Wpisy 2 162 101 – 2 162 200
15 października 2014 23:23 → 16 października 2014 01:41, 100 wpisów
jackwar..ja nie zabraniam., ale to własnie z komuny. Wszystko NASZE, można kraść i wszystko sie należy.
Młody chłopak, powinien sie starać, a nie myslec o zasiłku.
Wstyd nawet pisać, honoru nie ma.Koniec kropka.
Młody chłopak, powinien sie starać, a nie myslec o zasiłku.
Wstyd nawet pisać, honoru nie ma.Koniec kropka.
Jackwar. Po pierwsze nie jestem mężczyzna.
Po drugie, po pierwsze nie stawiaj pytań z tezą
i nie epatuj zrozumieniem mojego myślenia/opinii/poglądów, zanim Ci go nie objawię (a nie zrobię tego, bo mi się nie chce), bo jesteś mówiąc krótko W BŁĘDZIE co do mojej koncepcji Świata i prognoz naw lepsze go urządzenie (cudzysłów).
Po drugie, po pierwsze nie stawiaj pytań z tezą
i nie epatuj zrozumieniem mojego myślenia/opinii/poglądów, zanim Ci go nie objawię (a nie zrobię tego, bo mi się nie chce), bo jesteś mówiąc krótko W BŁĘDZIE co do mojej koncepcji Świata i prognoz naw lepsze go urządzenie (cudzysłów).
Mam zły biomerr dzisaj, pobolewa mnie głowa.
Nawet nieskładnie piszę...
Spadam w mapki.
Nawet nieskładnie piszę...
Spadam w mapki.
EstyMy , sory że pomyliłem twoją płeć , myślałem że polityką zajmują się w większości faceci a kobiety od tego stronią
jackwar kobiet jest sporo w polityce, a jak nie to sa żonami .A żony to "szyje" w większośći
wracając do polityków , jak się kończy kadencja to ci co nie zostaną wybrani piszą o zapomogi lub renty specjalne i w większości je dostają , dostają też wszyscy odprawy nie małe . Dodatkowo ich uposażenie nie jest opodatkowane . każdy minister po przepracowaniu co najmniej 3 miesięcy ma zapewnioną emeryturę rządową to samo poseł po 2 kadencjach , gdzie tu jest sprawiedliwość ? my mamy pracować do 67 lat a najlepiej dłużej .
Nie trzeba zajmować się polityką, żeby mieć poglądy (poglądy własne i własny ogląd świata).
EstyMy , poglądy to też w pewnym stopniu związane są z polityką , takie zasiłki , podatki i inne prawa ustala rząd , mając zdanie o tych i innych regulacjach wchodzimy w reakcjie z polityką rządu
EstyMy , pewnie słyszałaś ostatnio o podaku przy kupnie smartfonów i laptopów ?
Jacy to politycy? 90 % naszych- powinna zostać na swoich stanowiszkach pracy.... albo w domach.
to nie sa politycy, to karierowicze. Mało takich widocznych przypadków było ? WSTYD tylko.
to nie sa politycy, to karierowicze. Mało takich widocznych przypadków było ? WSTYD tylko.
Wiem Jackwar
zmylilo Cię to, że wśród chichów i chichotów nie poinformowalam o kupieniu bikini (z podaniem koloru i marki) na przyszły sezon
i że w przyszłym tyg. lecę naw fashion week do Mediolanu, ale tak będę zajęta u kosm., że nie zdążę zrobić nowego światełka we włosach (taka subtelna gra naturalnymi kolorami przy koloryzacji)
To wszystko razem i każde z osobna (które nie zaistniało) zbilo Cię z pantałyku
zmylilo Cię to, że wśród chichów i chichotów nie poinformowalam o kupieniu bikini (z podaniem koloru i marki) na przyszły sezon
i że w przyszłym tyg. lecę naw fashion week do Mediolanu, ale tak będę zajęta u kosm., że nie zdążę zrobić nowego światełka we włosach (taka subtelna gra naturalnymi kolorami przy koloryzacji)
To wszystko razem i każde z osobna (które nie zaistniało) zbilo Cię z pantałyku
jocia , spokojnie uśmiechnij się przecież ich wybiera naród no może nie zupełnie bo niektórzy wchodzą z tak zwanych list partyjnych mimo że z artmetyki głosowania nie załapują się ale to my na nich głosujemy , nawet ci co nie chodzą na głosowania
A MÓWIŁAM, że koniec.
