Wpisy 217 015 – 217 114
30 stycznia 2011 19:36 → 30 stycznia 2011 22:06, 100 wpisów
68,27,14,29,33,79,75,1,5,38
8,33,43,69,34,25,75,67,52,47
50,75,44,28,11,24,34,58,78,5
8,33,43,69,34,25,75,67,52,47
50,75,44,28,11,24,34,58,78,5
Użytkownik sam9 dodał nowy komentarz w temacie Euro Jackpot w Polsce?
Użytkownik sloneczko2460 dodał nowy komentarz w temacie Padła "szóstka" - 23 378 863 złotych
Witam jestem tu nowy i dopiero zaczynam raczkować w sferach totalizatora, troszkę szukałem już na forum ale jeszcze mało kminie te systemy i moje pytanie jest chce grać na małe wygrane czy da się jakoś grać żeby za dużo nie wtopić a te 50 zł mieć na czysto w tygodniu ????
blahash44 spróbuj podpatrywać najlepszych typerów i typować nie więcej niż trójkę naraz
powodzenia
powodzeniablahash44 >>> gdyby istniał gwarantowany sposób na wygranie choćby 1zł ponad koszt gry - to nie byłoby na rynku firm przyjmujących zakłady, ponieważ ich celem jest osiąganie zysku a nie działalność charytatywna i rozdawanie pieniędzy: choćby w kwocie 1zł tygodniowo...
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
hosia >> i znowu tworzymy duet na skutek tego niezwykle silnego ponadzmysłowego przyciągania się...

norton13. Podzielam Twoje zdanie. Ja ze swej strony mogę dodać, że wysłałem ponad 2 miesiące temu do Prezesa Dudzińskiego własną koncepcję ożywienia Lotto drogą superkumulacji. No, ale nie doczekałem się żadnej odpowiedzi. Zarząd popełnił kilka kardynalnych błędów marketingowych.
1. Zmiana nazwy na Lotto była totalną głupotą. To tak, jakby Coca Cola zmieniła swoją nazwę np. na US Cola. Czy ktoś by kupił nowy produkt? Watpię.
2. Zmiana ceny o 50% świadczy o pazerności i braku rozeznania rynku
3. Zmiana struktury wygranych. Po jakie licho podniesiono pozion wygranej I stopnia do 44% puli, kosztem niższych wygranych.
Sadzę, że grupka dyletantów dorwała się do żłoba i zepsuła świetnie sprzedający się produkt jakim był Duży Lotek.
Wątpię również, czy te zmiany były poprzedzone badaniami rynku i opinii grających.
Euro Jackpot doprowadzi do ruiny TS bowiem wątpię, czy naszych graczy stać będzie na wydatek rzędu 1 EURO za 1 zakład tj. ok. 4 zł, chyba, że cena wyniesie 0,5 EURO.
No, ale wtedy Lotto padnie. Może o to chodzi.
1. Zmiana nazwy na Lotto była totalną głupotą. To tak, jakby Coca Cola zmieniła swoją nazwę np. na US Cola. Czy ktoś by kupił nowy produkt? Watpię.
2. Zmiana ceny o 50% świadczy o pazerności i braku rozeznania rynku
3. Zmiana struktury wygranych. Po jakie licho podniesiono pozion wygranej I stopnia do 44% puli, kosztem niższych wygranych.
Sadzę, że grupka dyletantów dorwała się do żłoba i zepsuła świetnie sprzedający się produkt jakim był Duży Lotek.
Wątpię również, czy te zmiany były poprzedzone badaniami rynku i opinii grających.
Euro Jackpot doprowadzi do ruiny TS bowiem wątpię, czy naszych graczy stać będzie na wydatek rzędu 1 EURO za 1 zakład tj. ok. 4 zł, chyba, że cena wyniesie 0,5 EURO.
No, ale wtedy Lotto padnie. Może o to chodzi.
mala557 

czarodziejka83
oj jak ja dawno Cię tu nie widziałam, jak wygrane u Ciebie?
oj jak ja dawno Cię tu nie widziałam, jak wygrane u Ciebie?
witam . co myślicie o takim składzie?
10,33,71
11,19,35
dziś powinno coś wejść
10,33,71
11,19,35
dziś powinno coś wejść
mala557
.cieszę się ze Cię widzę..same drobne u mnie-
czekam na wielka wygraną a u Ciebie jak tam wygrane?

