Wpisy 2 164 129 – 2 164 228
19 października 2014 08:19 → 19 października 2014 11:27, 100 wpisów
Witam wszystkich z rana
też chyba muszę pomyśleć nad pewniakami bo moje ostatnio mnie zawodzą
dusia >> latem jest świetnie jak słońce wstaje jak ptaszki śpiewają i to krasnalka może potwierdzić
znikam bo czas mnie goni
https://www.youtube.com/watch?v=WAjIve9vCIw
https://www.youtube.com/watch?v=WAjIve9vCIw
dzień dobry.Miłego dnia.
http://zdjecia.nurka.pl/images/pictures.jakleci.pl-001-290-1290062.jpg
http://zdjecia.nurka.pl/images/pictures.jakleci.pl-001-290-1290062.jpg
Dusia Jest trochę grzybków mam na obiad i wczoraj zrobiłam dwa słoiczki . byliśmy krótko bo było zimno
Dusia
Krasnalka
Krasnalka
Proszę o rade jaki odkurzacz jest lepszy z workiem (papierowym) ,czy bez workowy
do tej pory też taki miałam ale teraz nie wiem co kupić ,a muszę dziś to zrobić bo w tygodniu to nie mam za bardzo czasu
siedzę i przeglądam opinie w sieci na temat odkurzaczy i zgłupiałam
chyba że workowy,ale byś musiała za każdym razem go dobrze wytrzepać i wypłukać ja mam zelmera
też miałam zelmera ze szmacianym workiem ale już niema takich odkurzaczy ,przynajmniej nie znalazłam w sklepie
krasnalka do sprzętu agd nie wejdziesz stare sprzęty chodziły latami,a te nowe to teraz jadą na ilość -nie jakość
może worek papierowy jest lepszy bo wszystko wyrzucasz a worki papierowe nie takie drogie
W Polsce wszystko jest drogie i postawione na glowie.IPHONE 6 w USA,cena najtanszego 650 dolarow,w Polsce taki sam model kosztuje......... 2950 zeta.Robia ludzi w h__a na wszystkim........... Nie dziwi wiec,ze 3 miliony osob wyjechalo z tego porypanego kraju,a drugie tyle planuje wyjazd.........,tutaj NIE ma przyszlosci,tylko dno i 2 metry mulu.
taaaaaa i niedlugo bedzie od wiejskiej nioslo echo glosowania jak w tym kawale 100 lat 100 lat
mykam nie myśleć o smutkach rzeczywistosci pikna pagada nie gram w pensje ale jak sie nie myle daje ise 1 liczbe daje 12 oraz 4 zdaje sie 35,26,19,12 toooo pa wam liczba w multi na dzis i nie tylko dzis 69
ludzie , można zwariować od tej Ekstra Pensji, niech już zaczną losować, bo wszędzie tego pełno , nawet spokojnie MM nie da się wysłać,oby wytrzymać do wieczora. Potem pomału wróci do normalności
podziwiam te jak na razie 88 osób , że uważają jako -Bardzo ciekawą, jak tak tego nie widzę, sorry
oni mają mózgi do interesu robienia nazywają to chyba logigs biznes
jest ciekawa , są większe szanse zwrotu stawki niż w lotto i mini
chodzi im o to by przyciągnąć młodych do gry , jeśli ktoś zagra i kasa mu się zwróci to zagra jeszcze raz . coś podobnego z losami ale nie ma szału jeśli chodzi o następne stopnie wygranej . ja zagram 4 zakłady
witamwczoraj skreśliłem 3/5 w mini prawie 5 dych ,jeszcze 1 cyfra i byłoby 1.200 eh
4 zakładziki na dziś ekstra pensja nadano
JA SIE MUSZE CIESZYĆ Z WYGRANEJ 50 ZŁ W MINI -A KTOŚ POCZESAŁ 3 MLN Z DUŻYM HAKIEM W MULTI
Wszystkie gry TS to tylko loteria,realne pieniadze mozna wygrac jedynie u bukmachera,poniewaz przeznaczajac troche czasu na ulozenie kuponu z kilkoma meczami faktycznie da sie cos trafic.W gry losowe skreslamy np. cyfry 5 34 66 a losuja 4 35 67 i pozamiatane.NIC NIE da siedzenie nawet godzinami nad kuponem LOTTO.Przyjdzie moment losowania i..........ZONK.Gdyby po KAZDYM losowaniu LOTTO przynajmniej 3 osoby zawsze trafialy "6" to mozna by sie jeszcze ludzic......TOTALIZATOR widzi,ze ludzie napalaja sie na te gry i sie cieszy jak lapia frajerow ktorzy sponsoruja budzet panstwa i prezesa spolki.
