Wpisy 2 161 421 – 2 161 520
15 października 2014 12:46 → 15 października 2014 17:19, 100 wpisów
triset
pamiętasz może początek obecnego Jokera ? kiedyś nazywało się to tsn - i też miało takie "dwa" stopnie
liczyło się trafienie liczb z "pierwszego losowania" i cyferki - a, b, c
- "A", to był pierwszy stopień, itd... - dlaczego, dość szybko, znikło ?
pamiętasz może początek obecnego Jokera ? kiedyś nazywało się to tsn - i też miało takie "dwa" stopnie
liczyło się trafienie liczb z "pierwszego losowania" i cyferki - a, b, c
- "A", to był pierwszy stopień, itd... - dlaczego, dość szybko, znikło ?
taaaaa, hihi
a przecież teraz jest jeszcze lepiej
- wypłata głównej wygranej w rozłożeniu na
nieoprocentowane raty
a przecież teraz jest jeszcze lepiej
- wypłata głównej wygranej w rozłożeniu na
nieoprocentowane raty
Dziś pani Jadzia 45 letnia pracownica TS ma za zadanie przelać wygrane w pensji...20 lat później 65 letnia pani robi to samo
2034r powoli koniec kasy z wygranej trzeba się dziadkowi ruszyć do roboty,no chyba że kasa na życie coś przyniesie i do śmierci starczy
tris
I uda Jej się to, jeśli będzie pamiętała -
co właściwie miała zrobić, które jest Jej biurko, komputer,
numer konta
Przez dwadzieścia lat - widziałeś ilu prezesów się t a m zmieniło ? celebrytów prowadzących ?
A każdy jeden - jedynie skromna pensyjka
no nic
powodzenia
trzymam o 14-ej zwłaszcza za wysłanych
I uda Jej się to, jeśli będzie pamiętała -
co właściwie miała zrobić, które jest Jej biurko, komputer,
numer konta
Przez dwadzieścia lat - widziałeś ilu prezesów się t a m zmieniło ? celebrytów prowadzących ?
A każdy jeden - jedynie skromna pensyjka
no nic
powodzenia
trzymam o 14-ej zwłaszcza za wysłanych
Do jutra zdążysz zarosnąć.
Trisio.
Aaaaa,to żonaci zarastają szybciej ? Ciekawe.
Aaaaa,to żonaci zarastają szybciej ? Ciekawe.
5000 pln liczone po kursie bankowym euro .
I nie będzie machlojek z inflacjami deflacjami i podobnymi pierdołami made in pl.
I nie będzie machlojek z inflacjami deflacjami i podobnymi pierdołami made in pl.
Monet.
Babeczki lubia 2-dniowy zarost u faceta,do tego dobry perfum,ciuchy i pelny portfel Ale w Polsce taka kombinacja jest bardzo rzadko spotykana...........
torsan jesteś tam -jjuż niedługo losowanka,kto losuje,ta co wczoraj wieczór to fajnie by było
MOnet
do zobaczenia
jednak, bajdełej, jedno pytanie - a wiesz, co warty będzie papierek -jeden euro za dwadzieścia lat ?
do zobaczenia
jednak, bajdełej, jedno pytanie - a wiesz, co warty będzie papierek -jeden euro za dwadzieścia lat ?
Dopisano wyniki multi multi
04,11,21,24,27,28,38,40,44,46,47,50,51,53,56,60,65,68,70,78
Plusem jest liczba: 56
04,11,21,24,27,28,38,40,44,46,47,50,51,53,56,60,65,68,70,78
Plusem jest liczba: 56
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 4526 zestawów od 572 typujących.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 3 220 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 6 278 zł
TOP 5 typujących:
- paulinkaf - koszt gry: 2,50 zł, wygrana: 54 zł = 21,60 x koszt gry
- wlodek65 - koszt gry: 25,00 zł, wygrana: 380 zł = 15,20 x koszt gry
- Pomarszczony - koszt gry: 10,00 zł, wygrana: 146 zł = 14,60 x koszt gry
- Tommy33 - koszt gry: 12,50 zł, wygrana: 124 zł = 9,92 x koszt gry
- adolf - koszt gry: 100,00 zł, wygrana: 494 zł = 4,94 x koszt gry
QURWA NA 6 LOSOWAŃ PUŚCIŁEM 5 W MULTI I 5 RAZY GÓWNO BYŁO ZOSTAJE 1 LOSOWANIE WIECZÓR -ZNAJĄC KANCIARZY TS TO BĘDZIE 1/5 W PORYWACH 2/5 QÓRWA OSZUSTY 1 KLASA
Dopisano wygrane multi multi
Bonus Multi Multi: 20 000 zł
bolek dusia mrófka kondi banapapa robal tresor dotam daro69 e46 monet triset
pintolle qulfa nie gram wieczne obooki
10 zł poszło na mini i nic nie trafiłem ts
10 zł poszło na mini i nic nie trafiłem ts
2 161 449. Robal_36 2014-10-15 (14:02)
Odp.nie wiem.
Ale wiem że za kilka lat banknoty NBP -nic nie będą warte.
A że teraz pln jest walutą słabą to przy wchodzeniu w euro walutę ( a Tusk-patriota już tego dopilnuje) przelicznik na dzień wymiany będzie taki że te 5 koła to może był połowa tego co jest obecnie.
