Wpisy 2 172 287 – 2 172 386
30 października 2014 16:17 → 30 października 2014 17:24, 100 wpisów
wylosuj
ale, jako (jeszcze jeden w sieci) generator - czemu nie ?
ale, jako (jeszcze jeden w sieci) generator - czemu nie ?
2 172 290. Robal_36 2014-10-30 (16:18)
wylosuj
ale, jako (jeszcze jeden w sieci) generator - czemu nie
A -po co?
wylosuj
ale, jako (jeszcze jeden w sieci) generator - czemu nie
A -po co?
Z tym, że to nie jest zwykły generator, a generator, w którym w danym losowaniu nie powtórzą się dwie takie same kombinacje. I co najważniejsze, daje to graczom możliwość obserwacji na bieżąco stanu wylosowanych kombinacji czego totalizator nam nie pokazuje.
siemasz Monet
od Paśki - nie wchodzą, od karola - nie wchodzą, z innych stron - też nie wchodzą, to - czemu nie ?
od Paśki - nie wchodzą, od karola - nie wchodzą, z innych stron - też nie wchodzą, to - czemu nie ?
Desperacja w narodzie rośnie na okoliczność wycyckania TSa z grosza grubszego to i pomysły różnastste się rodzą.
Monet, TS'a nie da się wycyckać bo regulamin tej gry jest tak stworzony, że oni zawsze będą na plusie
Możemy jedynie sprawić by było jak najmniej okazji by coś oszukać. Jeżeli po wysłaniu wszystkich możliwych kombinacji totek stwierdził, że nie było wygranej to coś by było nie tak.
krzysio a na co mi baby jak mam basen i spokój
wylosuj
ale
po pierwsze - primo - co ma wspólnego Twoja "baza losowań" z realnymi, wysłanymi zestawami ?
po drugie - nie trzeba grać we wszystko
ale
po pierwsze - primo - co ma wspólnego Twoja "baza losowań" z realnymi, wysłanymi zestawami ?
po drugie - nie trzeba grać we wszystko
krasnalek i tesa i reszta mp
Robal_36 wasyl-piaski
albin
O to to Robal>>
Liczy się to co cent-com TSa zarejestruje jak przyjęty zaklad..
Liczy się to co cent-com TSa zarejestruje jak przyjęty zaklad..
krasnalek
I tu właśnie jest "mały" problem. Oczywiście, wszyscy grający nie korzystali by z mojej strony. Tutaj im więcej tym lepiej, ale...trzeba by też wziąć pod uwagę uczciwość korzystających ze strony. Jeden weźmie z niej 5 kombinacji i je wyśle, inny weźmie 15 i nie wyśle żadnego. Podsumowując, nie ma idealnego sposobu, ale ten jest najbliższy "użyteczności". W końcu, jeżeli połowa kombinacji by była z mojej strony to zwiększa się szansa, że Ci co z niej nie korzystali zapełnią lukę pozostałą połową.
z klikalności i powtarzalności, lub nie, oprócz ewentualnej kasy dla Ciebie, w rp i potyczkach z teesem - nic "Ci" się nie zwiększa
Tak naprawdę najlepiej by było, żeby totalizator zrobił u siebie na stronie coś takiego na wzór mojej. Wtedy była by stuprocentowa pewność (no chyba, że były by przekręty...) ile jeszcze zostało do wylosowania wszystkich kombinacji i jakie kombinacje zostały już wysłane.
Wystarczy mi, że zrobiłbym coś dobrego i użytecznego dla ludzi. To mi wystarczy
wylosuj
czy jam wysyłać kombinacje ludzi
ja mam zawsze własne pomysły ,a że nie trafione to już inna sprawa
jest strona typoawnia dziennie typuje np. 500 osób czy Ty myślisz że ktoś wysyła te wszystkie możliwości
musi być bogaty
czy jam wysyłać kombinacje ludzi
ja mam zawsze własne pomysły ,a że nie trafione to już inna sprawa
jest strona typoawnia dziennie typuje np. 500 osób czy Ty myślisz że ktoś wysyła te wszystkie możliwości
musi być bogaty
wylosuj TS juz zrobil wiele pozytecznego rozdaje miliony zl gracza
krasnalek
Jak masz własne pomysły kombinacji liczb to na mojej stronie możesz je oczywiście "zarezerwować". Co do pewności wysyłania wszystkich wziętych ze strony kombinacji - oczywiście, że nie mam pewności. I tu tkwi główny szkopuł.
Jak masz własne pomysły kombinacji liczb to na mojej stronie możesz je oczywiście "zarezerwować". Co do pewności wysyłania wszystkich wziętych ze strony kombinacji - oczywiście, że nie mam pewności. I tu tkwi główny szkopuł.
