jest na posterunku, choc na kolana nie powalaja jej wyniki pracy
albin
ja o intuicji
ja o intuicji
staszek od jutra kolejny okres polowania z nagonką na wysyp 70-tek
multi ulka ja w mini jeszcze nie gram
medea z chęcią bym to zrobiła ale.... nie potrafię. Ja jestem ryba z 18 marca
staszek2012
Staszku a ja nieskromnie powiem że mam 3/5 dzisiaj i choć to niewiele kasy tym razem to jednak cieszy
Medea u mnie czy u Ciebie?
medea
chcesz mi zepsuć nastrój ?
te " nasze" kochane 70-tki tej jesieni zeżarły wieeeeele mojego funduszu
chcesz mi zepsuć nastrój ?
te " nasze" kochane 70-tki tej jesieni zeżarły wieeeeele mojego funduszu
A właśnie wpisałam u Ciebie
takie polowanie na konkretny przedzialek np 70-tek to nie latwo nie wiaadomo kiedy poleci...
staszek nawet nie wspominaj, chwilami miałam paranoję, że oni czyli TS czytali o moich wskazaniach na MP i dlatego trzymają je w bębnie
staszek2012 na ile skreslen grasz zazwyczaj ?
multi ulka
Brawo ! ale widzisz, tak się ja wczoraj zastanawiałem nad tym systemeem na 6 skr. a tymczasem Ty dziś mogłaś zagrać na 6 skreślen
i byś miała większą kasę w min
Brawo ! ale widzisz, tak się ja wczoraj zastanawiałem nad tym systemeem na 6 skr. a tymczasem Ty dziś mogłaś zagrać na 6 skreślen
i byś miała większą kasę w min
albun
zazwyczaj na 8
zazwyczaj na 8
dziś tylko 4/8 4/8 2/4
w sumie 10 zł.
w sumie 10 zł.
jocia co takie
staszek2012 dobre i to
multi ulka
Jowisza masz co ciekawe także w Rybach jak urodzeniowe Słońce. Twoje szczęśliwe okresy to miesiace Ryb,Skorpiona i Raka.
Jowisza masz co ciekawe także w Rybach jak urodzeniowe Słońce. Twoje szczęśliwe okresy to miesiace Ryb,Skorpiona i Raka.
Staszku pewnie tak, ale ja mam parcie na wypracowanie metody. Nie znaczy to że kasa dla mnie to nic bo tak nie jest, cieszy mnie każda złotówka na plus czy nawet tylko zwrot kosztów gdy nie da się inaczej. Marzy mi się sposób z min 90 % sprawdzalnością
Medea dziękuję Ci bardzo, zapisałam sobie i w tych okresach bacznie będę obserwowała wyniki moich typowań w grach.
Staszku tak trzymać
multi ulka
życzę Pełnej Piątki
życzę Pełnej Piątki
ulka tak dla sportu sprawdze Ci do przodu czy są dni gdy powtarzają sie układy z Twojego horoskopu
Medea super dziękuję bardzo
medea76 a co sądzisz o wróżbicie -tarocisty Macieju ?
Ja w nic innego poza multkiem nie wchodzę bo z każdym dniem kolejnym
mam w tej grze coraz więcej " mocnych liczb" a na jutro
to normalnie szok !!!
mam w tej grze coraz więcej " mocnych liczb" a na jutro
to normalnie szok !!!
albin nie znam więc się nie wypowiadam, ale uczciwie przyznaję, że telewizyjni wróżowie nie cieszą się moim zaufaniem bo to wcale nie muszą byc profesjonaliści
medea76
multi ulka
22 XI powtórzy się dużo elementów Twojego horoskopu urodzeniowego, ale w dniach 8-17 listopada jeden z silniejszych aspektów Twojego horoskopu też się pojawi czyli szanse na lepszą pracę intuicji są
22 XI powtórzy się dużo elementów Twojego horoskopu urodzeniowego, ale w dniach 8-17 listopada jeden z silniejszych aspektów Twojego horoskopu też się pojawi czyli szanse na lepszą pracę intuicji są
Mam i ja ... 61*
Medea76 dziękuję, zapisałam sobie i wykorzystam
multi ulka w kalendarzu majów twój urodzeniowy kin to Żółte Planetarne Ziarno a wczoraj był w tym kalendarzu dzień także Żółtego Ziarna tyle że kosmicznego
Twój roczny kin Niebieski Solarny Wicher czyli możesz sobie w metryce na stronie wydawnictwa pulsar sprawdzac kiedy są dni żółtego ziarna i niebieskiego solarnego wichru
Twój roczny kin Niebieski Solarny Wicher czyli możesz sobie w metryce na stronie wydawnictwa pulsar sprawdzac kiedy są dni żółtego ziarna i niebieskiego solarnego wichru
torsan ja to liczyłam dla ulki dla jej horoskopu urodzeniowego czyli potrzebuję datę i miejsce a dobrze tez jak godzinę choc bez niej też sobie poradzę
medea zaraz przeczytam Dziękuję bardzo
Jocia
masz @
masz @
multi ulka
wg kalendarza majów najbliższe fartowne dni dla Ciebie to 13 listopad, 18 listopada, 8 grudnia
wg kalendarza majów najbliższe fartowne dni dla Ciebie to 13 listopad, 18 listopada, 8 grudnia
Gdzie Zgrywus ?
