Wpisy 2 169 099 – 2 169 198
26 października 2014 11:16 → 26 października 2014 14:28, 100 wpisów
Emerytku?
A co ja- nie tak napisałem?
Przecież wszyscy (prawie) wiedzą że jedno i drugie jest prawdą.
Dlaczego mnie moherujesz publicznie?
Czy ja napisałem że starałeś się o przydział do ZOMO ale ze względu na słaby wzrok odwalili?
Nie!Ja taki nie jestem.
A co ja- nie tak napisałem?
Przecież wszyscy (prawie) wiedzą że jedno i drugie jest prawdą.
Dlaczego mnie moherujesz publicznie?
Czy ja napisałem że starałeś się o przydział do ZOMO ale ze względu na słaby wzrok odwalili?
Nie!Ja taki nie jestem.
69daro
racja, dokładnie tak
tylko niektórzy tu chcą, żeby podać kase na tacy
podać im gotowe typy i tak dalej
racja, dokładnie tak
tylko niektórzy tu chcą, żeby podać kase na tacy
podać im gotowe typy i tak dalej
Wykształcenie: brak lub niepełne podstawowe na tego pakowacza takie kryterium jest.
Pakowanie kory sosnowej do worków.
160 brutto? to jak na dniówkę nie jest najgorzej jak na początek.
Ale teraz nie mogę bo na interwencyjnym w wujka jestem karwa.
co to jest ZOMO ?
chyba słuchasz Błaszczaka teraz na INFO
bo innego języka jak on nie znasz, mówisz jego językiem
skoro taki pisowiec jesteś to poleć do Brudzińskiego i powiedz mu żeby koszulę zmienił bo chodzi w tej niebieskiej od 7 lat
msz do niego blisko
i jego językiem też mówisz, więc może ciebie zrozumie
tak jak ci pisowcy
tylko krytyka, krytyka, krytyka
po to tylko wchosdzisz tu na czat
ale tak jak oni żadnej recepty
chyba słuchasz Błaszczaka teraz na INFO
bo innego języka jak on nie znasz, mówisz jego językiem
skoro taki pisowiec jesteś to poleć do Brudzińskiego i powiedz mu żeby koszulę zmienił bo chodzi w tej niebieskiej od 7 lat
msz do niego blisko
i jego językiem też mówisz, więc może ciebie zrozumie
tak jak ci pisowcy
tylko krytyka, krytyka, krytyka
po to tylko wchosdzisz tu na czat
ale tak jak oni żadnej recepty
>>>emeryt
Z tymi gotowymi typami to ja to widze tak:
Ja daje typy swoje a od kogos drugiego biore inne i mozna ulozyc jakis sensowny kuponik.Ale faktycznie ogolnie tendencja jest taka,ze wiekszosc chcialaby cos za darmo,nie dajac nic w zamian.A na takie cos nie moze byc przyzwolenia i trzeba tepic takie zachowania
Z tymi gotowymi typami to ja to widze tak:
Ja daje typy swoje a od kogos drugiego biore inne i mozna ulozyc jakis sensowny kuponik.Ale faktycznie ogolnie tendencja jest taka,ze wiekszosc chcialaby cos za darmo,nie dajac nic w zamian.A na takie cos nie moze byc przyzwolenia i trzeba tepic takie zachowania
2 169 102. Monet 2014-10-26 (11:17) Gród Gryfa
twoimi prymitywnymi tu wypowiedziami na pewno nuie zyskasz i wszyscy tez to wiedzą
zamiast isć nad zalew i zyskać na zdrowiu spacerujac
znowu wszedłeś tu zeby jątrzyć
i to w niedzielę jeszcze ci mało moherku
twoimi prymitywnymi tu wypowiedziami na pewno nuie zyskasz i wszyscy tez to wiedzą
zamiast isć nad zalew i zyskać na zdrowiu spacerujac
znowu wszedłeś tu zeby jątrzyć
i to w niedzielę jeszcze ci mało moherku
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?3aee6e58db722657fe2efd40e2a53cd5
A komu emerycie potrzebna twoje typy z kursem max 1,25 na kuponach -taśmach na ktorych i tak wpadasz raz po raz?
Już ci kilku napisało że zagrało na to co wkleileś i wtopili.
Ale ty oczywiście i tak wygrałeś bo w ostatniej chili zmienileś typ.
Kituj dalej . Korzystaj że są nowi i jeszcze się na twoich bajerach nie poznali.
A ze mnie taki moher ja z ciebie 30-35.
Już ci kilku napisało że zagrało na to co wkleileś i wtopili.
Ale ty oczywiście i tak wygrałeś bo w ostatniej chili zmienileś typ.
Kituj dalej . Korzystaj że są nowi i jeszcze się na twoich bajerach nie poznali.
A ze mnie taki moher ja z ciebie 30-35.
