Wpisy 2 171 101 – 2 171 200
29 października 2014 01:14 → 29 października 2014 09:00, 100 wpisów
Yota ///widzisz wcześnie wpisu wierzysz i pojedziesz do pracy w PoznaIu 1,5 tysiaki 10 godz i jeden dzien...to jest śmiech na sali duzo kasa
I będe jadła pyry, zagryzała skibką z leberką, glapy będą fruwały
Yota ...teraz twój chłopaki niebezpieczny podaj jedna 1/1 albo 2/2 nie mistrzu
ja nic nie lubię MM I do not have anything happiness ...teraz zmieniłem obej rzec Keno
a ja sobie 3,6,9 itd-.Tyle i tylko tyle.-Odkrywam ,,na nowo ,,Grechutę i jak zawsze duży zachwyt(,,Muza pomyślności,,-na czasie)
Krzysio.To wszystko już było.Przynajmniej anagram,palindrom,homonim,kalambur a może rebusik.Kaleczysz jak sam bies-tylko po co?????I nick niewiele się zmienił.Trochę więcej starań.Łatwizna .
Dobranoc.Piękna noc,pełna gwiazd.Jutro znowu pewnie piękna,złota jesień.-Krasnalce duży i życzenia dużej kasy.Zbyt wcześnie wstaje więc musi wygrać.
zostawisz je takimi jakie są?
bo ja odrzuciłbym te co weszły i nowy szyk polepił
Ale może nie warto..?
bo ja odrzuciłbym te co weszły i nowy szyk polepił
Ale może nie warto..?
musze ciasto upiec i obiadek nastawić bo przyjedzie rodzinka na groby z wielkopolski .Baxter a jak nie damy ?
to symbolicznie tak,ja nie tyran
nie wolno przed czasem (!) ..do celu mały krok !
dusia, zmykam w swoje robótki ..czas bezlitosny zmyka
nie wolno przed czasem (!) ..do celu mały krok !
dusia, zmykam w swoje robótki ..czas bezlitosny zmyka
Dzień dobry.Miłego dnia.
http://zdjecia.nurka.pl/images/img266.imageshack.us-img266-994-kawusismacznej11.gif
http://zdjecia.nurka.pl/images/img266.imageshack.us-img266-994-kawusismacznej11.gif
Dusia.Witaj
ciasto w piekarniku,obiadek nastawiony to terazi trza jakieś cyferki obmyśleć na szybko
Dusia.
Byłam,chodzę o 7:00 i po drodze do garażu.
Teraz
Byłam,chodzę o 7:00 i po drodze do garażu.
Teraz
Trisio.Witaj
Dusia.
Garaż bliziutko.
Garaż bliziutko.
Obowiązki wzywają.
Zostawiam
Zostawiam
Lila powsinogo już wróciłas???
witajcie
witajcie
71 śledzi siedzi...
hej dusia jak wygrane? masz pewniaczka?
Lila a choć siedzisz w ciepłych klimatach???