.cieszę się ze Cię widzę..same drobne u mnie-
czekam na wielka wygraną a u Ciebie jak tam wygrane?

robertokurow bardzo ładne liczby masz

czarodziejka83 ostatnio miałam same przegrane, ale od wczoraj zaczeło coś się dziać 5/10 MM
może zaczyna się dobra passa
może zaczyna się dobra passa
mam nadzieję że ładne bo puściłem te dwie 3 stawką *5
mmm mala557 to tak zawsze jest...ja tez mam podobnie więc od teraz wygrywamy codziennie-zgoda?

czarodziejka83 ok wygrywamy codziennie
zaczynamy już dziś o 22:15
zaczynamy już dziś o 22:15
dokładnie tak mala557 od dzisiaj o 22:15 już zaczynamy wygrywać 

witam... po dłuższej przerwie (ok. 3 tygodni) w losowaniu o 14.00 w sobotnie popołudnie 7/9 u mnie na kuponie....Niby żadna rewelacja...Pozdr. dla edi8
mala557 >>>

Witaj Chippi
Mala557 na wieczor wysłałam 9/9 a Ty?
witaj chippi
jak się się ma mały chippinek? pamiętaj ,że propozycja sklonowania nadal aktualna 

jak się się ma mały chippinek? pamiętaj ,że propozycja sklonowania nadal aktualna 

No hej Chippi-gratuluje sobotniej7/9...zaszalałeś

co tam Chippi u Ciebie dawno nie klikaliśmy

spoko mala557 czyli gramy o wyższą wygraną i o to chodzi

kto wie ile jest za parke 2/2 w keno?
witaj milan

placa tyle co kot na plakal
no trzyma się i rośnie
trochę psoci.... czarodziejka-znów przedobrzyłem.... gdybym nie zamieniał "stałych liczb" byłbym dzisiaj bogatszy o 70.000 minus należny podatek 10% .. a tak to pozostało na pocieszenie marne 300zł.... na grę przynajmniej będzie..... zobacz jak mój drugi zestaw liczb lubi szaleć!
trochę psoci.... czarodziejka-znów przedobrzyłem.... gdybym nie zamieniał "stałych liczb" byłbym dzisiaj bogatszy o 70.000 minus należny podatek 10% .. a tak to pozostało na pocieszenie marne 300zł.... na grę przynajmniej będzie..... zobacz jak mój drugi zestaw liczb lubi szaleć!czarodziejka83 oczywiście, że tylko wyższa wygrana Nas interesuje, jak to Kobiety mamy swoje wymagania

mala557 no ba mamy wymagania od A do Z
a apetyt rośnie w miare jedzenia
....
a apetyt rośnie w miare jedzenia
....
Chippi szaleje szaleje -tylko ja nie mogę trafić coś ...no ale po 7 latach chudych przychodzą tłuste

