Wpisy 2 169 637 – 2 169 736
26 października 2014 23:20 → 27 października 2014 06:36, 100 wpisów
a może w Gury bierzczady
[Dzisiaj 23:19] blank1981: wczorajsze 6 w lotto padły w: Kol.nr 40191 / Malczyce Ch O/Wrocław , Kol.nr 50085 Domaniewice O/Łódź.
wiohy !
Dobranoc i powodzenia w kolejnych losowaniach. Czy Gołota tak naprawdę powinien zostać mistrzem świata a może kiedyś oddadzą mu co jego choć raczej tak się nie stanie co ?
Gjaster co ty napisałeś ??????
nie wygłupiaj się, napisales miejscowośc w której ja gram zawsze
nie wygłupiaj się, napisales miejscowośc w której ja gram zawsze
gjaster
643
napisałeś Malczyce !
643
napisałeś Malczyce !
Jeżeli to prawda to ta Szóstka padła qjaster 2 km odemnie
!!!!!!
!!!!!!
dusia dobranoc
nie chce mi się wierzyć
napewno napiszą na drzwiach że" tu padła 6 w Lotto"
napewno napiszą na drzwiach że" tu padła 6 w Lotto"
Tak tylko u nas jeszcze nigdy 6/6 nie trafiono
zacznij grac w np kaskade i itp bo cos tam morze wyleciec jeszcze bo sie kupa ludzi rzuci tam
od jutra będą kolejki ?
jak drapałem to same puste, w to sie już nie bawie
jeden gatunek sobie opracuj i chodzisz i zbierasz
albo sztuczny tlum na jedym gatunku kupujesz tylko te w innej schodzi jedna dwi paczki a tam kilka 4,5 sa lepsze efekty czasem musisz poczekac na to az dowioza
albo sztuczny tlum na jedym gatunku kupujesz tylko te w innej schodzi jedna dwi paczki a tam kilka 4,5 sa lepsze efekty czasem musisz poczekac na to az dowioza
Qjaster dzięki za info
dobranoc
ja polopirynę i
Dobrej nocy
Dobrej nocy
No coz ,chyba na mnie czas ...Spokojnej nocy zycze i udanego nowego tygodnia ....d o b r a n o c
http://www.youtube.com/watch?v=AiC7ZX5K9L4&index=2&list=PL10D8BB24536AE162
Lionel Richie - Hello
Lionel Richie - Hello
Takie tam -nie moje przemyślenia.-,,Czym różni się to,czego nie będzie,od tego,czego nigdy nie było,,-Mc Carthy......1,2,9,13,31.To moje typy.-Temp.-nie jest żle-+4 ma Wrocek.Gwiażdziste niebo-jutro słoneczko i jeszcze...ciepełko.-Dużej ,dobrego poniedziałkui refleksji.Wszak groby bliskich budzą wspomnienia.-Dobrej Nocki Wszystkim.-A jeśli można...Enya
Witamy te przestawianie czasu to mnie wkurza i nie wiem co za cembał to wymyślił