Wpisy 2 166 667 – 2 166 766
22 października 2014 14:03 → 22 października 2014 18:52, 100 wpisów
Dopisano wygrane multi multi - brak głównej wygranej
Bonus Multi Multi: 130 000 zł
Cześć no i kolejny dzień po pracy u wujka. Byłem też w przedszkolu podpisać listę obecności a i oczywiście odwiedziłem punkt totalizatora puściłem dwa zakłady Ekstra pensji jednego dałem panu który też u wujka robi. A wy macie zakupione zakłady tej gry lub graliście i co było coś ?
Z panią dydrektor rozmawiałem i powiedizała że może mi pomóc w przygotowaniu do przyszłorocznej matury z języka Polskiego bo matematyki raczej nie. A spytała się czy to drugi raz nie powiodło się na to odpowiedziałem że oj nie teraz 4 raz będzie zrobiła takie oczy.
Już nie chodzę do szkoły jestem Technikiem Agrobiznesu i po Policealnym Studium Zawodowym które ukończyłem w tym roku.
Jak macie zakupione na dzisiaj zakłady eksra pensji słuchajcie jak się wygra to po co pracować jak kasa co miesiąc dobra będzie. A lata pracy to o kogoś się zatrudnić i opłacać składki i się kręci dobrze mówię ?
A wy jak byście zrobili ?
Krzysztof c ale Ty kombinujeszTak to mogą mówić ludzie przed emeryturą,ktorzy już swoje przepracowali.Ty jesteś młody i musisz swoje odpracować,nie ma tak lekko
Jak miałoby się 5000 co miesiąc to coś innego by się robiło a nie na etacie hehe
Tczewianka - wystarczyło by sobie załozyć jakąś działalność gospodarczą i opłacać sobie samemu ZUS przez te 20 lat . Koło 1000 zł miesięcznie . Zostawało by Ci 4000 zł , nie musiała byś nic robić a lata pracy by Ci leciały .
No właśnie,robiło a nie siedziało na dupie
Za 20 lat ZUS będzie już tyle zabierał,że nic z tego nie zostałoby
Denis dobrze kombinujesz widzę.
Kurde, co Wy z tym nic nierobieniem
Tczewianka.
A jeszcze lepiej jak ktoś ma ziemie to wtedy może sobie KRUS opłacać 350 zł na kwartał .
Jakie nic nie robienie ? Nie pracowanie to wcale nie znaczy nic nie robienie . Wręcz przeciwnie . Masz czas ( i pnieniądze ) na robienie tego co chcesz
Emerytkospożnione ale serdeczne życzenia,zdrowka przede wszystkim
Na nic nierobienie to trzeba w dużego trafić i to wtedy jak jest konkretna kumulacja
Czuje że dziś wygram ekstra pensje , bo jako nieliczny wiem co w takim wypadku zrobić
Dziś myślę, że może też paść główna wygrana w ekstra pensji bo może być więcej zakładów niż ostatnio.
Wtedy to pojeżdzilabym po świecie
Tczewianka.Dzięki
Denis,jak napiszesz,że będziesz inwestował w gry TS to dadzą Ci wygrać
Ja zagrałem za 20 zł 4 zakłady . Te same liczby + cztery od 1 do 4 . wiec jak trafie 5 z 35 tzn że wygrałem ex pensje .
Ja pamiętam kolesia w Zakopanym który grał na Krupuwkach na gitarze i miał tabliczkę " Nie chce mi sie pracować , zbieram na piwo " . Tak mnie rozbawił że mu rzuciłem jakieś drobne
Nagroda za szczerość
A może to dla odmiany ja dzisiaj wygram w ekstra pensji co ?
Chociaż gra na gitarze to też praca
Ja w lotto nic wielkiego nie wygrałem , lepiej mi idzie u bukmacherów . Ostatnio prawie wszystkie zyski z bukmacherów przeznaczam na lotto , I nadal.....nic .
Jak stawiacie ile trafię ? A powiem wam tylko że jedną z 4 liczby wybrałem 4.
Moja najwyższa wygrana to trafienie 4/5 w Multi Multi i to dwa razy czyli aż całe 20 zł a za 5 jest 700 oj to bym się trochę pocieszył.
To powodzenia chłopaki
Czyli jaki układ mi dajecie ?
Już dziś kolejne losowanie ekstra pensji nie możecie tego przegapić szybko idźcie do punktów Lotto.
Dziękuje tczewianko i wam też życzę powodzenia w grach liczbowych.
10- zakladow ekstra pensji z maszyny na dzis
damian1983 nie szkoda ci tyle kasy ja jeden zakład mam tylko i czekam a może ten jeden okaże się szczęśliwy ?
Dobry kurs na Legie jest w bwin 2.50 może warto obstawić co nie uważacie ?
5 zł.
Konstanty no pol
http://lubimyczytac.pl/ksiazka/171041/1453-upadek-konstantynopola
http://lubimyczytac.pl/ksiazka/171041/1453-upadek-konstantynopola
a co do obstawiania to dzis moim faworytem Juwentus ( @1.95 )
i dortmund ( @ 1.80 )
i dortmund ( @ 1.80 )
Najlepszy transfer Polskiego piłkarza w 2014 roku
Tusk do Belgi
Tusk do Belgi
dzisiaj w pracy mnie przełozony instruował jak ma byc ,no tom zrobił jak kazal i do niego heppy a on nie i dosłyszał i do mnie lepi
krasnalek
Robal_36 jak tam mini wczorajsze ? codzinnie teraz grasz w mini?
Robal_36 jak tam mini wczorajsze ? codzinnie teraz grasz w mini?
ciekawe czy wygrane w extra pensji beda tak czesto jak w mini jak myslicie ?
krasnalKA
aaaaa, ale to nie do mnie pytanie
ale to ja z kolei zapytam - ex pensję koleżanka dziś nabyła ?
albin
oki, ale - skromnie coś płaciło, tak
aaaaa, ale to nie do mnie pytanie
ale to ja z kolei zapytam - ex pensję koleżanka dziś nabyła ?
albin
oki, ale - skromnie coś płaciło, tak
Robal_36 3/5 trafione?