medea76 a czy jest możliwość sprawdzenia jak miał się do mojego horoskopu urodzeniowego dzień 29,10,2013 r? Wczoraj miałam rocznice 8/8 .
Super
Jociu , niestety czas bardzo szybko ucieka... Rok 365 dni nadziei na kolejna wygraną
multi ulka 29 października to był kin białego maga, który jest kinem przeciwstawnym do Twojego urodzeniowego.
ja trafiłam 8/9 w dzień mojego rocznego kinu
ja trafiłam 8/9 w dzień mojego rocznego kinu
Mulit ulka
ja pamietam Twój Sukces zprzed roku
ja pamietam Twój Sukces zprzed roku
medea czyli podsumowując biały kin zrobił psikusa niebieskiemu
multi ulka
a po drodze mialaś jakieś grube trafienia? np. 7/8?
a po drodze mialaś jakieś grube trafienia? np. 7/8?
Staszku wiem, pamiętam Jocia i Ty byliście pierwszymi osobami które dostrzegły skan w profilu Oj... miłe uczucie
ja pamięatam moje uczucie w 2010 r. gdy miałem 8/9
na kuponiku , niestety niecxzym większym nie mogę sie pochwalic
na kuponiku , niestety niecxzym większym nie mogę sie pochwalic
Staszku kilka 6/7 i 6/9,5/6 i nie puściłam 7/7 a wypadła. Byłam wówczas w Wiśle i patrzyłam na nią zapisaną na brzegu mojego ks , przeliczyłam że mam już 6 innych zakładów i zrezygnowałam z kolejnego. Jednym słowem oszczędzając 2,50 straciłam 6 tysiaków. Przykre to było, prawie się popłakałam ze złości na siebie sama. No i kilka niewysłanych 5/5 a otem się Joci wypłakiwałam do rękawa
Gonzaga witaj
Staszku gdzies przeczytałam że każda metoda która się gra jest dobra , tylko trzeba cierpliwości i czasu by na nią wygrać i wierzę że osiągniesz swój cel
multi ulka
nie wiedziałem
jeszcze trafisz 7/7
nie wiedziałem
jeszcze trafisz 7/7
Gonzaga
multi ulka w klasycznym horoskopie punktem wspólnym daty urodzenia oraz 29 października było to, ze jednocześnie Saturn i Wenus były w koniunkcji a Słońce było w znaku wodnym Skorpiona.
Możesz podac jeszcze jedną datę wygranej to sprawdzę czy jeszcze czegos wspólnego nie ma
Możesz podac jeszcze jedną datę wygranej to sprawdzę czy jeszcze czegos wspólnego nie ma
Ja się nie smucę tylko wqrzam okropnie na siebie bo to zawsze powtórzony ten sam błąd. Ale wygram wiem w sumie mój cel to 10/10 x10 + najpierw jakieś mniejsze wygrane by szaleć po 50 złociszy za zakład a potem wujcia Tosia znokautować
wujcio tosio tak łatwo się nie da
Medea 12.06.2013 miałam 6/7
21,45,53,5758,59,77 - 53 pokrzyżowała mi szyki
ulka dziękuję i zaraz wrzucę by sprawdzic czy będą jakieś inne podobieństwa
medea to ja dziękuję
akurat 12 czerwca 2013 nie miał wskazań w horoskopie wróżących sukces tj. wspólnych z urodzeniowym, choc w tym dniu też były dwie koniunkcje
To już teraz mam wytłumaczenie dlaczego 53 zawiodło . Pamiętam że tych 50 tek byłam pewna jak żadnej innej liczby
12 czerwca to kin Żółtego Słońca czyli znak analogowy vel "przyjaciel" Twojego kinu urodzeniowego.
Twoja 7/7 z 12 czerwca 2013 miało wskazanie na dzień 29 X 2014 w kalendarzu spiralnym i było 3/7. Następne wskazanie na mozliwośc wygranej tym zestawem to niestety 15 marca 2015 a potem 6 września
O rety, ten 15 marca mnie cieszy, może się przesunie na 18 tego i będę miała ładny prezent urodzinowy muszę nadać kupon z tym zestawem. Pewnie będę nim grała większą część marca