mala557

czarodziejka83 masz rację, teraz czas na te lata tłuste bo chude już były

mala557 dokładnie tak

mala557>>> nic nie podsylam bo nie gralem escze w tym roku ale czuwaj na gg przed 14 napewno podam jakies liczby
czarodziejka-trzymaj się mojego drugiego zestawu....ja nim gram od połowy października.... chcesz wiedzieć efekt ???
01-31.10.2010r po bilansie ( koszty-wygrana)saldo dodatnie w wysokości 72,50zł, 01-30.11.2010r saldo dodatnie w wysokości 9,20zł 01-31.12.2010r saldo dodatnie w wysokości 190.70zł
01-29.01.2011 (uwzględniając wczorajsze 7/9 a zostaje dzisiejsze i jutrzejsze losowana i zakładając,że nic nie trafię) bilans dodatni w wysokości 161zł z groszami.... Jak sama widzisz niby żadna rewelacja ale saldo dodatnie...
01-31.10.2010r po bilansie ( koszty-wygrana)saldo dodatnie w wysokości 72,50zł, 01-30.11.2010r saldo dodatnie w wysokości 9,20zł 01-31.12.2010r saldo dodatnie w wysokości 190.70zł
01-29.01.2011 (uwzględniając wczorajsze 7/9 a zostaje dzisiejsze i jutrzejsze losowana i zakładając,że nic nie trafię) bilans dodatni w wysokości 161zł z groszami.... Jak sama widzisz niby żadna rewelacja ale saldo dodatnie...
albinlotto bez Ciebie przegrywam, więc czujnie będę czekać na liczby
może jutro...
może jutro...
mala557>> granie codzienie nie ma sensu
Chippi to masz cela niezłego...tylko ja kurczątko trafiam w te co nie padają
...ale po latach chudych nadchodza tłuste
...Gratuluje Efektu dodatniego

...wiem ze jesteś super typer
...ale po latach chudych nadchodza tłuste
...Gratuluje Efektu dodatniego

...wiem ze jesteś super typer
czesc wszystkim 

Czarodziejka-myślę nad grą od lutego tak...
losowanie na 14.00 jeden zwykły zakład ( 2,50zł)
losowanie o 22.15 jeden zakład stawka podwojona..... ( 2x2,50zł)
Zauważyłem, że często bo praktycznie co wieczorne losowanie wpada mi jak nie 4/10 to 5/10. Teraz z racji małego "bonusu" bram na 9 skreśleń....
losowanie na 14.00 jeden zwykły zakład ( 2,50zł)
losowanie o 22.15 jeden zakład stawka podwojona..... ( 2x2,50zł)
Zauważyłem, że często bo praktycznie co wieczorne losowanie wpada mi jak nie 4/10 to 5/10. Teraz z racji małego "bonusu" bram na 9 skreśleń....
mala557 >>> trza probowac

Chippi to rewelka....odbierasz czasami swojego meila?
No nic tylko w spółkę z TObą wejść
No nic tylko w spółkę z TObą wejść

no ale nie moge w nie trafic...ja nie umiem tak dobrze jak Ty yypować

dziękuję ale choć dodatni to szczerze marny to bilans...akurat na dalszą grę...
mala557 >>> na 22 wyslalas cos ?
mój wkład zszedł z 1000zł. dziennie na 2,50zł.
więc nie będzie euro 2012 i autostrad.
więc nie będzie euro 2012 i autostrad.
chippi grund ze do przodu

Masz zadanie bardzo ułatwione....troszkę pomyśleć i spojrzeć choćby w mapę która jest na tej stronce...
niby tak ale marne to pocieszenie
a nie wiesz gdzie padła ta ostatnia wygrana w Multi? w jakim mieście zgarnęli mojego bonusa?
a nie wiesz gdzie padła ta ostatnia wygrana w Multi? w jakim mieście zgarnęli mojego bonusa?ktoś tu pisał ze w Michałowie czy jakoś tak
mala557 >>> moze juz dzisiaj bedziesz miala na kompa

nie wiem gdzie chippi..Ok chippi Dobrej nicki

*nocki*
Witaj torsan

leci ...a Ty jak po feriach?
MM 6.9.17.38.50.56.62.63.80i może jeszcze: 16.18.20.22.26.46.49.53.56.61
Powodzenia

Torsan no to rewelka

Dorotka....ale się ubawiłam..właśnie czytałam pocztę

Torsan
i jak po wczasach??torsan będe na gg po losowaniu
i jak po wczasach??torsan będe na gg po losowaniuDorotka...oby nie dodał oby nie dodał