zgrywus tu już "Lenin " chwalił się jak obstawia i ile wyciąga u buków niestety nigdy nie pokazał żadnego kuponu
paftyreaktywesion
obsawiłeś każdą cyferkę dodatkową czy tylko którąś ?
obsawiłeś każdą cyferkę dodatkową czy tylko którąś ?
jackwarwszystkie dodatki
licze że jutro mi zrobią wypłat /pierwszą rate/na 20 lat
hey ponownie tak z czystej ciekawosci jesli dajmy na to 6 osob wytypuje ta 1 liczbe oraz te 5 to przez te 20 lat dostana te 5 tys czy dziela te 5 tys na te 6 osob
wygrane są gwarantowane dla każego stopnia wygranej
przed świętami będzie główna wygrana w Ekstra Pensja tak żeby 24 ludzie zamiast karpia kupowali zakłady
>>>jackwar
On NIE musi pokaywac kuponow,wystarczy tylko wejsc na strony STS i FORTUNY i tam widac jak na dloni kupony osob ktore wygraly konkretna kase....i dalej wygrywaja.Poza tym,majac np.50 zloty i wybor:zagrac za ta kwote u bukmachera czy wyslac kupony TS[obojetnie czy MULTI,LOTTO,KASKADA,itp.]jest chyba jasne,ze szansa na wygrana jesli chodzi o TOTALIZATOR jest zblizona do 0. U bukmachera takze mozemy oczywiscie stracic ta kwote.......,ale grajac np.rozpisem blokowym[jesli sa tutaj osoby obstawiajace mecze to wiedza doskonale o co chodzi],szanse na wygrana rosna blyskawicznie.A najsmieszniejsze w tym wszystkim jest to,ze NIE trzeba sie wcale znac na sporcie aby wygrywac u bukmachera.Tzn.wystarczy sie tylko ogolnie orientowac a reszte zrobi................ internet.chodzi o to,ze jest tam cala masa stron dotyczacych poszczegolnych druzyn,lig rodzajow sportow,tabele,statystyki i na podstawie tego wszystkiego nawet osoba slabo zorientowana w sporcie moze cos ugrac.Gdyby nie bylo internetu to wtedy faktycznie,trzeba by bylo miec wiedze niesamowita na temat druzyn aktualnie grajacych.Ja np.lubie obstawiac mecze koszykowki lub p.recznej,i to nie na wynik kto wygra,czy przegra,ale obstawiajac........... punkty.W tabelach jest wszystko[jak ostatnio grali,ile punktow zdobywali itd] .
On NIE musi pokaywac kuponow,wystarczy tylko wejsc na strony STS i FORTUNY i tam widac jak na dloni kupony osob ktore wygraly konkretna kase....i dalej wygrywaja.Poza tym,majac np.50 zloty i wybor:zagrac za ta kwote u bukmachera czy wyslac kupony TS[obojetnie czy MULTI,LOTTO,KASKADA,itp.]jest chyba jasne,ze szansa na wygrana jesli chodzi o TOTALIZATOR jest zblizona do 0. U bukmachera takze mozemy oczywiscie stracic ta kwote.......,ale grajac np.rozpisem blokowym[jesli sa tutaj osoby obstawiajace mecze to wiedza doskonale o co chodzi],szanse na wygrana rosna blyskawicznie.A najsmieszniejsze w tym wszystkim jest to,ze NIE trzeba sie wcale znac na sporcie aby wygrywac u bukmachera.Tzn.wystarczy sie tylko ogolnie orientowac a reszte zrobi................ internet.chodzi o to,ze jest tam cala masa stron dotyczacych poszczegolnych druzyn,lig rodzajow sportow,tabele,statystyki i na podstawie tego wszystkiego nawet osoba slabo zorientowana w sporcie moze cos ugrac.Gdyby nie bylo internetu to wtedy faktycznie,trzeba by bylo miec wiedze niesamowita na temat druzyn aktualnie grajacych.Ja np.lubie obstawiac mecze koszykowki lub p.recznej,i to nie na wynik kto wygra,czy przegra,ale obstawiajac........... punkty.W tabelach jest wszystko[jak ostatnio grali,ile punktow zdobywali itd] .