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?a249375af9f80d8573f4332e8708ca91
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?f332f37192d972a01494df2c6fb4d86a
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?47f1598b0fb792bd2f518494aefbda18
nie mów za kogoś bo to nie wypqada wkładać słowa komus w usta
ale za prymitywny jesteś żeby to wiedzieć
wchodzisz tu tylko po to aby jątrzyć
ty tylko masz rację jak błaszczak w infoo
a z siedzacych tam ośmiu, NIKT nie ma racji tylko ON
ty i ci co o nich piszesz tu gracie jeden kupon
i czekacie aż bohaterskie kursy wpadną
ALBO NIE
a ja mam KASĘ
gram za kasę
i gram na KASĘ, nie na kursy 1,68
nie interesuje mnie to
mnie interesuje kasa i jej robienie
jak dziadka zapytałem o ZOMO
powiedział, że jak pójdziesz nad zalew to usuń z beretu moherowego
napis ZBoWiD
ale za prymitywny jesteś żeby to wiedzieć
wchodzisz tu tylko po to aby jątrzyć
ty tylko masz rację jak błaszczak w infoo
a z siedzacych tam ośmiu, NIKT nie ma racji tylko ON
ty i ci co o nich piszesz tu gracie jeden kupon
i czekacie aż bohaterskie kursy wpadną
ALBO NIE
a ja mam KASĘ
gram za kasę
i gram na KASĘ, nie na kursy 1,68
nie interesuje mnie to
mnie interesuje kasa i jej robienie
jak dziadka zapytałem o ZOMO
powiedział, że jak pójdziesz nad zalew to usuń z beretu moherowego
napis ZBoWiD
>>>>>emeryt
>>>>>Monet
Nie ma co sie klocic,bo z tego ciesza sie tylko te barany na Wiejskiej,gdy uchwalaja ustawy drenujace portfele Polakow.Oni chca aby spoleczenstwo bylo sklocone[na kazdy temat],bo takim latwiej rzadzic i wciskac ciemnote.Ludzie powinni sie w koncu zjednoczyc i nie wazne kto jaka wyznaje religie,jaki ma zawod,powinni wyjsc na ulice tak samo jak gornicy,bo jesli tego nie zrobia to nigdy w tym kraju nie bedzie normalnie.Dobrowolnie rzadzacy nic nie zrobia dla dobra narodu.........
>>>>>Monet
Nie ma co sie klocic,bo z tego ciesza sie tylko te barany na Wiejskiej,gdy uchwalaja ustawy drenujace portfele Polakow.Oni chca aby spoleczenstwo bylo sklocone[na kazdy temat],bo takim latwiej rzadzic i wciskac ciemnote.Ludzie powinni sie w koncu zjednoczyc i nie wazne kto jaka wyznaje religie,jaki ma zawod,powinni wyjsc na ulice tak samo jak gornicy,bo jesli tego nie zrobia to nigdy w tym kraju nie bedzie normalnie.Dobrowolnie rzadzacy nic nie zrobia dla dobra narodu.........
http://oferty.praca.gov.pl/portal/index.cbop#/szczegolyOferty?6e53f769b5a37e8c93b84e88db0f5415 pośredni pracy tylko nie dla mnie za dobrą kasę 2100 PLN brutto tylko że wykształcenie wyższe w tym licencjat i pedagogiczne lub administracyjne a ja po Policealnym Studium Zawodowym o Techniku Administracji tylko nie zdałem egzaminu pisemnego 34% i praktycznego 54. Ale za to poprawiłem praktyczny za 3 Technika Agrobiznesu. A i za rok 4 podejście do języka polskiego i matematyki robię.
69daro>> czytaj obserwuj . Niebawem sam dojdziesz do właściwych wniosków.
>>>>Monet
Nikt nie jest doskonaly,sam po sobie widze,ze jeszcze wiele musze sie nauczyc,ale idzie ku dobremu
Nikt nie jest doskonaly,sam po sobie widze,ze jeszcze wiele musze sie nauczyc,ale idzie ku dobremu
>>>>>krzysztof c
Jesli znasz jakis jezyk obcy to nie zdawaj tutaj[w Polsce]juz zadnych dodatkowych egzaminow,tylko bierz walizki i wyjezdzaj z tego porypanego kraju.Tutaj tylko bieda i 2 metry mulu.Normalne zycie TYLKO poza granicami RP.
Jesli znasz jakis jezyk obcy to nie zdawaj tutaj[w Polsce]juz zadnych dodatkowych egzaminow,tylko bierz walizki i wyjezdzaj z tego porypanego kraju.Tutaj tylko bieda i 2 metry mulu.Normalne zycie TYLKO poza granicami RP.
69daro>>>
>>>>Monet
Nikt nie jest doskonaly...
No wiesz.. niektórzy się o doskonałość wręcz ocierają( może i nie skromny jestem?)
A tak bardziej serio...Uczy się człowiek (przynajmniej powinien) całe swoje życie.
Moje bukmacherskie doświadczenie -całkiem spore zaczyna mi podpowiadać że i nauki niewiele pomogą bo coraz mocniej widać ingerencję już nie tylko z same wyniki 1X2 ale także i ilości strzelanych bramek i ich układ w prognozach HT do FT i odwrotnie.I to widać w coraz większej ilości lig i poziomów rozgrywek.