Odp.nie wiem.
A że teraz pln jest walutą słabą to przy wchodzeniu w euro walutę ( a Tusk-patriota już tego dopilnuje) przelicznik na dzień wymiany będzie taki że te 5 koła to może był połowa tego co jest obecnie.
ooo, to się grubo mylisz Kolego, wiesz jaki jest obecnie stopień inflacji? podpowiem jest na poziomie deflacji a czasy, kiedy mieliśmy inflacje na poziomie 1200% dawno mineły, oczywiście nie twierdzę że obecne wskaźniki zostaną na obecnym poziomie przez x lat, jednak proszę , zapytaj Jackowskiego jakie sąprognozy na przyszłe lata bo ten Twój Pan Maciej chyba ściemnia
p29 jakiego Jackowskiego >?
wasyl-piaski w mini aby cosik wygrac to jest 1 do 128 nie tak latwo
panowie inwestowac w złoto
albin ale tak od czasu do czasu przydało by się
gdzies do konca lutego powinny tez byc tanie akcje takze mozna kupic i zysk bardzo prawdopodobny...
tylko żeby TS dał coś ugrać to będzie za co wykupić /złoto,akcje/
p29>> jaki ja dla ciebie kolega???
Taki sam jak jakiś pan maciej(?) -autorytet-czyli żaden.
Od kiedy ciebie kojarzę zawsze miałeś problem ze zrozumieniem tego na co się gapisz(bo nie czytasz)
Ale jak dla Ciebie wyrocznią jest pan Jackowski.. to wszystko jest jasne.
Taki sam jak jakiś pan maciej(?) -autorytet-czyli żaden.
Od kiedy ciebie kojarzę zawsze miałeś problem ze zrozumieniem tego na co się gapisz(bo nie czytasz)
Ale jak dla Ciebie wyrocznią jest pan Jackowski.. to wszystko jest jasne.
2 161 470. Monet 2014-10-15 (14:40) Gród Gryfa
Odp.nie wiem.
Odp.nie wiem.
Monet
a mi chodziło tylko o to, że takie dziesięć /cirka/ lat wstecz - nie było żadnego ojro, a 'papier' w enbepie był wart trochę ponad cztery zeta
w długoterminowych prognozach generalnie zawsze był i będzie spory rozjazd, mimo, a może przez, różnych chyTruskóww, Zaklinaczy i Piewców Gruszek na Wierzbie
a mi chodziło tylko o to, że takie dziesięć /cirka/ lat wstecz - nie było żadnego ojro, a 'papier' w enbepie był wart trochę ponad cztery zeta
w długoterminowych prognozach generalnie zawsze był i będzie spory rozjazd, mimo, a może przez, różnych chyTruskóww, Zaklinaczy i Piewców Gruszek na Wierzbie
a powyższe, oczywiście, do 2161437
imo - za mały ten koszyk zrobiłeś
powo prawie tymcza
imo - za mały ten koszyk zrobiłeś
powo prawie tymcza
fiolunia
nie przejmuj się nic - zerknij - kto się temu czemuś wpisywało i
wszystko jasne
nie przejmuj się nic - zerknij - kto się temu czemuś wpisywało i
wszystko jasne
Robal>> zgadza się. Tylko że "papier to juz nie tan sam papier"
Mocarz i pewniak prawie jak blit na wszystkich kontynentach był.
Teraz w interesie producenta made in wszystko nie jest dbanie o mocnego zielonego.
Mocarz i pewniak prawie jak blit na wszystkich kontynentach był.
Teraz w interesie producenta made in wszystko nie jest dbanie o mocnego zielonego.
Gracz z miejscowości Radom wydrapał wysoką wygraną w zdrapce VABANK
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Bonus Multi Multi: 20 000 zł
urośnie trza mu dać pare dni
Monet, widzę że masz problem z liczeniem nie wspominając o podstawowych zasadach ekonomii, no ale skoro twoim autorytetem jest pawłowicz nie wspominając o gościu co nie ma konta w banku, no cóż, a traktować Ciebie "Kolego: poważnie nie mam zamiaru od kiedy na moje argumenty użyłeś inwektyw - no ale to było typowe dla Twojego gatunku
Cześć wszystkim
Odchylony z poważaniem zostawił sobie ,w KG, tylko te miłe. Natomiast bez poważania potraktował te niemiłe, pouczające i sprowadzające na ziemię ,- z księżyca
Odchylony z poważaniem zostawił sobie ,w KG, tylko te miłe. Natomiast bez poważania potraktował te niemiłe, pouczające i sprowadzające na ziemię ,- z księżyca
jocia
2 161 492. taki przeciez podatek zapłacisz od tych ( na chwile obecną ) 20 000
jocia
72,63,66,31,42
25,26,29,32,34,35,37,58,64,67
18,20,26,29,30,32,35,41,43,80
moze 1 zakladzik puszcze hm
i poszło sie yebać parę tysięcy ludzi podczas drugiej wojny światowej w Oświęcimiu kominem
za damski uj
za damski uj
tris
wracając do tej nowej, wspaniałej, oferty, tak poważnie - widzisz t a m jakiś sens ?
taaa, pięć zeta dla najwyższej nagrody, dla ewentualnej bańki...
... gdzie tu sens, gdzie logika...
... gdzie tu sens, gdzie logika...