Wpisy 2 162 807 – 2 162 906
17 października 2014 09:00 → 17 października 2014 13:24, 100 wpisów
Dusia
Tresor
Tresor
Muszę zmykać
Zostawiam
Dla śpiocha
Zostawiam
Dla śpiocha
wczoraj nie grałem a na sucho to 6trafnych ale razem lotto z plusem
witam na wq.....wieniu przez tees tylko 4/7 dało i co ja za to puszcze?
trza zagrać w ten nowy wynalazek teesu -może tu co pacniem?
Gracz z miejscowości Kraków wygrał 223 084,30 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
nie wiem czy to coś daje /zeby wysyłać przed 14/moim zdaniem jak trafisz w jakieś cyfry to wygrasz
TEESIAKI MUSZĄ PRZESTAĆ KANCIĆ I TYLE
INACZEJ TO D..PA BĘDZIE Z TEGO
DLA SWOICH CIOTKÓW I POCIOTKÓW
to nieuniknione...pytanie tylko jak czesto przysłowiowy Kowalski moze wygrac Główną Wygraną...?
JA MIAŁEM 5 W LOTTO 4 LATA TEMU PRZY KUMULACJI 18 MLN NIE BYŁO 6 -TKI I WYGRAŁEM COŚ 3 TYS 200 OD TEGO CZASU TAKA POSUCHA ŻEM IM TO ODDAŁ W CIORT CHYBA Z 5 RAZY -I ŻAŁOWAĆ TYLKO ŻE NIE BYŁO 6 -TKI -TO JEST BÓL
bo to jest tak ze jak bardzo chcesz -to nici z tego,a jak na luzie to cosik ugrasz,a jak odpuścisz to akurat te twoje wlecą
pafty ja jeszcze nigdy takiej kwoty nie ugrałam i nie wiem czy kiedyś ugram i co mogę,nic ,może kiedys
u mnie natomiast była 6 ale potrzebna była 7 bo to był superlotek...wskoczyło wtedy w systemie 12 skreslen -37 milionów starych zł ,to było w lutym 1990 a czerwiec była 13 w piłkarskich MŚ 28 mln starych zł...
nie pamiętam ile to wtedy było ale wiem ,ze duzo w koncu to 24 lata temu
ja pamiętam że rodzicom wpuszczałam jakieś kupony z naklejaną banderolą to też było dawno
wiesz gdzies mam zaswiadczenie o tych wygranych...czasami wpadnie mi w rękę i sie zadumam...he he
nie wgłebiam się w nazwy bo oni co chwile je zmieniają,ale jak bym wygrała dużą sumke to bym musiała już zapamiętać
wtedy wszystkie gry szły z banderola...lottomaty to chyba dopiero od 91/92n jakis tak
Jocia..
I to drzewo rosnące w pokoju.
Doniczki nie było,tylko ziemia rozsypana.
Jeszcze mniejsza.Taka na jeden łyczek.
stół mam, dlaczego siedziałas na podłodze?
Ziemią z doniczki, to sie często kotka zajmuje..całkiem mozliwe
Ziemią z doniczki, to sie często kotka zajmuje..całkiem mozliwe
Nie wiem,widocznie nie było krzeseł.
Jeszcze tylko podam mini z chybika.
01,04,27,28,x
13,17,18,28,x
Urszula okno to 36 a kot 11 z tego co pamiętamnumerologicznie bordo-38, brązowe 35
jaki wstyd ,idziesz z duchem czasu,ja na ul,Rycerskiej widziałam jak przed sklepem /bodajże herbaciarnia/ był rozłożony dywan duże poduchy i tak pito herbatkę
Może ktoś z was się orientuje: Przykład: Sprawa o zabójstwo, zostaje rozpoczęty Kazus (propozycja rozwiązania)- czy ma on prawo zmiany wyroku sądowego i w jakimś stopniu złagodzenie kary??
Albo nie zrozumiałem albo termin "kazus" raczej użyłeś niefortunnie.
Kazus to całokształt okoliczności wraz z rozstrzygnięciem sprawy o zabójstwo, która toczyła się przed sądem i w której zapadł wyrok.
Może chodzi raczej o apelację?,rewizję wyroku?
Kazus to całokształt okoliczności wraz z rozstrzygnięciem sprawy o zabójstwo, która toczyła się przed sądem i w której zapadł wyrok.
Może chodzi raczej o apelację?,rewizję wyroku?
cześć Wam!
Właśnie chodzi mi o kazusa moze źle troche sformułowane pytanie
Bo mam "rozwiązac kazus" dotyczący sprawy o zabójstwo... i nie wiem co kryje sie pod pojęciem- rozwiązać