Wpisy 2 168 333 – 2 168 432
25 października 2014 14:29 → 25 października 2014 16:45, 100 wpisów
Bronson
co jest ? Takiej, że tak powiem hmm solidnej - piątki - nie widziałeś ? bywają...
co jest ? Takiej, że tak powiem hmm solidnej - piątki - nie widziałeś ? bywają...
ale dla Ciebie zrobię wyjątek i serdecznie zapraszam na moją stronę
ja też bo jestem 100 % meżczyzną i wcale się tego nie wstydzę
nie jak Gołota tchórz
nie jak Gołota tchórz
zgrywus też miałem piątki jedna nie puszczona 1800 pln przeszło koło nosa i co miałem zrobić powiesić się wszyscy widzieli i gratulowali a ja jak ta d**a nic nie mogłem zrobić
Zgrywus.
I chyba jeszcze 4/5.
I chyba jeszcze 4/5.
teraz zwróciłeś mi uwagę, że mogłem wysłać z plusem bo trafiłem 12
QweTT
... bo - teraz ludziska - nawet i "małe" wygrane w-net wstawiają...
...trójki pokazują, czwórki - to piątką się nie pochwalą ?
A jeszcze, jak faktycznie jest ?
wesołego
...trójki pokazują, czwórki - to piątką się nie pochwalą ?
A jeszcze, jak faktycznie jest ?
wesołego
Bronson, po co Tobie dowody wygranej, jak nie wiesz, gdzie szukać. Tylko po to by sie spierac i nie dawać wiary ?
Gratulacje zgrywus piękny kupon szkoda że wszystkie nie weszły na 5 pozdrawiam
siemasz greg
jakiś większy sukces po tamtym 8/8, czy takie tam ?
jakiś większy sukces po tamtym 8/8, czy takie tam ?
Robal_36
jocia
greg{{hej} 8/8 trafiles ?
jocia
greg{{hej} 8/8 trafiles ?
z + czy bez na jakies stawce odpowiadac mi tu śmialo
J-23
cześć milionerzy!!!!!
Robal_36 co to byla za 8/8 wyslanebylo i czy z plusem ?
ja to zmieniłem taktykę gry
kreślę oboki
MoccaCaffe
gdzie ty tu mipsizs minimerow
kreślę oboki
MoccaCaffe
gdzie ty tu mipsizs minimerow
wszyscy opływamy pieniędzmi
Widzę znowu temat zdjęć, a tak na dobrą sprawę...co to za różnica..czy ktoś wstawi?
Jeśli wygrał jego radość, wierzyć i tak nie trzeba a jak nie wygrał też tylko jego strata
Jeśli wygrał jego radość, wierzyć i tak nie trzeba a jak nie wygrał też tylko jego strata
J-23 .... ja jak idę do kolektury...babeczka tylko zaciesza i śmieje się z mojej wygranej 8/8 ,która weszła niestety z opóznienia minute po losowaniu i tak mialam raz z 8/8 i ze dwa razy 7/7
J-23
J-23 wbrew temu co się pisuje nie sądzę aby tak ciężko np totalizator miał...przy tak wysyłanych zakładach...wcale nie po jednym u niektórych grających(może nawet większości)..wygrane nie takie powinny być i nie tyle ich powinno być
wczorajszego dnia zdrapkę kupiłam pierwsza lepsza z brzegu, wydrapałam zwrot kosztu zakupu ahhahha...ale dziewczyna obok mnie dosyć młodziutka.3 kupiła i nic....i kolejne 10 zł na następne i kolejne..potem facet lotka za 100 pare zł....sama wydałam z 20pare zł...i tak co pójdę to większość...na forum się nawet czytuje jak gracze grają...
wczorajszego dnia zdrapkę kupiłam pierwsza lepsza z brzegu, wydrapałam zwrot kosztu zakupu ahhahha...ale dziewczyna obok mnie dosyć młodziutka.3 kupiła i nic....i kolejne 10 zł na następne i kolejne..potem facet lotka za 100 pare zł....sama wydałam z 20pare zł...i tak co pójdę to większość...na forum się nawet czytuje jak gracze grają...
ja na chybika hmmm nie przypominam sobie bym coś miała może z raz zwrot, a tak to raczej cienko....swoje typy prędzej coś zdobędą we wczorajszym 8/10 znowu ale także nie wysłane(bo się przeliczyłam sądząc, że akurat nie ten zestaw padnie)
torsan cześć
jaka?
ja w mini trochę zielona(a niby wysyłałam)...ale to pewnie sporo? ile płacą za 4?
żartujesz torsan! ..to MAŁO....za drugą z rzędu wygraną, a to dziady...
J-23
DLACZEGO mi J-23 Twojego nicka bez reszty tekstu wysyła to nie wiem
ale! te niewysłane najbardziej gryzą
ale! te niewysłane najbardziej gryzą
najdłużej oczekiwane w lotto były 8-16 18-24-25-37 libiłem swoje typy podpisać w lotto a teraz paczę trochę inaczej na to ale wy obserwujcie zegarki
trupa pchel cykrowych?
torsan idz i z moimi proszę
Witam wszystkich.
Jestem tu nowy, ale nie całkiem- czytam Was już chwilę.
Podoba mi się Wasza pisanina, to też sobie konto założyłem- a co?!
Pozdrawiam
PS. zgrywusie
Jestem tu nowy, ale nie całkiem- czytam Was już chwilę.
Podoba mi się Wasza pisanina, to też sobie konto założyłem- a co?!
Pozdrawiam
PS. zgrywusie
chciałem się "pochwalić" swoim największym osiągnięciem w MM, ale coś mi fota nie chce wejść. Spróbuję później.
W każdym razie to 8/10... za 2X stawkę
Ze dwa razy miałem też 7+/10 za 2X stawkę, ale... dawno
Gram od roku- wcześniej w ogóle nie...
taki
W każdym razie to 8/10... za 2X stawkę
Ze dwa razy miałem też 7+/10 za 2X stawkę, ale... dawno
Gram od roku- wcześniej w ogóle nie...
taki