J-23
Robal_36 co ty sie ze mna dzisiaj nie przywitales
W gruncie rzeczy jest tyle programów do totka i można sobie samemu wylosować liczby
Nino te wszystkie programy to jest jeden wielki kit no chyba zeby mialy zdolnosci intuicyjne , wróżbiarskie itp to by efekt pewnie byl jakis
Nino
Z tym, że te kombinacje się powtarzają. Poza tym nie widzisz tak naprawdę ile tych kombinacji w danym losowaniu zostało wysłanych. Możesz sobie statystycznie wyliczyć, ale na ile to będzie prawdą...
Z tym, że te kombinacje się powtarzają. Poza tym nie widzisz tak naprawdę ile tych kombinacji w danym losowaniu zostało wysłanych. Możesz sobie statystycznie wyliczyć, ale na ile to będzie prawdą...
program moze byc i dobry tylko trafnosc marna
wylosuj
ale na tej stronie jest się anonimowy i skąd wiesz kto podał np. 6/6 i komu możesz gratulować
tu jak trafnie wytypuję 4/5 i nie zagram tego zakładu to choć mi łapkami ktoś pomacha i mam satysfakcję
ale na tej stronie jest się anonimowy i skąd wiesz kto podał np. 6/6 i komu możesz gratulować
tu jak trafnie wytypuję 4/5 i nie zagram tego zakładu to choć mi łapkami ktoś pomacha i mam satysfakcję
Nino
a jaka gwarancja że któryś z wygenerowanych zakładow w Twoim generatorku już nie ma swojego odpowiednika z lottomatu na ch/t
a jaka gwarancja że któryś z wygenerowanych zakładow w Twoim generatorku już nie ma swojego odpowiednika z lottomatu na ch/t
Wolałbym nie znać żadnych danych tego, który wygra. On zresztą też pewnie by tego chciał
tak jest
krasnalKA - gratulują z ogromną radością
zwłaszcza po losowaniu, po tym, kiedy widać ilości i trafienia
życie
krasnalKA - gratulują z ogromną radością
zwłaszcza po losowaniu, po tym, kiedy widać ilości i trafienia
życie
Monet
Nie ma gwarancji. Właściwie strona działa by na zasadzie "im więcej ludzi z niej skorzysta tym lepiej dla nich". Zmniejszyłbym jednak prawdopodobieństwo, że ktoś wyśle taką samą kombinację. A chyba lepiej jak dwie osoby wyślą inne, bo zwiększa się szansa, że ktoś zgarnie szóstkę.
Nie ma gwarancji. Właściwie strona działa by na zasadzie "im więcej ludzi z niej skorzysta tym lepiej dla nich". Zmniejszyłbym jednak prawdopodobieństwo, że ktoś wyśle taką samą kombinację. A chyba lepiej jak dwie osoby wyślą inne, bo zwiększa się szansa, że ktoś zgarnie szóstkę.
Czy można statystycznie wytypować 6 trafień tak,tylko proszę to przesiać
im więcej ludzi z niej skorzysta tym lepiej dla nich
a nie dla 'strony' ?
a nie dla 'strony' ?
Poza tym gdyby TS rzeczywiście coś mieszał w losowaniach (a tego nie wiadomo) to zmniejszyło by się ich pole do popisu
Wylosuj>> czyli zabawa dla zabawy.I chyba dla Ciebie jakieś profity na okoliczność- klik.
może lepiej do wróżbity Macieja zadzwonić i o numery zapytać
Czy można wytypować 6 liczb z systemu tak,proszę tylko przesiać z tego systemu
Na okoliczność utrzymania serwera na pewno. Przydałoby się. Aż tak wspaniałomyślny nie byłbym gdybym miał co mieśiąc kilka stówek rzucać. Zbankrutowałbym
Spoko. Nie jestem tu od tego. Tylko podsunąłem pomysł na dyskusję
Zaraz będę ćwiczyć czytanie ze zrozumieniem. A według was jaka jest najlepsza metoda abym bardzo dobrze rozwiązywał zadania ze czytania ze zrozumieniem tych literackich które są napisane dość trudnym językiem nawet sama pani dyrektor przedszkola wujka przyznała mi rację o tym. A ma mnie zacząć przygotowywać od czwartku z języka polskiego. Powiedziała że już ileś osób miała do nauczenia i te osoby zdawały według was co powinienem przygotować żeby nie wyjść na kompletnego durnia ?
Robal_36 > mial bys jakiegoś stresa itp jak by ci było pisane iść do oddziału TS po np 5 mln ?
Krzysztof c
czy ja czytam ze zrozumieniem
pani dyrektor przedszkola wujka .To Twój wujek ma własne przedszkole ,czy tam uczęszcza ,czy jest pracownikiem
czy ja czytam ze zrozumieniem
pani dyrektor przedszkola wujka .To Twój wujek ma własne przedszkole ,czy tam uczęszcza ,czy jest pracownikiem
Jest właścicielem i u niego pracuję.
oczywista, że bym miał
przy mniejszej sumie mało się nie posrałem - ekskiuzmi
przy mniejszej sumie mało się nie posrałem - ekskiuzmi
ja też chyba bym miała jakieś lęki ,ale chętnie bym poszła po taką kaskę
jocia