Zgodnie z trojpodzialem Władzy (mamy w PL też)
prawo stanowi PARLAMENT, nie Rząd Jackwar
Ad. 114.
Zgodnie z trojpodzialem Władzy (mamy w PL też)
prawo stanowi PARLAMENT, nie Rząd Jackwar
Ad. 114.
EstyMy , ja ostatnio mało tu zaglądan na chat , jak bym to czytał to napewno byn cię pozdrawiał tak jak inne kobiety tu
EstyMy mylisz się co do prawa rząd wydaje rozporządzenia a parlament ustawy jedno i drugie jest wiążące
Jackwar, masz racje Naród, ale naród , przez X lat nie myslał samodzielnie i dalej tak jest. Zgoda taki naród z taką świadomościa wybrał .. co wybrał i kogo wybrał
Jackwar, nie wqurzaj mnie... akurat wyobraź sobie WIEM co piszę...
rozporządzenia i zarządzenia JEDYNIE niejako uzupełniają ustawy, jeżeli Ustawa takie uzupełnienie przewiduje etc itp.
rozporządzenia i zarządzenia JEDYNIE niejako uzupełniają ustawy, jeżeli Ustawa takie uzupełnienie przewiduje etc itp.
EstyMy , zgadzam się że ustawy ograniczają pole manewru ale niektóre ustawy nawet łamią konstytucje to rząd rządzi i jeszcze żaden nasz polityk nie poniósł konsekwencji prawnych . wyjątek Tomasz Lipiec , minister sporu , ale to za łapówki
wszystkim dobrej nocy
ja też już spadam
Jeszcze Polska nie zginęła ....
ja też już spadam
Jeszcze Polska nie zginęła ....
EstyMy , przepraszam i dziękuję za pogawędkę dobrej nocy
złoty baw się dobrze tylko grzecznie
złoty baw się dobrze tylko grzecznie
Dobry wieczór
2 162 157. zloty 2014-10-16 (00:18) złoty sen
ucieka bo masz jeszcze swój czas a nie chcę CI go zabierać
ucieka bo masz jeszcze swój czas a nie chcę CI go zabierać
Jocia
uciekam bo masz jeszcze swój czas a nie chcę CI go zabierać-
poprawka
poprawka
jessus,nie chcę CI blokowac gadany z innymi użytkownikami , nie rozumiesz?
gonzaga
Oj widzę że masz podobne liczby do moich
np. 9 19
np. 9 19
ja wogóle wytypowalem na jutro aż 21 liczb
nie wiem czy zaszaleć i zrobic z tego ze 20 zakladów po 10 skreś.
czy ostrożnie
nie wiem czy zaszaleć i zrobic z tego ze 20 zakladów po 10 skreś.
czy ostrożnie
masterZ
Lepiej ostrożnie. Jesli typy dobre to będzie 2x 10/10 na 2 zakładach.
Oby
master
masz może jakieś metody na Plusa ?
masz może jakieś metody na Plusa ?
gonzaga
z tym spiochem to sam nie wiem, mam nadzieję że nie pojawił sie
po 27 los. nie obecności tylko 1 raz i powie znów dowidzenia
z tym spiochem to sam nie wiem, mam nadzieję że nie pojawił sie
po 27 los. nie obecności tylko 1 raz i powie znów dowidzenia
Jak widzisz stawiam na niego
Poza tym myślę,że będzie[2]-...na 21wszą
Poza tym myślę,że będzie[2]-...na 21wszą