Niestety.
>>>>Monet
Nikt nie jest doskonaly...
No wiesz.. niektórzy się o doskonałość wręcz ocierają( może i nie skromny jestem?)
A tak bardziej serio...Uczy się człowiek (przynajmniej powinien) całe swoje życie.
Moje bukmacherskie doświadczenie -całkiem spore zaczyna mi podpowiadać że i nauki niewiele pomogą bo coraz mocniej widać ingerencję już nie tylko z same wyniki 1X2 ale także i ilości strzelanych bramek i ich układ w prognozach HT do FT i odwrotnie.I to widać w coraz większej ilości lig i poziomów rozgrywek.
Niestety.
>>>>Monet
Ja ostatnio gram TYLKO zaklady blokowe,w razie bledow na kuponie i tak jest mozliwa jakas wygrana.Wysylac zwykly kupon AKO i jeszcze trafic calosc to jest wyczyn
Ja ostatnio gram TYLKO zaklady blokowe,w razie bledow na kuponie i tak jest mozliwa jakas wygrana.Wysylac zwykly kupon AKO i jeszcze trafic calosc to jest wyczyn
>>>torsan
2 zaklady puszczone[wlasne liczby]fajnie byloby trafic chociaz uklad:4/0.Platne 200 PLN
2 zaklady puszczone[wlasne liczby]fajnie byloby trafic chociaz uklad:4/0.Platne 200 PLN
Umowa do 30.06.2015.
Ale mam robić nawet po 4 godziny bo aż tyle pracy nie ma a najwżnijesze staż pracy leci do kuroniówki potem gdziue trzeba 12 miesięcy mieć bynajmniej a staż unijny nie liczy się do tego jednak. A resztę czasu mam skupić się na nauce i przygotowaniu do 4 podejścia maturalnego aby w końcu zdać te pieruńską maturę.
Przekroczyłem 10 000 wpisów.
a powyżej 200k, to trzeba założyć dodatkowe konto, bo ma się wtedy extra bonus
cze lila
Juz przywykłem do moherka..
Od sarrgo wylnałego capa -to już jak komplement i pieszczoszka.
Juz przywykłem do moherka..
Od sarrgo wylnałego capa -to już jak komplement i pieszczoszka.
Czy ziemia jest okrągła ????????
Bo odlodając ten film poniżej to sam już nie wiem !
https://www.youtube.com/watch?v=ekZIfZyvoBc
Bo odlodając ten film poniżej to sam już nie wiem !
https://www.youtube.com/watch?v=ekZIfZyvoBc
hey 05,08,14,17,18,20,21,52,72,77 za pare minut się okaze co z tego bedzie
8 min do losowania a tu pusto ,krzysiek c troche ruchu zrobil przynajmniej
CODZIENNA OBSŁUGA SAMOCHODU OSOBOWEGO
https://www.youtube.com/watch?v=MF3Cas3SnSE
https://www.youtube.com/watch?v=MF3Cas3SnSE
Dopisano wyniki multi multi
04,07,11,13,18,27,28,31,45,49,54,55,56,58,68,69,73,76,78,80
Plusem jest liczba: 27
04,07,11,13,18,27,28,31,45,49,54,55,56,58,68,69,73,76,78,80
Plusem jest liczba: 27
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 4546 zestawów od 586 typujących.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 4 398 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 9 254 zł
TOP 5 typujących:
- laurcia - koszt gry: 30,00 zł, wygrana: 1 804 zł = 60,13 x koszt gry
- sezam1 - koszt gry: 12,50 zł, wygrana: 140 zł = 11,20 x koszt gry
- antenkowicz - koszt gry: 12,50 zł, wygrana: 140 zł = 11,20 x koszt gry
- msbeskid - koszt gry: 2,50 zł, wygrana: 12 zł = 4,80 x koszt gry
- rafaltowy - koszt gry: 2,50 zł, wygrana: 12 zł = 4,80 x koszt gry
kto postawił na zestawy laurcii to wygrał
Tylko kto wiedział, że dziś jest jej dzień
Tylko kto wiedział, że dziś jest jej dzień
3/4, odkąd zaczełam wysyłać czwórkami to chociaz coś się trafia
Cześć wszystkim
2 168 854. jocia 2014-10-26 (01:53) Hańba temu,kto myśli o tym źle
mocno mi wychodzi 76,32....21.cos z tych, ale jeszcze nie sa do końca przemyslane
76 trafione
32- nie było końcówek 2
21
2 168 854. jocia 2014-10-26 (01:53) Hańba temu,kto myśli o tym źle
mocno mi wychodzi 76,32....21.cos z tych, ale jeszcze nie sa do końca przemyslane
76 trafione
32- nie było końcówek 2
21
jocia
Dopisano wygrane multi multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 190 000 zł
Pasko tak sztuką jest wyczuć tą chwile i wysłac najlepiej obstawic grubo w tedy ale to ryzyko bo nigdy nie wiadomo do konca jakie te liczby beda
7,11,27,49,54 ................... 5/5 PLUS ... 1 800 zł
laurcia
laurcia