Wpisy 2 168 434 – 2 168 533
25 października 2014 16:46 → 25 października 2014 19:19, 100 wpisów
tirarira
Jak ty mówisz o córce (że drze morde) tak nie wypada.
Jak ty mówisz o córce (że drze morde) tak nie wypada.
http://plejada.onet.pl/newsy/kuba-wojewodzki-to-byl-zlot-medialnych-cmentarnych-hien/fl1034
agatka- ale te 8/10 trafiłem za 11 razem- wysłałem wtedy jedną kombinację na 14 losowań- czyli tydzień
nie ma "paska postępu"- coś tam mieli, ale nie wiem, czy się ładuje, czy nie...
aha- maksymalny rozmiar obrazka- 2MB... Nie wiedziałem
aha- maksymalny rozmiar obrazka- 2MB... Nie wiedziałem
Użytkownik unhappy dodał nowy komentarz w temacie:
Nowa gra liczbowa - Ekstra Pensja - już od 19 października !
dzien dobry
dodalem komentarz w artykule o ekstra pensji... zapraszam do dyskusji
dodalem komentarz w artykule o ekstra pensji... zapraszam do dyskusji
ostatnio wyslalem lotto we francji... szanse podobne jak u nas, a byla kumulacja 15 mln euro...
unhappy
czyli jak by sprzedaz spadla np do 300 000 kuponow
to by bylo po 2,50 zł ?
czyli jak by sprzedaz spadla np do 300 000 kuponow
to by bylo po 2,50 zł ?
qwett, nie wiem, jaka by byla cena... ale ewidentnie ts dopuszcza - po raz pierwszy chyba - obnizenie ceny za jeden zaklad przy zakupie wiekszej ich liczby... czyli np. kupujesz 10 i placisz 40 zl zamiast 50 zl... domyslam sie, ze takiej promocji nie wprowadza, dopoki sprzedaz bedzie szla po ich mysli - taka jest logika promocji
Pan były minister Sławek ma wiele dobrych zegarków, więc przypomina o zmianę czasu na zimowy
----------------------
jak dobrze, śpimy 1 godz dłużej
no i to wszystko co mógł sam zrobić.....
Nie zapomnijcie przestawić zegarków.....
----------------------
jak dobrze, śpimy 1 godz dłużej
no i to wszystko co mógł sam zrobić.....
Nie zapomnijcie przestawić zegarków.....
Użytkownik Pasko dodał nowy komentarz w temacie:
wydaje mi sie, ze w dyskusjach - ktore tylko pobieznie przejrzalem - zbyt wiele uwagi poswiecacie dziedziczeniu, a w ogole nie przejmujecie sie kwestia wspolnosci majatkowej... a przeciez to ona ma wieksze znaczenie
gdy wygrana byla wyplacana od razu, mozna bylo machnac reka na te miliony, bo i tak po podziale na 2 z reguly dla kazdego zostawala suma wyrazona w milionach
ale tutaj? rozwazmy hipotetycznie sytuacje, ze wygrywacie, a za 5 lat zona mowi wam: it is time to say goodbye... i co wtedy? zostajecie bez pracy, z wyrwa w zyciorysie, bez odprowadzanych skladek na emeryture i z czescia wygranej
gdy wygrana byla wyplacana od razu, mozna bylo machnac reka na te miliony, bo i tak po podziale na 2 z reguly dla kazdego zostawala suma wyrazona w milionach
ale tutaj? rozwazmy hipotetycznie sytuacje, ze wygrywacie, a za 5 lat zona mowi wam: it is time to say goodbye... i co wtedy? zostajecie bez pracy, z wyrwa w zyciorysie, bez odprowadzanych skladek na emeryture i z czescia wygranej
unhappy: oddałem w temacie pomysł na obejście Twojego dylematu małżeńskiego
trisetum, myk polega na tym, ze nie trzeba sie przyznawac... fakt pozostaje faktem bez wzgledu na to, czy to ujawnisz, czy nie... a zona i tak sie predzej czy pozniej dowie
zasadniczo wygrana zmienia styl zycia... trudno to ukryc...
zasadniczo wygrana zmienia styl zycia... trudno to ukryc...
na to akurat jest tylko jeden sposob: natychmiast podpisac umowe znoszaca wspolnosc majatkowa... inaczej bedziesz musial sie podzielic z piekniejsza polowa
Paszoł won,wynajem detektywa on ci skrobie fałszywe fotki zdrady i masz już załatwione
ale podzial majatku wspolnego, w sklad ktorego wchodzi m.in. wygrana w grach losowych, to rzecz zupelnie rozna od orzeczenia o winie w przypadku rozwodu...
to drugie najwyzej przyda ci sie do zadania zadoscuczynienia i alimentow od zony, ale nie do podzialu majatku
to drugie najwyzej przyda ci sie do zadania zadoscuczynienia i alimentow od zony, ale nie do podzialu majatku
trisio.Ty to piszesz,albo Twój chomik ?
Użytkownik multilotek dodał nowy komentarz w temacie:
podzial majatku w ogole nie musi byc przedmiotem sprawy rozwodowej, jesli sobie go wczesniej sami podzielicie... wniosek o rozwod jest wtedy znacznie tanszy
emerytka muszę się przebrać po kościele w nowe klajdy,nie kościelne
greg
greg
Jackwar
Greg.Bywało lepiej.
19 w mm 8/10 Ania dam skan jak wrócę do domu robiłem wysoką rozdzielczością i nie sety nie mogę go telefonem zmienić
ja z extra pensji jestem zadowolony gram za 20 zł a jak by wprowadzili upust powyżej 50 zł to bym grał za więcej w niedzielę wygrałem 90 zł a w środę 10 zł zobaczymy jutro
Greg.Nie ma sprawy.
Trisio.
Jasne,nie możesz niedzielnego ancugu obiblać.
Jasne,nie możesz niedzielnego ancugu obiblać.
trisetum, nie mam wprawy... nigdy nie mialem zony ale niektore kwestie prawne sa mi bliskie
unhappy: wzór mi dał do myślenia... chyba Totalizator się machnął gdzieś w obliczeniach albo ja... któreś wygrane są za niskie, bo wychodzi z tego wzoru że 65,99% wpływów przeznaczają na wygrane W Lotto Plus chyba wzór się idealnie zgadza, a tutaj
pasko, nie sprawdzalem go... ale na pierwszy rzut oka wychodzi, ze tyle przeznaczaja... fakt, ze troche duzo, jak ich znam
nie bede w to gral, wiec nie bardzo chce mi sie te zagadke rozgryzac... w kazdym razie limit wydaje sie niemozliwy do osiagniecia...
z drugiej strony w lotto+ przeciez zdarzylo sie (wlasnie niedlugo po wprowadzeniu gry), ze w jednym losowaniu padlo chyba 7 glownych wygranych... przy pokryciu z grubsza <10%... tutaj pokrycie jest - z grubsza - >50%, wiec kto wie... moze w ramach promocji ts zamowil jakies cuda
z drugiej strony w lotto+ przeciez zdarzylo sie (wlasnie niedlugo po wprowadzeniu gry), ze w jednym losowaniu padlo chyba 7 glownych wygranych... przy pokryciu z grubsza <10%... tutaj pokrycie jest - z grubsza - >50%, wiec kto wie... moze w ramach promocji ts zamowil jakies cuda
Użytkownik krasnalek dodał nowy komentarz w temacie:
J-23
ja myślę że to był przykład z życia o podziale gotówki w "rodzinie"
ja myślę że to był przykład z życia o podziale gotówki w "rodzinie"