Wpisy 2 165 546 – 2 165 645
20 października 2014 18:53 → 20 października 2014 21:10, 100 wpisów
Weszło Pasko i chat stanął
Ludzie się boją pisać, linków wklejać itp.
Ludzie się boją pisać, linków wklejać itp.
ŻEBYŚ TY WIEDZIAŁA JAK MI SIĘ CHCE
masz
https://www.youtube.com/watch?v=qN039o0XsJE
masz
https://www.youtube.com/watch?v=qN039o0XsJE
Zgryywuus, no wieeem ALE jaka to była Liczba (konkretnie), ta która nie wyszła ? ?
Zresztą niech Ci będzie, mniejszą o to, bo może to jaka(ś) tajemnica...
Zresztą niech Ci będzie, mniejszą o to, bo może to jaka(ś) tajemnica...
na koniec
Maszynka do świerkania
https://www.youtube.com/watch?v=9n7_uJRUexY
Maszynka do świerkania
https://www.youtube.com/watch?v=9n7_uJRUexY
Witam! Jest nas zarejestrowanych 14 337 uczestników stronki MP, a na chacie "tylko" 109.Gdzie jest reszta? Czyżby , a moze, jedni pewnie, reszta na
Siedzisz i liczysz ile osób pisze w ciągu doby na chacie??
Użytkownik Haneczka dodał nowy komentarz w temacie:
Nowa gra liczbowa - Ekstra Pensja - już od 19 października !
Użytkownik jackwar dodał nowy komentarz w temacie:
jareq, Pasko kiedyś wspominał na czacie, że liczba osób które śledzą czat to liczba osób która w danej chwili jest na stronie głównej, także z liczbą zarejestrowanych użytkowników nie ma to nic wspólnego
Cześć i co zagraliście w ekstra pensję bo ja niestety nie a na stronie 19.10.2014 12,21,25,32,35 03 5 zł mam. Wujek był u mnie i powiedział o kasie i że na czysto z 800 które daje urząd pracy do pracy interwencyjnej zostanie mi na czysto około 200 i musi zmienić moją posadę na np. konserwatora bo z dziecinami jednak nie będę pracować. A powinienem dostawać na czysto minimalną. Ale cóż przynajmniej te 9 miesięcy do stażu pracy będzie się liczyć i podobno na koniec ten podatek mi oddadzą to jakbym gdzieś 500 na miesiąc miał.
Moim zdaniem to że to nie jaq wygrałem w ekstra pensji , to jest spisek układu i agentów WSI
Jak Jarosław Kaczyński dojdzie do władzy to razem z ojcem Tadeo zrobią z tym porządek i każdy będzie wygrywał w ekstra pensji
O ktoś wygrał ekstra pensję no to ładnie musi się teraz czuć że nie będzie musieć tułać się gdzieś po robocie u prywaciarza.
Kaczyński premierem w 2015 roku ?
Będzie tak Denisie ?
Czyli w Jokerze jest tyle do wygrania co i główna w ekstra pensji.
Ale fajniej by było dostawać co miesiąc 5000 zł , a nie jak w Jokerze od razu
Jakże świat by inaczej dziś wyglądał jak to ja bym wczoraj wygrał tą ekstra pensje....
I wiesz że masz......co by sie nie działo za miesciac masz 5000 zł . Możesz śmiało życie planować na 20 lat
czesc zgrywcio, dzięki za numerki, co prawda nic nie wpadło ale liczą się chęci
No bo odliczą mi te wszystkie tam podatki, emerytalne i takie tam ale cóż a on ma płacić minimalną powiedzmy tyle że nie ma aż takie roboty w gospodarstwie a zresztą 9 miesięcy minie i na kuroniówkę się pójdzie i ciul tam bez roboty kasa będzie szła na konto a po za tym u nas i w ogóle ciężko z pracą chyba wiecie. A kolega co też bym tam poszedł od niedawna pracuje niedaleko nas jest zakład gdzie robią obuwie filcowe. Dostał na 4 miesiące umowę na razie za sztukę 25 groszy dostaje przy robieniu filca. A bo byłem na stażu unijnym w gimnazjum czy te pół roku liczy się do kuroniówki ?
krzysiu a czy przypadkiem nie jest tak ze on zatrudniajac Cie dostał za to fundusze z urzędu...
