Wpisy 2 166 711 – 2 166 810
22 października 2014 17:01 → 22 października 2014 19:16, 100 wpisów
Chociaż gra na gitarze to też praca
Ja w lotto nic wielkiego nie wygrałem , lepiej mi idzie u bukmacherów . Ostatnio prawie wszystkie zyski z bukmacherów przeznaczam na lotto , I nadal.....nic .
Jak stawiacie ile trafię ? A powiem wam tylko że jedną z 4 liczby wybrałem 4.
Moja najwyższa wygrana to trafienie 4/5 w Multi Multi i to dwa razy czyli aż całe 20 zł a za 5 jest 700 oj to bym się trochę pocieszył.
To powodzenia chłopaki
Czyli jaki układ mi dajecie ?
Już dziś kolejne losowanie ekstra pensji nie możecie tego przegapić szybko idźcie do punktów Lotto.
Dziękuje tczewianko i wam też życzę powodzenia w grach liczbowych.
10- zakladow ekstra pensji z maszyny na dzis
damian1983 nie szkoda ci tyle kasy ja jeden zakład mam tylko i czekam a może ten jeden okaże się szczęśliwy ?
Dobry kurs na Legie jest w bwin 2.50 może warto obstawić co nie uważacie ?
5 zł.
Konstanty no pol
http://lubimyczytac.pl/ksiazka/171041/1453-upadek-konstantynopola
http://lubimyczytac.pl/ksiazka/171041/1453-upadek-konstantynopola
a co do obstawiania to dzis moim faworytem Juwentus ( @1.95 )
i dortmund ( @ 1.80 )
i dortmund ( @ 1.80 )
Najlepszy transfer Polskiego piłkarza w 2014 roku
Tusk do Belgi
Tusk do Belgi
dzisiaj w pracy mnie przełozony instruował jak ma byc ,no tom zrobił jak kazal i do niego heppy a on nie i dosłyszał i do mnie lepi
krasnalek
Robal_36 jak tam mini wczorajsze ? codzinnie teraz grasz w mini?
Robal_36 jak tam mini wczorajsze ? codzinnie teraz grasz w mini?
ciekawe czy wygrane w extra pensji beda tak czesto jak w mini jak myslicie ?
krasnalKA
aaaaa, ale to nie do mnie pytanie
ale to ja z kolei zapytam - ex pensję koleżanka dziś nabyła ?
albin
oki, ale - skromnie coś płaciło, tak
aaaaa, ale to nie do mnie pytanie
ale to ja z kolei zapytam - ex pensję koleżanka dziś nabyła ?
albin
oki, ale - skromnie coś płaciło, tak
Robal_36 3/5 trafione?
Robal_36 no to ile zainkasowales ?
Robal_36 wiadomo
w mini latwiej troche i 6 razy w tygodniu losownnie
taki: jeśli popularność gry będzie podobna do tej z losowania nr 1, to powinno być padać około 5-6 PENSJI miesięcznie. Jeśli będzie rosnąć, to więcej, jeśli spadać, to mniej.
aha - po jednym, dwu, czy i dziesięciu losowaniach jest za wcześnie na generalizowanie, ale i tak, z pełną z pewnością, już można to napisać - za ślicznie to tam - nie będzie
taki kto i co ma ci przypomniec ?
krasnalKA
kto wie ? - ilość zawartych zakładów, to jedno, a co się wyturla, to drugie i może być tak, że nawet i nie jedna hihi
robak pamięta pierwszą dwu-losowaniową grę w totolomonopolo - szybko się wycofano, a czy ludziska, obecnie, są dużo głupsze ?
kto wie ? - ilość zawartych zakładów, to jedno, a co się wyturla, to drugie i może być tak, że nawet i nie jedna hihi
robak pamięta pierwszą dwu-losowaniową grę w totolomonopolo - szybko się wycofano, a czy ludziska, obecnie, są dużo głupsze ?
a moze wpadnie z 5
podaj namiar, to może oprócz prowizji jakąś ekstra premię dostanie
u mnie to samo w kolekturach, moze % od zawartego zakladu maja wiekszy
pasko mozesz mi napisac prawdopodobientwo trafien w exp?bo na stronie lotto nie ma tego
tak, dostają ekstra premię: 5 zł miesięcznie przez 20 lat za promowanie nowej gry
Krasnalka
albinlotto
Robal
to nie Ameryka
w wielu punktach nie ma prowizji i, ekskiuzmi, ale - wali ich to tam
ekoLOgiczNIE radzi /w trosce o lasy/ - dopóki na pukonie nie wstawią - wszystkie cztery komibinejszyn & razy stawka - nie grać
w wielu punktach nie ma prowizji i, ekskiuzmi, ale - wali ich to tam
ekoLOgiczNIE radzi /w trosce o lasy/ - dopóki na pukonie nie wstawią - wszystkie cztery komibinejszyn & razy stawka - nie grać