Krzysztof zadzwoń do pup-u i popytaj....jak dla mnie 200 zeta to za mało....
Mówi że dostanie na mnie 800 zł na miesiąc po opłaceniu różnych składek 200 gdzieś zostanie. I tyle w temacie bo wychodzi na to że powinien sam pensję dać minimalną 1200 coś.
Jak zarabiasz 200 zł/ms to podaj Polske do Trybunału w Strasburgu z powodu niewolniczej pracy
Ale mówi że dorzuci do tego.
Ale to jest praca interwencyjna.
Jak byłem w gimnazjum z woźnym a wpisane miałem pracownik obsługi biurowej gdzie w biurze dzień byłem 988,20 zł które mam na koncie pieniążki.
gaja co ci nie gra ?
Krzysztof bo on stwarzając miejsce pracy chyba ma jakies gratyfikacje z tego tytułu...i to ze tobie zostaje 200 zeta, to cos nie tak....
Ja zaraz wygram u bukmachera na czysto 66 zł i wszystko zainwestuje w eksra pensje
Wujek mnie zatrudnij do przedszkola jak asystent nauczyciela ale w rzeczywistości nie o to pewnie mu chodziło i jutro pojedzie zmienić moje stanowisko na inne. A teraz się pytał czy może nie rezygnujemy z wszystkiego powiedziałem że dalej chce robić. Bo w innej pracy to nie będzie czasu aby poduczyć się do matury.
Gaja napisz mu zawiadomienie do prokuratuery o możliwości popełnienia przestępstwa
No bo odliczą mi te wszystkie tam podatki, emerytalne i takie tam ale cóż a on ma płacić minimalną powiedzmy tyle że nie ma aż takie roboty w gospodarstwie a zresztą 9 miesięcy minie i na kuroniówkę się pójdzie i ciul tam bez roboty kasa będzie szła na konto a po za tym u nas i w ogóle ciężko z pracą chyba wiecie. A kolega co też bym tam poszedł od niedawna pracuje niedaleko nas jest zakład gdzie robią obuwie filcowe. Dostał na 4 miesiące umowę na razie za sztukę 25 groszy dostaje przy robieniu filca. A bo byłem na stażu unijnym w gimnazjum czy te pół roku liczy się do kuroniówki ?
Zgrywus został mi jeszcze jeden mecz Milano - Trento w kosza , postawiłem 1 , jest teraz 21-17
Krzysiu moze się myle ale nie daj sie wykorzystywac...przeciez Ty niezaleznie w jakim charakterze pracujesz to mu pomagasz....
Jakiego przestępstwa dla kogo ?
dobra ale mam pytanie co ma temat wynagrodzenia mówili Ci w urzędzie?
Ale on mnie z własnej dobrej zatrudnił bo tak nparawdę to nie było mu kogo brak już. Ale do kuroniówki będę mieć staż.
Nic gaja właśnie cisza.
przeciez musieli Ci przedstawić warunki pracy, poinformowac co do wynagrodzenia
Nic nie powiedzieli papier dali do podpisania jakie tam głupie pytania i tyle.
Zgrywus mały kurs , ale 4 inne już mi weszły , ten mi kończy kupon
Czyli jak powinna wyglądać praca interwecyjna co ? Płaca itp.
dla mnie to są za małe do grania, a co jeszcze masz na kuponie co siadło?
Papiery a i jakieś dwa wujek dał do podpisania powiedział że umowę podpisuję a nie czytałem tego.
Krzysztofie C - jeżeli Gaja nie pracuje w Państwoej Inspekcji Pracy to Ci raczej nie pomoże w tej kwesti
Zadzwoń sobie sam do PIP , przedstaw sytuacje i tam Ci doradzą . Albo możesz iść osobiście . W każdym wiekszym mieście jest konsultant PIP
Jaki papier byłem u lekarza nawet próbki już dostarczyłem aha za lekarza tylko dychę dodał a próbki nic.
Zrozumcie ale ten podatek potem na koniec zwrócą mi pewnie.
No to wyszstko przez te składki chorerne.
A czy unijny staż liczy się do stażu pracy np. kuruniówki ?
Krzysiu ja nie lubie jak ktos kogos wykorzystuje jeszcze pod płaszczykiem chęci pomocy....